Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 306
  • 697
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, знаете ли дали има абонаментни месечни кутии за мъже?

# 571
Момичета, знаете ли дали има абонаментни месечни кутии за мъже?
Гудбокс и Pick and dazzle предлагат но не са на абонаментен принцип

# 572
  • Варна
Вече тествах почти всичко от кутията на Pick N Dazzle. Крема на Pamura не ми е никак тежък-напротив ползвах го и за дневен, а съм със смесена кожа. Скраба за тяло не се топи по кожата, както другия на марката а се пени, крема за ръце мирише вкусно, но има минерално масло и не бих го купила пак. Мъжа ми се влюби в гела за коса и тяло, но той само такива ароматизирани харесва. Продуктите на Ecooking нямат нужда от коментар, дори серумът им уж за акне (аз го взех за пори) е с пептиди, така че...
П.п. за кръглата палитра очаквам отзиви, че и аз съм и хвърлила око

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 00:15 от Real Fantasy

# 573
Здравейте,  до сега само ви четях и все не се престрашавах да поръчам кутия 😁, но ето , че сега чакам цели две. Поръчах кутия на Frenchbox и една на Pick and dazzle.
Честито!😄
Вече си зарибена!☺️

# 574
  • Бургас
Кръглата палитра е чак за другия месец.
Пише,че са уж кремообразни сенките,не знам обаче каква ще е текстурата.
И на Revolution има сенки с такава уж текстура,направо за нищо не стават.
На Дъглас имам една палитра,която е със страхотни цветове,слагат се с пръст,не мръдват цял ден...Те свършиха почти за отрицателно време,3-4 месеца,взела съм си още една ...
И на Есенс Bronzed this way има такива сенки, страхотни са.
Т.е. имам бюджетен и не толкова бюджетен продукт,които работят...
Ама пусто любопитство да пробвам и други марки козметика...

# 575
Споделям още една страничка, която внася кутии от франция https://m.facebook.com/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D1% … -101828445789584/

Дамата, която я държи, е много мила и отзивчива.

# 576
Не съм виждала досега Frenchbox, не откривам и в Google, може ли да ми съдействате с линк?

# 577
Frenchbox: https://m.facebook.com/Frenchboxbg-106180338695435/

В страничката за английска и френска козметика го има околоочния крем от Belle box април, а ми се струва че има и други неща от техни кутии.

# 578
Съдържанието на GYMBOX

# 579
Тия Frenchboxbg поне сайт да си бяха направили, не стига че препродават стока, неясно доколко законно...

# 580
Проблема със френчбокса е, че не са пълноразмерни продуктите, а по-скоро мострени и за тази цена не си заслужава

Тия Frenchboxbg поне сайт да си бяха направили, не стига че препродават стока, неясно доколко законно...

# 581
# 582
Кибрит доста интересни неща са публикували. Ето някои от тях, които мен ме радват:

# 583
И аз много се надявам да има продукт на Румикозметикс! Дано е по- скоро!

# 584
Взех си GoodBox , чудесна кутийка, големи разфасовки  🥰

Общи условия

Активация на акаунт