Пъзели - 38

• 26 018
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
HighSpeed😍
Sali, и аз забелязвам разлика в цените на пъзелите;(

# 136
И на мен ми направи впечатление, но мислех, че като са нови и за това са на тази цена.

# 137
  • София, България
От новото зареждане в Озон си харесах засега един Фалкон. Има и още няколко, които бих сложила в любими да чакат, ако не бяха с размазани картинки.
Двете пъзелчета на Jumbo от Comic серията също са ми сипмпатични. Да предупредя желаещите за детските пъзели на Art - безобразно качество, по скоро липса на такова, за разлика от касторландчетата, много са добри, но поне засега са заредили с малко части.
И последно, нямам спомен, но Фалконите не бяха ли по 24,99, сега ги гледам по 26,99?

Да, май по 24.99 бяха.  Онзи Фалкон с пазара, който е зареден е от една художничка, която ги прави супер размазани, а не изглежда така, да предупредя.

# 138
За съжаление инфлацията е навсякъде, няма как да ни подмине.

Аз съм депресирана - https://www.youtube.com/watch?v=em-UWIOuMnI
2 часа и 38 минути за 1000 части, на мен умът ми не го побира. Не си засичам постоянно, но все си мисля, че не съм падала под 4 часа за 1000 части.
Иначе аз редя по сходен начин, позиционирам спрямо картината на кутията, но чак пък толкова прецизно не мисля, че бих могла.

# 139
  • София
То пък щото времето е най-важно... като не сме супер бързи, няма да ходим по състезания и готово. И хемсами ще си подаряваме награди, по наш си избор! Grinning

Бабината ви Мартина на всички - бъдете много здрави и засмени!

# 140
  • Срещу планината:)

2 часа и 38 минути за 1000 части, на мен умът ми не го побира. Не си засичам постоянно, но все си мисля, че не съм падала под 4 часа за 1000 части.
Иначе аз редя по сходен начин, позиционирам спрямо картината на кутията, но чак пък толкова прецизно не мисля, че бих могла.

Никога не съм пробвала такъв начин на редене Smile за някои пъзели понякога идея си няма от къде е парчето.
Но ще взема да опитам някой път.

# 141
Честита Баба Марта, момичета!
Показвам последния завършен току-що. Надявам се на ново зареждане на Schmidt, че запасите намаляват….Stuck Out Tongue Winking Eye

# 142
  • София

Никога не съм пробвала такъв начин на редене Smile за някои пъзели понякога идея си няма от къде е парчето.

Точно по този начин редих аз един Доудъл. Всяко парче сравнявах с кутията, за да знам откъде е.

# 143
  • София, България
Скрит текст:

Точно по този начин редих аз един Доудъл. Всяко парче сравнявах с кутията, за да знам откъде е.
Аз по принцип редя по доста подобен начин, рамката, но не виждам смисъл да отделям ъглите специално, после отделям по-големи петна, които мога да идентифицирам и после парче по парче, както е показано.
Бухтичка, ти сега ме амбицира да видя горе долу за колко време ще я свърша тази пекарна, но няма да засичам точно, защото аз редя по 10 минути ама десет пъти на ден.

# 144
  • Срещу планината:)
Показвам последния завършен току-що. Надявам се на ново зареждане на Schmidt, че запасите намаляват….Stuck Out Tongue Winking Eye

Почувствах се все едно виждам спойлер за сериал Satisfied
Шегувам е и аз го имам ще му дойде времето Nature Sunny Беше ли ти забавен за редене?

# 145
  • София, България
Момичета, искрено ви се възхищавам как ги редите тези трудни пъзели!

# 146

Почувствах се все едно виждам спойлер за сериал Satisfied
Шегувам е и аз го имам ще му дойде времето Nature Sunny Беше ли ти забавен за редене?
Беше чудесен, не мирясах, докато не го завърших.
Ама аз напоследък редя предимно серията Дисни, с малки изключения, така че вече се специализирах в реденето на този вид пъзели..
Мона Лиза, не са толква трудни, колкото изглеждат на пръв поглед..Wink

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 17:19 от NN_80

# 147
Честита Баба Марта!

И аз да се запиша с 1ви нареден пъзел.
Ravensburger 1000части

# 148
Уважих намалението на Black sea, само дето още не съм редила техен и се надявам да не се разочаровам:)

# 149
  • София, България
Аз мисля, че ще има нещо за 8ми март, защото сегашната промоция е само до 5ти.

Общи условия

Активация на акаунт