Пъзели - 38

• 25 651
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • София, България
Гледам, че Весето се е записала между мен и anita7, а с нея сме съседки през една поляна... Мона Лиза, може ли да преместиш Весето преди мен, за да стане: Весе, Тони, Ани; и да е по-лесно с предаването?

Аз рибите се правя, че не ги виждам, такава мъка и на картинка ми е много Grinning

Разбира се, аз ще изчакам първо да се запишат до ден-два, които искат и после ще разместя списъка, за да стане най-удобно и най-евтино за предаване.

# 481
  • Русе
Поседнах си с чаша биричка,малко да си почина от домашните задължения във вашата компания Blue HeartGreen HeartPurple Heart
Тони,браво!Много красив е този пъзел. Жълто-оранжевата гама ми е слабост.Всички обаче се оплакват от хлабава сглобка.Аз вчера си редих,ей така за кеф от малките по 54ч. и са уникално стегнати,мога да си ги разнасям без да се развалят.Може би размера има значение.Smiley
Бухтичка,нокога не съм редила пъзел на марката.Signatura puzzle имат и магазин,който предлага тези пъзели на Дисни.Даже не предполагах,че са толкова скъпи.Качеството е наистина лошо китайско.Даже мисля да не го развалям,защото ще го повредя.Както е нареден ще го сложа в клипс рамка да му се порадват момчетата вкъщи.Когато бяха малки много гледаха Мики Маус.Не знам дали бих редила отново техен пъзел,по-скоро не,натовари ме нареждането му.Имат хубави картинк,наистина.Ето тук има и друг недоволен,дал е една звездичка оценка
 https://www.shopdisney.com/mickey-mouse-and-pluto-disney-parks-s … 400920713880.html
Аз се изкуших и поръчах от Озон един пъзел Галисон,за проба на марката.На първо поглеждане в торбичката всичко е наред.Няма повредени части,разслоени.По групите мненията са на двата полюса,мнго го умувах,о картинката ми е много любима и се изкуших.Взех и един Арт пъзел,който по-рано бях пуснала с едни цветя.
Мона Лиза,този пъзел на Трефл с Мечо Пух,знам,че е изчерпан в Озон,затова питах дали някой от вас не го е купил и да планира да го продава след кто го нареди.Много го исках,но го изтървах.Ще питам по групите,дали няма някой да се смили над мен:smile:

# 482
  • София
Аз подхванах ето това, да видим колко време ще ми отнеме

За новия пътуващ ще се въздържа, не е моята картинка.

# 483
Да ви се похваля, готов е. По-красив е, отколкото е на кутията. И... Мисля да го сложа в рамка. Каква ще ми препоръчате и откъде? В София съм.

# 484
Зори, те не са марка пъзели, тоест не си ги произвеждат, просто са възложили на някой, явно в китай и явно не са случили на качество. Мен ме учудва, защото съм виждала доста пъзели от серията в чуждите групи и наистина не помня някой да е възхвалявал качеството, но не е имало и коментари за лошо такова.
Ето един прогрес от Оригамито на 2:38 когато онази от видеото вече го беше наредила

Знаех си, че подсказката за хартията означава нещо, но не се сетих тогава Joy Между другото и по принцип харесвам оригами, трябва да си сгъна някое Grinning Бях си купила даже от тези японските хартии по едно време, но май не оцеляха.

# 485
  • София, България
Бухтичка, този пъзел наживо изглежда много добре, чудесни цветове.  Еми да, подсказката с хартията беше голяма - едното е оригами, другото е с разтворена книга в центъра.
В София е кучи студ, толкова беше най-студеното края на януари, началото на февруари.

Да кажа впечатления от Корнъра, защото днес може би ще го довърша. Харесва ми, твърди, здрави парченца, лъскави са и са доста по-тънки от Гибсъните, например. Сглобката не е стегната, но е пределно ясно къде е всяко парче, не се чудиш. Добре изчислен пъзел, нито много лесен, нито много труден. Определено ще си взимам още от марката, парченцата са мънички като на Кастораланд и Блубърд.

Забравих да кажа и за пъзела с Приятели, също беше нова марка за мен - Winning Moves, огромна част от частите бяха с по 3-4 уши, почти нямаше такива с две и едно, плътна сглобка, пъзелът се вдига без проблеми, но на еднородните петна можеш лесно да се объркаш кое къде е, което е странно имайки предвид сглобката. Нивото на трудност беше нормално, бих редила още от марката, не ми остави лошо впечатление.

# 486
  • Варна
Май само аз не харесах Корнър пийс...

# 487
  • София, България
Май само аз не харесах Корнър пийс...

Ти от много време си само на Мерцедесите, Поршетата и Ламбурджинитата на пъзелите, след 20-30 пъзела супер качество като Шмидт, Равенсбургер и Фалкон, Корнър ще ти се стори като Лада Самара.

# 488
Без да знаех поставям началото на оригамито 😁
Origami meditations
1000 части
Ravensburger

Наредих го за 3 часа и 50 минути. Доста над жената от видеото. Е, поне паднах под 4 часа. Досега не бях с друг пъзел, на който съм засичала. От тези, на които не съм имам съмнение само за дъгата на Шмид.
Иначе беше много лесен и приятен за редене. Имах някои леко прегънати парчета където са по-тънки, но не бяха кой знае колко много.
И ако на някого му е залипсвало кучето.
Скрит текст:

# 489
# 490
  • гр.София
1000 части на Фалкон

Без никакви забележки за качеството. За първи път ми се наложи да пренаредя горната част на рамката. Парчетата са много еднакви и после с напредването на реденето се оказа, че не съм улучила няколко парченца.

Мисля да се разделя с двойния Фалкон.

# 491
Пъзел Magnolia от 1000 части - Чай с Алиса Heart Eyes

# 492
Прекрасна е тази Алиса! Много му се каня на този пъзел!
Angel_baby88, как ти се стори марката? Надявам се, че не е силно прехвалена.

# 493
Eurographics, 1000 части, като потръгна вървеше много приятно:)

# 494
Морското дъно снощи го завърших
Castoland 1000ч

Не можах да го снимам хубаво,но каквото-такова Blush

Общи условия

Активация на акаунт