Пъзели - 38

• 25 995
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Като знам sali в каква опаковка продава пъзелите си (отделената рамка е опакована в запечатано пликче, и не с тиксо, а с машинка явно!), ей сега й отвързахте ръцете... Очаквам ръчно изрисувана кутия, специално изработена за пътуващия пъзел, с опция да си сменя цвета, примерно според настроението на получилия я... Grinning Не го мислете, щом е при sali и става дума за опаковка Grinning
Аз приключих влака, мисля, че повече няма да си купя Springbok Simple Smile Хареса ми ето този вид сглобка, забавно ми се видя - но пък останалото не е ми харесва, а и като дойде ред да съединя горе-долу + ляво-дясно, беше голяма мъка, чак се чудех дали не съм объркала рамката (ама не бях). Огънати парченца имаше само няколко, но като добавя и останалото, което писах преди - голямо (и не стимулиращо) Не от мен Simple Smile

и целият

# 91
Може да нямам кеф да редя, обаче уважих и промоцията на Heye Simple Smile
Поръчах тези двата:
https://www.ozone.bg/product/heye-8793-pazel-heye-ot-1000-chasti … -or-white-degano/
https://www.ozone.bg/product/heye-29787-flower-s-life-degano/

И случайно се загледах в любими, че излиза наличен този, който преди време търсех.
https://www.ozone.bg/product/spz1000-zozoville-laundry-day/
В сайта не го намирам, не участва и в промоцията..дано да са започнали да зареждат нещо ново от серията и да ме изненадат тези дни Wink

# 92
  • София
Очаквам ръчно изрисувана кутия, специално изработена за пътуващия пъзел, с опция да си сменя цвета, примерно според настроението на получилия я... Grinning
А, не, Тони,  ти такива инструкции  си ми изпратила относно пътуващия пъзел, че аз се стреснах и ги разпечатих. Залепих ги на компютъра и час по час ги поглеждам, само дето още не им козирувам Grinning
Бухтичка, не е зле кашона, държи се, но се вижда вече, че е попътувал. А на Тони мъжът ѝ така старателно го крепеше вчера, беше се скрил във входа, сакън  някоя снежинка да не падне върху него. Тони явно здраво го беше подковала  относно опазването му Grinning
Много красиви пъзели показвате. Аз все  се надявам на нещо ново в Озон, даже и евентуалното намаление за 3 март не го очаквам толкова. Имам в любими разни пъзели, но спокойно мога и без тях.

# 93
Тони, благодаря за споделеното. Определено ме отказа да пробвам марката, която и без това ми идва скъпа. Явно не си заслужава.

Иначе аз се разглезих с Schmidt, Falcon и Cobble hill, та сега се отказах да поръчвам Heye. Чакам си намаление на моите предпочитани марки:)

# 94
  • София
Не знам дали пък на някой друг няма да му харесат. Аз затова опитвам да качвам повечко снимки - да има как да прецени човек.
Мислех си да го пусна да пообиколи, за да може всеки желаещ да тества марката. Искаш ли да го пробваш?
Не ми се занимава да продавам един пъзел, а и го купих на намаление - по-добре да донесе някаква полза Simple Smile

# 95
  • София
Ей, тези с Мики Маус много ми харесват , особено Флорида и Мексико.

Вчера пуснах две поръчки от Озон с книги за децата. Чакам с нетърпение да дойде и промоцията за пъзелите, но и аз вече съм ориентирана към няколко марки и не ми се експериментира Simple Smile

# 96
  • Варна
Абсолютно. Имам си фаворитите и на мен също не ми се пробват нови неща. Моят Спрингбок чака по-топли времена за северната стая и голямата маса там, но онзи ден го прехвърлих в моя торбичка с цип и много прахоляк, хора, ама много.

Толкова противно време е навън, че искам просто да се свия вкъщи с нов пъзел, с голямо кафе и климатик на 27 градуса. Искам ама няма да стане днес. Може би на 3 март Simple Smile

# 97
Тони много ти хубав влака и Гибсъна на Мона Лиза и той, и въобще всичко, което качвате, сериозна работа кипи.
Аз завърших този Corner peace.
Беше като песен

# 98
Sali, Toni, две хилядника на Шмидт започнах, че бях разпънала вече голямата плоскост в хола.

Редила съм Бамби преди повече от две години, но тогава не знаех за серията, манията и т.н. миналата година взех този и си пазеше ред, дано не ме отприщи да ги търся всичките Stuck Out Tongue Winking Eye

Happy eyes, по повод пъзела, с който си се заела Simple Smile щях да ти пиша, че ако се отприщиш да търсиш и другите ще ти дам едно рамо Wink

# 99
  • София
Значи, ако са останали авантюристи след моята "реклама", да казват да им пращам влака. Ако не, ще го видите след време да се продава в групите във ФБ Grinning

# 100
  • Варна
Аз позагледах тоя 2000-ник, позамислих се, но пък като имам половината картинки на отделни пъзели май няма да ми е кеф да го редя и се отказах. Моята германска пратка е вече в Бг, чакам до ден-два да ми падне в ръчичките. Не само обичам да редя пъзели, но също обожавам да си размествам самите пъзели по рафтовете и да ги подреждам. Сложила съм ги на рафтове в спалнята, точно срещу леглото. Те са последното нещо, което виждам преди да заспя. Май не съм много наред...

# 101
Тони, много мило предложение, но аз избирам по картинката пъзелите и не съм по влаковете:)

HighSpeed, по същите причини се отказах от този двехилядник:) А иначе всеки с лудостите си😁 Аз подредих едната котка, на която ми го нямаше парченцето и сега малко почивка, че ме боли гърба. Обаче следващият пъзел вече е избран, даже разопакован😂

Ето я и котката

# 102
Тони, фермерският Фалкон и Блубърд-а ,които взе от Мона Лиза,ще ги пазиш ли?

# 103
  • София
Не, мога да ти ги метна, ако ги искаш?

# 104
Големи благодарности към Мона Лиза, че благодарение на нея се докоснах до този пъзел Heart
Не е пъзел, който по принцип бих си купила, но беше много интересен за редене Blush

Souvenirstand
1000 части
Schmidt

Спрях часовника на 5 часа и 16 минути. Не е зле сякаш…но на мен не ми беше особено труден. За такива пъзели с много детайли се ориентирам по кутията кое къде е. Би ме затруднило само ако не гледам кутията.
Подтисната съм обаче защото се пробвах да редя 500 части за време. Надявах се на време около час и половина. От резултати от състезания, а и извън такива ми се стори, че това е приемливо време. Отне ми 2 часа и 8 минути 😒

Общи условия

Активация на акаунт