Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 259
  • 697
  •   1
Отговори
# 660
Аз току-що пробвах скраба .Може би защото кожата ми клони към суха, не ми остана мазно лицето, а приятно  гладко . Вече 2 часа се мажа и преди скраба пробвах илюминатора. Вече писаха момичетата, но и аз да кажа – изобщо не е натрапчив блясъкът.Балсамът е бижу – не остава на устните , а попива и усещането е страхотно. С душ гела си измих само ръцете и ароматът много ми хареса. Сложих от слънцезащитното масло върху ръката и попи мигновено.Авант е плануван за май месец. Много харесвания събира, но никой не пише какъв е ефектът – прави ли чудеса с малките несъвършенства (бръчици, петна, пъпки и др.).

# 661
Да изкажа мнение за скраба за лице- прекрасен е. Кожата ми е мазна в Т-зоната. След него лицето ми е почистено и меко като памук. Нямам никакво неприятно усещане. С кеф ще си го използвам.

В момента съм с пачовете. 3 пакета по 1 комплект са. Как ги използвате тези пачове- всеки ден ли, или?

# 662
Аз току-що пробвах скраба .Може би защото кожата ми клони към суха, не ми остана мазно лицето, а приятно  гладко . Вече 2 часа се мажа и преди скраба пробвах илюминатора. Вече писаха момичетата, но и аз да кажа – изобщо не е натрапчив блясъкът.Балсамът е бижу – не остава на устните , а попива и усещането е страхотно. С душ гела си измих само ръцете и ароматът много ми хареса. Сложих от слънцезащитното масло върху ръката и попи мигновено.Авант е плануван за май месец. Много харесвания събира, но никой не пише какъв е ефектът – прави ли чудеса с малките несъвършенства (бръчици, петна, пъпки и др.).
Ползвам кремът на Авант от месец никакъв ефект не виждам. Допада ми, защото не прави кир ефекта с фон дьо тена.

# 663
  • Бургас
На Botegga са много хубави кремът и серумът от кутията.
Чудеса от крем за лице няма как да се случат.
Може само да попива добре и да поддържа кожата хидратирана,да заздравява бариерата на кожата при столична кожа.Чак да "поправя" бръчки и т.н. няма как.
Но примерно дрогерийните кремове и не хидратират при мен добре,мазнеят и не попиват...
Говоря за себе си.

# 664
За кремовете на Авант отдавна се каня да пиша. Чудеса чак не правят. Високите очаквания идват от високата цена, оттам и разочарованието. Една нощна маска ми освежава лицето видимо. Един нощен околоочен ми изглажда фините линии

# 665
  • Бургас
Чааак толкова дълбоко в кожата,че да се случат чудеса,нищо не прониква.Нормална защитна реакция.
А и... вече отпусната и/или кожа с бръчки,няма "поправяне".
Ефект имат филъри и т.н.,които не всеки е склонен да си постави.Аз не съм.

# 666
Да изкажа мнение за скраба за лице- прекрасен е. Кожата ми е мазна в Т-зоната. След него лицето ми е почистено и меко като памук. Нямам никакво неприятно усещане. С кеф ще си го използвам.

В момента съм с пачовете. 3 пакета по 1 комплект са. Как ги използвате тези пачове- всеки ден ли, или?

Пачовете съм чела някъде, че е препоръчително един-два пъти в седмицата да се ползват. На мен като цяло много добре ми се отразяват и виждам ефект на освежаване на самата зона под очите, даже леко изглаждане на фините линии. Използвам най-често на Victoria Beauty закупени от дрогерия, тоест не са скъпи.

# 667
  • Варна
Make up with Pick N Dazzle & Belle Box от Petya Bosheva
https://www.youtube.com/watch?v=OnCisECfNew

# 668
Оф, Dea Vibes щяла да прави кутия с нощна рутина. Дано Кибрит се откажат от тази идея. Взех тази със сутрешната рутина и не мога да кажа, че нещо ми хареса. И не знам дали за Кибрит си струва целия негативизъм и нуждата от триене на коментари от страницата им 😂

# 669
Кутията на Кибрит с Деа беше тотална излагация. Силиконовият дневен крем в комбинация със слънцезащитата CLLC  правят такъв кир ефект, че лицето изглежда сякаш се бели.
Възлагам надежди на кутията им с Dr.Derm.
Дано обаче и там да не се получи много шум за нищо.

# 670
Да, на Монускин съм ползвала няколко крема и този е най-тъпият. Прехвалената слънцезащита е прекалено омазняваща. Комбинацията между двете е ужасна. Голямата звезда - серумът - не е кой знае какво. Околоочният на Нини не ми попива добре на мен. Флоралната вода миришеше доста зле за мен и на фона на други флорални води не ми подейства много добре. Кибрит са имали доста по-силни кутии без някое велико гуру да им ги “прави”

# 671
Знаете ли как може да се използва олиото от Кибрит на коса? Предполагам се нанася по краищата и след това се отмива, иначе сигурно ще остане мазно ако не се отмие 🤔

# 672
Знаете ли как може да се използва олиото от Кибрит на коса? Предполагам се нанася по краищата и след това се отмива, иначе сигурно ще остане мазно ако не се отмие 🤔
Имах го от една немска кутия. На суха коса е ужас, пробвах и с отмиване, няма отмиване толкова е мазно.

# 673
Пиша, за да изкажа разочарованието си от последната кутия на Belle Box... Това е първата и единствена кутия, която поръчвам от около 7-8 месеца и понякога мнението ми е леко субективно спрямо нея Sweat Smile но сега наистина не се чувствам особено очарована.
- Околоочния крем още с първото нанасяне започна да ми щипе и силно зачерви зоната около очите, като с нищо не успях да го премахна, просто чакаш ефекта да премине (отнема няколко часа).
- Очната линия на пръв поглед изглежда добре, след нанасяне бързо изсъхва и също толкова бързо изчезва от очите- ронлива и неиздръжлива.
- Серума за несъвършенства - тубичката е празна, вчера с 300 зора успях да изстискам количество колкото грахово зърно, а самия серум е без абсолютно никакъв мирис, след нанасяне стои като маска, която нямаш търпение да премахнеш.
- За сега нямам впечатления от хидратиращия серум, но поне има приятен мирис.
- Изненадата за мен бе силиконовата гъба, бях доста песимистично настроена, но е единственото нещо, заради което не съжалявам, че си взех кутията.

За следващата кутия ще помисля дали да не си прекратя абонамента, ще изчакам да разкрият двата продукта и ако най- изкушаващото е NL BEAUTY няма и да се замисля, може би ще премина към друг бранд кутии.

# 674
Сутринта замених дневния ми крем с този на Авант и накрая илюминатора. Сложих коректор, спирала и излезнах. С 300 зора се прибрах на обяд. Адски ми лютеше на очите, сълзи текнаха- кошмар. Снощи след рутината завърших пак с Авант и през нощта и на сутринта усещах леко дразнене. Дали тоя "сладур" ще ми скрои някой номер? Хем избягвах зоната около очите да мажа.

Общи условия

Активация на акаунт