Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 684
  • 697
  •   1
Отговори
# 540
И аз имам неща от Дивона Ди Маре и съм със смесени чувства.

Гуудбокс нямат още нищо разкрито, нали? Нещо тези дни съвсем съм отнесена от вихъра и да не взема да пропусна.

# 541
Момичета, видяхте ли тази кутия на Прити бокс? Някой чувал ли е за тези витамини😳 Не, че бих дала 200лв за кутия, но ми стана любопитно🤷🏻♀ А на Spa Ceylon ми се иска да пробвам нещо.
https://prettybox.bg/products/6-sugarbearhair-x-spa-ceylon-%D1%8 … D1%82%D0%B8%D1%8F
Наистина много скъпи ми се виждат тези витамини. Аз лично не бих дала толкова пари.
Видях, че са качили кутия за Април, но искам да видя какво има вътре преди да поръчам.
Май от началото на годината взех един Кибрит и това беше.

# 542
Здравейте, дами, дали получихте от великденските лимитирани кутии на Lady Box?

# 543
От Goodbox са разкрили два продукта в сайта. Не успявам да кача снимка.

# 544
# 545
Здравейте, дами, дали получихте от великденските лимитирани кутии на Lady Box?

Аз все още не съм, мисля че ще ги доставят другата седмица Simple Smile

# 546
Скоро бяха пускали ГБ мисля крем на същата марка като околоочния. Някой може ли да даде мнение?
Флуидът ме съблазнява, макар че използвам ниацинамид вечер, а сутрин витамин Ц и не знам колко би било удачно да ги съчетавам двете.

# 547
  • София
Не изглежда зле, но имам много серуми и кремове.

# 548
Изглеждат добре, но аз имам много хидратиращи кремове и околоочен също имам...април се очертава само да гледам без да поръчвам

# 549
  • Варна
Антоанет и Златена имат много хубави видеа с отварянето на абонаментни кутии на Pick N Dazzle, но са доста старички. Ето я и моята кутийка, всичко в нея ще тествам за първи път:

# 550
Здравейте,аз имах околоочния гел на Д-р.Формула ,който ще бъде в ГБ в английска кутия,ами грам не ми хареса,то е прозрачно като гел и попива бавно,никаква работа не върши,но това си е мое мнение.Ползвах го няколко месеца и го изхвърлих.

# 551
Аз имам нощния и съм доволна. Обаче май съм пас за ГБ.

# 552
  • Бургас
Real Fantasy, благодаря за снимката на кутийката.
В пролетната кутия ги има част от твоите продукти.
Крем pamaura и аз си взех още един,интимният гел сигурно също ще ти хареса...
Балсамът за коса на Tresemme и на мен го сложиха в кутийката,абонирах се и аз...

На Антоанета Попова гледах видеата пак, повечето продукти са си същите,от отдавна са в асортимента.
На Златена не съм ги гледала,ще си припомня и тях.
Ще взема две кутийки от кремообразните(не са уж точно кремообразни) сенки paese zero,точно такива пресовани глитъри много обичам да ползвам.

# 553
Lady box ми писаха, че изпращат първата седмица на април. Вероятно другата седмица ще ги получим.

# 554
Антоанет и Златена имат много хубави видеа с отварянето на абонаментни кутии на Pick N Dazzle, но са доста старички. Ето я и моята кутийка, всичко в нея ще тествам за първи път:

На каква стойност е вашата кутия?

Общи условия

Активация на акаунт