Пъзели - 38

• 25 616
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
И аз благодаря! Веднага го сложих в Любими. Ето и подобния Равенсбургер:

Ravensburger - One dot at a time

# 571
  • София
И аз много обичам, но не мога да разбера защо все тези биткаджийски картини произвеждат Sad Дай ми кораб насред морето, някакво спокойствие и слъце с вода да има, па може и облаци даже - веднага купувам. Обаче те не - битки и абордажи Sad 
Аз се предадох, не мога да изпълня доброто намерение да не си купувам нови пъзели Rolling Eyes
Пускам се по течението, това е!
Весе, ако е само за разнообразие, кажи какво ти се реди - все някой нещо ще ти предложи за назаем Wink
Скрит текст:
Точно вчера си взех още два от превозвача и се замислих на тази тема. Аз пък досега, от двайсетина накупени, имам може би само 1-2 разочарования. Късмет може би, но повечето са в чудесно състояние. Два имаха лек дъх на цигари или престояло, но с проветрение се оправиха нещата. Един имаше леко наранена кутия и парченца, но това си беше упоменато в описанието и съответно се отрази в цената. А, да, и онзи коледния с липсващото парче, там беше голямо разочарование.
Аз определено ще купувам още.
Да, да, купувай Wink И аз обичам да ги редя твоите Joy

# 572
  • Русе

Ето го и нареден.Уникално красив е.И успя да ме затрудни

# 573

Ето този е. Много е подобен на Равенсбурга. И беше добър баланс между предизвикателни и по-лесни участъци.
Аз няма да го задържам, но една жена от фейса, която иска пастата ме пита дали имам други за продажба и аз без да му мисля много, й го показах, че го редя и няма да го задържам. Сега ще й пиша , че е готов, ако все още го иска ще трябва да й го дам на нея, ако ли не, тогава ако много се харесва от вас може да го пуснем като пътуващ, не е най-доброто качество на света, но ще устиска.

# 574
Да покажа наредената карта на Bluebird Vintage Map - 1000 части

Моят Цар Симеон върви величествено бавно Grinning Но върви и става хубав, както очаквах.
И аз го редих Цар Симеон. Най-много ме затрудни фонът над главата. Редих предимно на лампа и всички парчета ми изглеждаха еднакви на цвят.

# 575
  • София, България
Весе, продай си го спокойно, разбира се, че ще го предложиш на жената, която иска да купи и още един пъзел.

Аз се видях с Krisinka, Джо много я хареса и само се овърташе около нея, буквално. Joy

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 14:55 от Мона Лиза

# 576
  • София
Значи, Мона Лиза, с теб имаме все повече общи познати, а така и не се видяхме (за сметка на мъжете ни) Grinning Ще видиш ти, напролет как ще те причакам някой път при sali примерно Stuck Out Tongue
Иначе krisinka няма как да не я хареса човек, така че е разбираемо за Джо Wink

NalSi, тъкмо днес го докарах до "само фонът остава" - направо така ме обнадежди... Joy

# 577
Е той е изпитание за патриотизма този Цар Симеон Grinning

# 578
  • София
Абе, зависи кой какво обича, но на мен ми идва доста приятен; даже се изненадвам. Може би защото, за разлика от преди, сега отварям пъзел и не бързам да го наредя, че да почна следващия. Нещо напоследък хич не ми пречи да редя 1000 части няколко дни, а напротив - харесва ми да мина, да сложа 1-2 парченца, да се занимавам с нещо друго и после да седна за по-дълго да редя. Ако нещо се натоваря, пак спирам/почвам и така Simple Smile
Доскоро това, че не мога да седна и да го приключа скоростно, щеше по-скоро да ме подразни.
Трябва малко да разнообразя Black sea с друго, че вече и сглобката почва да ми харесва Grinning

# 579
  • София
Значи, Мона Лиза, с теб имаме все повече общи познати, а така и не се видяхме (за сметка на мъжете ни) Grinning Ще видиш ти, напролет как ще те причакам някой път при sali примерно Stuck Out Tongue
Иначе krisinka няма как да не я хареса човек, така че е разбираемо за Джо Wink

NalSi, тъкмо днес го докарах до "само фонът остава" - направо така ме обнадежди... Joy
Тони, как ще я причакаш, тя ми бяга по фланга нещо напоследък, най-много с мъжа ѝ да се запознаеш Grinning

# 580
  • София
Ей момичета много сте мили Relaxed Heart Eyes А Джо е голям бонбон!
Мона Лиза, благодаря за пъзелите още веднъж! Нямам търпение да си ги почна, само трябва да довърша този дето съм разпънала.

# 581
  • Варна
Пътуващият зарзават е в мен и даже го започнах.

# 582
  • София, България
Тони, усетих аз, че нещо не си се хвалила скоро с нареден пъзел. Сега с тези шкафове ще има да трупаш и да се чудиш кое да продаваш и кое да задържиш.

Тя, Сали, ме примамва като сирена с едни много хубави пъзели, но трябва малко да разчистя тракийските гробници над гардероба и после пак да започна с трупането.

HighSpeed, чакам да си кажеш мнението за марката. За мен прилича на Гибсънс по дебелина и на Едука по хлабавина на парчетата.

# 583
  • София
Де да беше заради шкафовете... Скъсват ме от работа, действам 4 проекта наведнъж, по 4 различни клиента; а двата  проекта са доста големи. Почнах да редя на лампа, до там се докарах Joy Обаче този месец трябва да имам среща със шефа, да оцени как се справям и дали ще ми вдига заплатата. Наскоро сънувах и конкретна сума даже, та ако не ми я увеличи с поне 10-на пъзела на месец, почвам да се оглеждам за нова позиция или почвам да редя приоритетно спрямо работата Joy

# 584
  • София, България
Де да беше заради шкафовете... Скъсват ме от работа, действам 4 проекта наведнъж, по 4 различни клиента; а двата  проекта са доста големи. Почнах да редя на лампа, до там се докарах Joy Обаче този месец трябва да имам среща със шефа, да оцени как се справям и дали ще ми вдига заплатата. Наскоро сънувах и конкретна сума даже, та ако не ми я увеличи с поне 10-на пъзела на месец, почвам да се оглеждам за нова позиция или почвам да редя приоритетно спрямо работата Joy

Скрит текст:
И аз имам много работа, най-демотивиращото е, че другите от екипа, защото сме разделени на езици имат да кажем 10 кейса сега, на мен 45 и това е вече около 2 месеца. Всеки си трайка, не помага, аз само затварям един и като дам рефреш, влезли нови 3. Тийм лидерът се прави на разсеян, защото не смее да им даде от моята работа и така. Само си мечтая за лятото, защото всичко френско се юрва по почивки и работата спира.

Отивам да зяпам пъзели в Озон. Само си представям как се включва чата и изскача съобщение - Ааа, пак си тук, а? Видя ли, от родния озон по-убаво нема!

Общи условия

Активация на акаунт