Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 753
  • 697
  •   1
Отговори
# 420
Вижте какви луксозни кутии са пуснали и Лейди бокс. Колледната с Бат и ЕНД Боди уъркс беше страхотна. Мислех да поръчам и трите, но ужасно се дразнят, че нямат безплатна доставка над определена сума. Т. Е. Ще поръчам кутии за 150лв и ще платя 6лв доставка.

А за бебешката на Уудън Споон аз пък съм на коренно различно мнение. Измивното го замених с душ гел за мен обаче, защото ми беше казала, че щипе на очите. Но кремът за под памперса, крема за тяло са прекрасни! Кожата на бебето ми стана като коприна, а беше много суха. Даже педиатърката ме пита с какво я мажа. Имаше и мини олио за тяло. Тяхната кутия беше по- хубава от тази на Кибрит. И кремът за под пелени беше пълноразмерен. Надявам се да я пуснат пак, този път със слънцезащитен.

# 421
Може ли информация какво е имало в коледната на ladybox. Преди няколко дни имаха супер промоция на големите свещи на Bath and body works и сега доста се замислям за кутията.

# 422
Този крем на PAMAURA го имам от кутия на PrettyBox, е не ми харесва. Слагам го вечер и сутрин като си мия лицето е още там, не е попил, седи като фолио върху кожата. Никакъв ефект. Аз съм със суха кожа.
Също, спирала от BelleBox ми се рони и съм много разочарована.
А последната кутия на GoodBox много ми хареса, дневният крем на Mudmask е супер.

САМО за периода 20-23 март, получаваш ПОДАРЪК Крем PAMAURA с кутията! Омръзна ти зимата и си мечтаеш за свежестта на пролетта? Освежи кожата си и я подготви за новия сезон с нашата Пролетна Мега Кутия със 8 продукта за лице и тяло. Отпразнувай новия сезон и дай на кожата си влагата и храната, от която се нуждае. И сега аз какво да правя? Да си направя абонамент или да взема пролетната кутия с някои смени?😢 Искам и кутия на ГБ с продуктите на Naobay.
https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G0320222 … 24&lang=bg-BG

# 423
Може ли информация какво е имало в коледната на ladybox. Преди няколко дни имаха супер промоция на големите свещи на Bath and body works и сега доста се замислям за кутията.
Това беше моята коледна. Но тогава не беше само на BBW. Лосиона беше страхотен, а скраба- влюбих се в него, най- хубавия, които съм имала. Ароматите им се усещаха ИЗ цялата къща, след като ги ползвам.

А как ме е яд, че изпуснах свещите🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀

# 424
Благодаря много. Поръчвам една BBW кутия 😊

# 425
Ако може, споделете после какви са продуктите на BBW в кутията.
Аз харесах кутията на Good box с Naobay. Нищо тяхно не съм пробвала и съм любопитна. Обмислям я още.

# 426
Поръчах аз кутията на Good Box и Naobay. Чакам Belle да издадат какво ще има в кутията, но няма да е днес.

Излезе ми реклама на някакви кутии Frenchboxbg. В инстаграм май бяха frenchbox_bg. Нямат сайт, само FB и Instagram страници.Но няма елемент на изненада. Не съм ги поръчвала.

# 427
Намерих ги. Изглеждат интересни:

# 428
Добре изглежда тази кутия. Някоя пробва ли серума дето го слагат и тук? Имаше го в последната сутришна кутийка на Кибрит
Иначе на мен и тоника с колаген ми звучи добре

# 429
Frenchbox bg явно внасят френски кутии на нашия пазар.

# 430
И на мен ми излезе в Инстаграм, изглеждаше добре за този месец.

# 431
  • София
Да, стари кутии на френски кутии. Но поне можеш да видиш какво съдържат и да решиш.

# 432
Странни са ми тези. Половината от продуктите в тази кутия са от mylittlebox от два поредни месеца.

# 433
Някой знае ли какво ще има в новата?

# 434
Поръчах авант-ската и пролетната на pnd 😃 април явно ще съм с 4 кутии, ама вие сте виновни

Общи условия

Активация на акаунт