СЕДМИ КЛАС 2021-2022 Тема 7

• 54 317
  • 793
  •   1
Отговори
# 375
  • София
ganis, благодаря! Flowers Rose

# 376
И аз ти благодаря, Ганиш!!!❤
За 17 април, разбира се, че съм съгласна - така внимателно и разбираемо обясняваш....това е твоето призвание, определено .

# 377
Ще чакаме и ние (аз с особено нетърпение) следващия урок. Поклон, Ganis! Малко хора са способни на такъв жест.

# 378
Здравейте,
извинявам се,че се намествам във вашата темичка,но тази за Школите в София,не е много активна,затова пиша тук.Девойката е шести клас сега и се интересувам за мнения, за школите за подготовка за матурите след седми клас.Регалия,Веди и Образователни технологии сякаш са най-предпочитани.Може ли да дадете мнение за тях и конкретни учители,ако може да избирам.Става въпрос и за двата предмета.Естественно,ако някоя друга смятате за добра също.Въпроса е да в по-централните квартали,че иначе ще ми е трудно с логистиката.

Също ми се иска да уплътня и лятото преди седми клас,че много се изтърва според мен с това онлайн обучение.Ще съм благодарна,ако може да препоръчете добри школи,които имат летни групи.

# 379
Здравейте, ако има мами, чийто деца вчера са били на изпита в АК нека споделят впечатления.

# 380
  • София
Моят син е доволен. Харесала му е атмосферта и залите, успял е да обърка сградите, доколкото табелките били много еднакво розови. За чететенто с разбиране нищо не помни, математика твърди, че е написал, стигнало му е времето почти за всичко, без много научкване. Спазил е изисканията за есето - сложил е заглавие, дал е приемер. Сега ще чакаме резултати. Иначе АК ни е трети резервен вариант, ще борим първите два.

# 381
Търся отговори на пробен изпит от 28.02.2021 и от 28.03.2021г. по математика на Вектор Варна.

# 382
  • в очите на дъщеря ми
Понеже, съм хремава и кашлям ( прекрасната успя да ме зарази) и по тази причина съм зла като оса, седя и си мисля, дали не сме станали бюро безплатни справки и докладчици по дефолт и аз да не съм разбрала....

# 383
Мамзелче и ние сме хремави.Набора ми домъкна нещо .Не съм писала скоро ,че няма какво .Така ако я кара набора ,ще е супер.Без напрежение по спокойно .Абе много обичам спокойствието.Пожелавам го на всички.И аз по злобната ама изгуби се задушевната обстановка малко.

# 384
  • София
Искам този седми клас вече да свършва. И не заради цялата лудост покрай НВО, а заради музиката. Не мога повече хора. Сега детето има домашно, супер, гига, мега важно. 12 въпроса върху Концерт за пиано и оркестър №20 на Моцарт. Въпроси от които нищо не разбираме. В нета намерих отговори само на два въпроса. Кажете ми, че ще стигнат за тройка.Triumph

# 385
  • в очите на дъщеря ми
Искам този седми клас вече да свършва. И не заради цялата лудост покрай НВО, а заради музиката. Не мога повече хора. Сега детето има домашно, супер, гига, мега важно. 12 въпроса върху Концерт за пиано и оркестър №20 на Моцарт. Въпроси от които нищо не разбираме. В нета намерих отговори само на два въпроса. Кажете ми, че ще стигнат за тройка.Triumph
кАжи честно.....е те такова чуда не съм виждалА! Sweat Smile Sweat Smile

# 386
  • Mars Hotel
Кому е нужно такова напъване по музика? Защо не влизат малко в положение на децата, които имат съвсем други приоритети?

Аз тропнах по масата и казах на моята, че на изпита в АК няма да ходи. Тя искаше да се пробва само за спорта, тъй като няма начин да си позволим таксите, но аз я убедих да не ходи, защото от един месец и повече вече е всеки уикенд на състезания и изпити. Сега в събота пак беше, следващата събота ще се явява на Пролетното математическо състезание, в петък е на втори кръг на нещо си по английски, а в делничните дни ходи на математика и БЕЛ. Ами стига толкова!

# 387
  • Сф
Пусни въпросите ако искаш . Познавам музикант, не е пианист , но може пък и да успеем с дружни усилия.

# 388
  • Майничка
Давай ги тези въпроси, ще ги преборим!

П.П. Мамзел, чакай да видиш какво ще е през юни и покрай класиранията. 😁
Няма лошо, де.

# 389

дайте въпросите

Общи условия

Активация на акаунт