Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 254
  • 697
  •   1
Отговори
# 690

Поръчвам! Grinning Има ли скраб - спечелили са ме. Не се споменава нищо за аксесоар, но ще почакаме да видим. Попадала съм на нещана Ayan, но май никога не съм ги пробвала. Ще се радвам да ги пробвам. Обичам български продукти.

# 691
  • Пловдив
На dr. Derm и аз ще се замисля за кутията като я обявят. Миналата година бебето ми изкара с тяхната слънцезащита и съм много доволна.

# 692
OliaMirchovska има ли описание на продуктите, ако може да ни го покажеш и него. Благодаря Flowers Hibiscus

Един страничен въпрос имам - ретинола лятото ползва ли се?

Като цяло или за маската за очи от Кибрит е въпроса? Simple Smile

# 693
OliaMirchovska има ли описание на продуктите, ако може да ни го покажеш и него. Благодаря Flowers Hibiscus

Един страничен въпрос имам - ретинола лятото ползва ли се?

Като цяло или за маската за очи от Кибрит е въпроса? Simple Smile
Като цяло. В момента довършвам един серум с ретинол. Имам още един и се чудех може ли да го ползвам веднага, но се пада лятото.

# 694
anbibian, можеш. Аз го ползвам през цялата година, но задължително на сутринта трябва да сложиш слънцезащитен крем, това важи и през зимата.

# 695
Ако е скраб😁не, мерси 😁

# 696
anbibian, можеш. Аз го ползвам през цялата година, но задължително на сутринта трябва да сложиш слънцезащитен крем, това важи и през зимата.
Благодаря! Винаги слагам 50 фактор, имам проблем с хиперпигментацията. Тази зима като че ли избледняха петната след като почнах да ползвам ретинол, но лятото съм сигурна че пак ще станат по-тъмни.

До сега удържах фронта, обаче ми свърши ексфолианта от Кибрит Януари и какво да видя аз - тя налична Laughing
Пак си я поръчах. Така съм повтаряла само Гудбокс с кафето.
Хареса ми този ексфолиант за коса, след упоребата му усещам косата си по пухкава и обемиста. Другите продукти още не съм ги ползвала, но ще ми влязат в употреба. Писалката я ползвам в момента и ми харесва.

# 697
  • Варна
Заповядайте в новата ни тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1431388.new#new

Общи условия

Активация на акаунт