Пъзели - 38

• 25 646
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
И от мен имаш пратка, днес ще дойде Simple Smile

# 436
  • София, България
vartoglava, явно младежът ще ти е основен помощник!

Джо много ми помогна с този прекрасен пъзел:

Отворихме един на Corner pieces, засега нещата изглеждат много добре, ето този е:

Скрит текст:

# 437
Мона Лиза, който иска да ми помага. Даже никой , ако не иска мега ще си е мой Joy
Ох това Чаено парти, което си споделила.. Лиги ми потекоха. Joy
Дояждам в момента остатъците на децата и се сетих, че има останала Мадлена глазура в хладилника, от РД на децата. Познай. Само дяволчетата да да се изнесат в другата стая мама ще си мазне две бисквитки с маслена глазура....и ще си мисля, че е мъфини ммммм ооооммммммм. Joy
На тях само бисквитки, а може и нищо. Аз съм "лоша" майка и сладко само на празник им давам. Иначе стават мнооого диви и неудържими. А и снощи женското се оплака, че я боли зъб. Тази сутрин ми каза - айде на зъболекар да ми види зъбчето. Ама да видим кога ще имат час...

# 438
  • София
Ето я тази червена красота Simple Smile Струваше си времето и не ме изнерви изобщо, а очквах, че ще похабя все някой нерв Simple Smile
И напомням, че цветовете на камерата ми са тотално зле

# 439
  • София
Ето това са пъзелите, с които бих се разделила. Ако някой има интерес да ми пише. По 10лв.

# 440
  • гр.София
Тони, този пъзел е разкошен:heart:

# 441
Значиии, пристигна ми едната озонска пратка сутринта с техен куриер. Слизам, взимам, разопаковам, мъжът ми разбра, че съм си получила пъзелите, всичко точно...Вчерашната поръчка обаче я пуснах до офис на куриер въпреки доставката, за да мога да я метна в багажника на колата Joy Отиваме да я вземем днес с дребното, прибираме се, разопаковам, прибирам, мъжът ми беше излязъл за малко... И тъкмо се прибра и си викам, че на косъм се разминахме Laughing И това малкото като го подхвана още от вратата "тати, има пиел (пъзел)". Говорим си нещо, разсея се таткото, ама онова не миряса докато не го заведе при пъзелите Joy За какво я плащах тази доставка от 3 лв, че и до офис се разкарвахме Laughing Ц ц ц... Обяснявам му, че половината са редени вече Laughing Добре, че ми е душичка Innocent

Скрит текст:

Сега се чудя, да седна ли да редя или да поспя с малката, че снощи се буди 100 пъти. Че и свеки ще идва на гости и трябва да поприбера тук-там. Хвана ли да редя, нищо друго не виждам, като зомбирана съм 😁

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 13:20 от Барбалена

# 442
  • София
Ха-ха, Барбалена, намерила си и ти с кого да ходиш на операция "пъзел". Дребосъците  на въжето ще те окачат, нали знаеш. Бях казала нещо на внучката, уж да пази тайна,  не миряса, докато не го разгласи на всички Grinning

# 443
Ама то моето е на малко над две и досега нямахме такива проблеми Joy Вече ще съм по-внимателна...

Почнах да редя едното Heye... Ще ми се вземе здравето май, а имам още две такива шарении с 500000 детайла Scream

# 444
  • Срещу планината:)
Вчера се подхлъзнах, когато една колежа ме помоли да й поръчам два пъзела, щото няма акаунт  Rolling Eyes
И да не съм капо сложих и един за мен. А изобщо не исках да поръчвам.
Днес пъзелите вече са при нас Yellow Heart Purple Heart

Е те дребните не стават за партизани, все ги напира да си кажат и без да са питани Laughing

# 445
Тони, браво, супер е 😊

Pix collection Frozen II
1000 части
Jumbo

Оказа се малко по-труден отколкото очаквах. Чакам от ибей аналогичен, но с различни принцеси и предполагам ще е по-лесен. Тук много анни, много елзи и всичко еднакво изглеждаше.
За качеството аз си казах и по-рано. Нямам забележки към парчетата, прилични са.
НО…едната картинка на Елза беше пикселизирана, някой явно я беше разтегнал до нужния размер. А това за мен е доста голям гаф и много неприятно 😕
Скрит текст:

# 446
  • София
Криси, сега виждам - искам третия за мен, моля!
Бухтичка, аз може да не съм нито по аниме, нито по детската тематика. Обаче Олаф и Елза ги обичам много! Красив е пъзелът, не се ядосвай за пикселите Wink

# 447
  • София
Тони, ако може аз след теб за  пъзела.

# 448
  • София
Обичайната добре утъпкана пътека между Младост и Косанин дол, а? Grinning

# 449
  • София, България
Обичайната добре утъпкана пътека между Младост и Косанин дол, а? Grinning
Само като ги видях пилетата и си казах - Там са 😂

Ето това сладурче просто ме разби, казва се Маково поле:

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 20:36 от Мона Лиза