Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 255
  • 697
  •   1
Отговори
# 645
Взех и аз Кибритчето и на първо четене се очертава да използвам почти всичко. Малко се съмнявам да намеря приложение на илюминатора, но ще го запазя на този етап.

# 646
Ето и моята ladybox. През март имаха промоция на свещи bath and body works за по 30 лв. Аромата на тази свещ се усещаше преди да разопаковам картоненото кашонче и найлоновата опаковка. Наистина съм впечатлена и ако отново ги пуснат на половин цена ще си поръчам пак ❤

# 647
Поправям се: пробвах на лицето илюминатора и 1-2 капки са съвсем достатъчни. Не е натрапчиво блестящо, а много леко и приятно.
Довечера ще пробвам скраба и пачовете. Душ-гелът мирише уникааално.

# 648
Поправям се: пробвах на лицето илюминатора и 1-2 капки са съвсем достатъчни. Не е натрапчиво блестящо, а много леко и приятно.

Даа, и аз не издържах и си го отворих. Отделно тъкмо си свърших на Zoya един душ гел с грейпфрут, който така мирише и съм доволна, че получих този.

# 649

Даа, и аз не издържах и си го отворих. Отделно тъкмо си свърших на Zoya един душ гел с грейпфрут, който така мирише и съм доволна, че получих този.
На мен пък никак не ми харесва ароматът. Колко сме различни🤷🏻♀

# 650
Ето я моята специална Лейди Бокс, харесва ми, особено спрея за тяло.

А това е редовната, тя също ми харесва, но очаквах в нея да има едно яйце за почистване на лице, което бяха споменали като спойлер...
Доволна съм и най-вероятно ще си напраяя абонамент, че до сега само еднократно поръчвам вече пет поредни месеца...

# 651
  • София
Каква е цената на абонамента ?
Под това име ми излизат доста страници във фейсбук.
Имат ли сайт ?

# 652
Каква е цената на абонамента ?
Под това име ми излизат доста страници във фейсбук.
Имат ли сайт ?

Имат сайт, доста интересен и с много неща. Абонамента е 18.90 лв. и доставка. Слагат по 5 неща обикновено, но за тази цена са супер.

# 653

А това е редовната, тя също ми харесва, но очаквах в нея да има едно яйце за почистване на лице, което бяха споменали като спойлер...
Доволна съм и най-вероятно ще си напраяя абонамент, че до сега само еднократно поръчвам вече пет поредни месеца...
И в моята кутия се падна този Bubble Tea. Много е интересен. Разбрахте ли как точно се ползва?🤔

# 654

И в моята кутия се падна този Bubble Tea. Много е интересен. Разбрахте ли как точно се ползва?🤔
За жалост не. Мисля, че е вид нощна маска, но не мога да се ориентирам как се използва. Дали се спи с нея...или се иплаква. Ако някой се ориентира да сподели.

# 655
Как така не знаете как се ползва?! Не пише ли на опаковката, не пише ли в интернет?

# 656
По-скоро не разбрах и никъде не видях колко често е препоръчително да се ползва. В някакъв блог прочетох 2-3 пъти седмично. Иначе е доста интересен корейски продукт.

# 657
Взех си Кибритчето, хареса ми, тези дни ще мога да дам оценка на нещата, но съм почти сигурна, че всичко ще си ползвам ☺️

# 658
Здравейте и от мен. Днес си взех Кибрит и мога да кажа, че всичко много ми допадна на пръв поглед. Нямам търпение да пробвам крема Авант (заради който главно си поръчах кутията 😀), но първо трябва да си доизползвам отворените кремове. Балсамчето за устни го пробвах и много ми допадна, хидратира устните добре и придава деликатен блясък и има хубав мирис. Душ гела още не съм пробвала, но ми хареса аромата. Илюминатора ще ми дойде добре, защото последните месеци не си слагам фон дьо тен и мисля, че ще ми придава лек блясък и хидратация, а и маслото от кайсиеви ядки има подхранващи свойства. Пробвах скраба за лице и съм със смесени чувства, нещо не ми допадна откъм това че е лепкав заради меда и като си измия лицето сякаш ми е мазно 😕, но пък сякаш добре го почисти. Общо  взето съм доволна от кутията и чакам с нетърпение следващите, а и май ще има продукти и на Руми Козметикс, което ще е супер за мен, понеже искам да ги пробвам, а същевременно са си скъпи. Ще ми е интересно да разбера вие доволни ли сте от скраба за лице.

# 659
  • Бургас
Днес ми се обадиха но Pick n dazzle, много са мили.
Прочели са коментарите ми,че имам много, много суха кожа на лицето и ми предложиха бонус маска за лице 15 мл Ekocking да тествам.Имат и по-голяма разфасовка.
Казаха,че на клиенти,които коментират продуктите,слагат бонуси,за да ги насърчават да споделят.
Е,приятно си е такова отношение,мило е...
Поне се интересуват от клиентите си.

Общи условия

Активация на акаунт