Пъзели - 38

• 25 642
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Обичайната добре утъпкана пътека между Младост и Косанин дол, а? Grinning
Тони, казваш, да го направим транспортен коридор по някоя европейска програма Grinning
Само като ги видях пилетата и си казах - Там са 😂
Ей, за мезе станах на стари години Grinning Мона Лиза, останаха ми две мижави кокошчици от твоя коледен подарък. Приключих с продоволствието. Минавам на птичи песни, трели, чуруликания и прочие възвишени трепети Grinning

# 451
  • София
Обичайната добре утъпкана пътека между Младост и Косанин дол, а? Grinning
Тони, казваш, да го направим транспортен коридор по някоя европейска програма Grinning

Laughing Laughing Laughing Може да затворим кръга с Камбаните. Пращайте после към мен Wink

# 452
  • Варна
Мацки, пътуващият в момента е във vartoglava. Понеже тя бездруго има да ми пуска пратка, имате ли нещо против да се включа СЛЕД нея? Ще имам пролука да го подкарам Simple Smile

# 453
  • София
HighSpeed разбира се.

# 454
  • Варна
Обещавам да бъда максимално бърза Simple Smile

# 455
Твой ред е така или иначе Blush

1. emjay
2. Eleyn
3. Vox
4. Mimi_Demi
5. мона лиза
6. ioana_g
7. ТониШу
8. sali
9. white duckling
10. vartoglava
11. HighSpeed
12. Bella98
13. R_Dew
14. Happy eyes
15. Vese.Vese
16. mimok_l
17. anita7
18. Зори
19. simpatiuh4e
20. Евето
21. Venislava Todorova
22. _krisinka_

# 456
Добро утро:)

Снощи до 00:00 часа, че имах време само вечерта и сутринта се събудих мн рано...
Започна доста трудно с нестандартните и шарени части, но като потръгна е голям кеф:)

# 457
Дубрутру.
Той пътуващия е нареден вече. Тази нощ го оправих... Без рамката, която услужливо е отделена и долния десен ъгъл, който си заплю детето. Вчера бяха много щастливи да ми помогнат да донеса и двете пратки у дома. Падна ми батерията на телефона и не можах да снимам блясъка в очите на децата, че ще редим пъзел.
Благодаря на white duckling за страхотната изненада.
Имаме обаче едно мероприятие на село за 3-4 дни и няма да успея до вторник да го върна.
Днес просто не е възможно да го събера и изпратя. Дано не ви забавя много.
Ето и младежа реди вече...но яваш яваш...

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 09:34 от vartoglava

# 458
  • Варна
Ти си машина бе, жена! Когато го пратиш, нямаш грижи Simple Smile Аз имам дупка сега, няколко свободни дни. И ще поредя.

# 459
  • Варна
Някой има ли мнение за детските пъзели на Art Puzzle? Интересувам се как са като дебелина на парчетата най-вече? Като тези от 1000 части или по-дебели?

# 460
  • София, България
Някой има ли мнение за детските пъзели на Art Puzzle? Интересувам се как са като дебелина на парчетата най-вече? Като тези от 1000 части или по-дебели?
Голям боклук са, Клементони са като Мерцедес пред тях, но за деца стават. Джо има доста от тези по 150-180 части и ги реди с удоволствие,  парчетата са дебели.

# 461
  • София
Laughing Laughing Laughing Може да затворим кръга с Камбаните. Пращайте после към мен Wink

anita , пиша в тефтера 📝
white duckling, аз съм писала за детските пъзели на Art Puzzle. Не ми харесват. Картонът е дебел, но стои издут нагоре, някак си парчетата не лягат плътно. Отделно единият пъзел  беше  2 в 1, но вместо различни, имаше два еднакви пъзела. Ей, златна си, че попита Grinning  Сетих се, че Озон ме компенсираха за това с пет лева, сега ще видя мога ли да ги оползотворя или ще чакам друга промоция.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 22:30 от sali

# 462
  • София, България
Пристигнаха двата пъзела, между които се колебаех за нов Пътуващ пъзел, но се оказа, че като хитрата сврака с двата крака единия пъзел е китайски, направо щях да колабирам като го видях. Изобщо не знаех, че има същия пъзел, но китайско менте, аз гледах само да не е 500 части, а то какво било. Просто ще се изям от яд. Ставаше въпрос за онзи Шмидт с книгата и стаята.

Така че остава само една опция и тя е Ravensburger Origami Meditation.

https://www.ravensburger.org/uk/products/puzzles/adult-puzzles/o … -16775/index.html

Който има желание да се запише, аз ще групирам по населени места, за да няма много транспортни разходи.

https://docs.google.com/document/d/1nt5usdezb6x2VJ_vWKDMYvOxNr0k … /edit?usp=sharing

Дано се отвори файла, записвайте се там, който има желание.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 13:38 от Мона Лиза

# 463
  • София
Мона Лиза, аз съм желаещ, но не мога да отворя файла. Би ли ме записала и ме комбинирай както прецениш. (Сега дали се учи транспортна задача в икономическите ВУЗ, по мое време що задачи изрешавахме Grinning)

# 464
  • София, България
Мона Лиза, аз съм желаещ, но не мога да отворя файла. Би ли ме записала и ме комбинирай както прецениш. (Сега дали се учи транспортна задача в икономическите ВУЗ, по мое време що задачи изрешавахме Grinning)

Ще те запиша, моля някой да каже само дали се отваря файла и дали може да се пише вътре.

Общи условия

Активация на акаунт