Пъзели - 38

• 25 649
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
А аз пуснах още една поръчка с Trefl пъзели и Castorland. Нямам време чрез седмицата изобщо, но си подреждам купчинките с нови пъзели 😁

# 421
  • София, България
А аз пуснах още една поръчка с Trefl пъзели и Castorland. Нямам време чрез седмицата изобщо, но си подреждам купчинките с нови пъзели 😁

Покажи да видим!

И аз след малко пращам Свилен ( мъжа ми) до ГГБГ, предния път купчината му скриваше главата като я носеше в ръце, а той не е дребен определено. Joy

# 422
Купчинките или поръчките🤪
Купчините са малки спрямо тук участващите😁
Моите са само нередени, другите ги продавам:)
И ти да покажеш новите попълнения:)

# 423
Зори, браво! Аз се бях записала втора май първия път като го продаваха този, по принцип много исках да я пробвам тези серия. Но след като го пуснаха втори път за продажба нещо ме притесни и се отказах. Много ми е странно да е с такова лошо качество, а предполагам не е имитация. Тези пъзели ги продават в Дисни парковете доколкото знам. Виждала съм и в амазон на доста солени цени.

ioana_g, абсурд на моя да беше изтръсквана някога кутията, прахът беше направо като за два пъзела. Joy

HighSpeed, разкош, много са хубави Blush

При мен единственото положително е, че поне ми се появи липсващата пратка в профила при превозвача. Нямам идея как, със задна дата е сложена, защото нови няма, но важното е, че е там поне. Сигурно другата седмица ще поне няколко.

# 424
  • София
И аз нямам време напоследък. Завърших този - SunsOut 1000, Тони го е показвала

Започнах един много свежарски, който ми оправя скапаното настроение тези дни.

Скрит текст:

Някой знае ли докога е настоящата промоция в Озон?

# 425
sali, страхотни са. С интерес цъкнах да видя започнатия, очаквах и там да има поне някой петел или кокошка Grinning

# 426
sali, до 17 март е промоцията.

# 427
  • София, България
Sali, този вторият е Голд, нали? Много е хубав. И първият ми харесва, страхотни цветове!

# 428
Допълвам за другата промоция:

Вземи 3 пъзела EUROGRAPHICS на цената на 2 - промоцията е валидна от 07.03. до 21.03.2022 г.

# 429
Завърших Ван Гог

Мона Лиза и аз не знам защо ги мъча Ricordi, но ми доставя някакво удовлетворение предполагам като успея Sunglasses
Пък и обичам да сменям стила на пъзелите, които редя.
Наредих и Пастата

Много готино качеството на Голд пъзела, много съм впечатлена.
Някой ако ги иска , няма да ги задържам. Голд 10лв.
Чудесни нови попълнения от пъзели виждам, поздравления, благородно завиждам.
Добре дошли на новите дами!

# 430
  • София
Благодаря, момичета.
Мона Лиза, вторият е Gold, да.
Ghibli, смееш се ти, но в тези времена не е зле някоя кокошчица, яйчице, супичка  🥚🍗🥣  Grinning
П.П. И аз да сложа някой емотикон Grinning

# 431
  • София
Слагайте емотикони, а аз ще се възъдржам, че днес съм като шизофреник - от крайност в крайност, все едно в мен има поне две изнервени/истерични жени Grinning Както ми се искаше не само да се изпокарам с колегите, ами и с ММ (за малко да го отнесе завалията), така и след работа хапнах и си наредих червената мадама. Утре я снимам и почвам благородно да завиждам на Зори, при която ще отиде скоро - вярно, че не е баш лесен пъзелът, ама пък тръгне ли, става такъв кеф! Една-единствена забележка имам и тя известната не достатъчно плътна сглобка на Black sea. Ако и сглобката им беше добра, щяха да са идеални просто! Прахът е малко, но ще гледам да го изтупам добре, че и аз много мразя Grinning
sali, в САЩ продават още поне два от серията с пилците, може пък озонци да заредят заради нас с тебе - ние сигурно сме основни клиенти на селските им тематики Grinning
vese, много се радвам, че ще си имам другарче фен на Gold! На мен са ми много любима марка, изобщо не знам защо са им ниски цените (и даже се замислям докато пиша, дали да не накупя каквото ми харесва, че да не ги увеличат и тях)
HighSpeed,... е, красиви са!

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 00:22 от ToniShu

# 432
Най-накрая нещо ново и от мен. Café an der italienischen Riviera, 1000 части на Schmidt.

# 433
  • Варна
Ето едно мъниче, наредено от моя 5 годишен:

# 434
Отивам вчера да си свърша малко работа, помолих съседката да постои при децата докато спят. Връщам се щастлива, защото минавах и през Еконта да си взема озонската пратка с книги, онези за които се иплаках, че ми няма най-чаканата от прИмоцията вземи 4, плати 3... В крайна сметка канселираха поръчката и пуснах нова с други книги по новапрИмоция. Пак същото излезе като пари. Влиииизам тихо и щастлива, щото имам подарък пъзелче с Ръченица. Викам си ей ся си изпих следобедното кафе с кеффф. Да ама не...крива сметка без кръчмар. Мъшъкото явно не е спял. И ни чу като изпращах съседката. Отидохме двете да го убедим са си почива още. Тя ме прати в хола да си пия кафето ще го приспива отново. Joy. Връща се - спял. Ай чао и си тръгна. Аз ухилена. Сядам с кафето и пръскам пъзелчето. Пия две глътки и един гласец ме стряска - Мамо ти какво редиш? Искам и аз... Седна гада и ми отне удоволствието със следобедното кафе... Докопа всички парчета, на мен след мрънкане ми пробута три и вика - ето и за теб... Представяте ли си??? 3 от 54, айде 2-3 бях сглобила... Гадинката се престорил на заспал и изчакал да си тръгне съседката. После тихо се домъкнал до хола и ми отмъкна кефа ...
Деца Ко да ги прайш...и кафето не си изпих.

Следобед след доктора отивам за пътуващия. Точа зъби. Снощи казах и на ММ, че ще го включа в реденето или сортирането. Той и щерката не се ентусиазираха, но младежа каза ще помага. Joy

Общи условия

Активация на акаунт