Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 687
  • 697
  •   1
Отговори
# 510
Много бързо този път. Не е голяма загуба.
ГБ дали скоро ще разкрият нещо?

# 511
  • София
Не се разбирам с ружа от ББ кутията. Ако някой го иска, го подарявам.

# 512
Момичета, някой дали има проблем със серума на Elikya от ББ. Излезнаха ми няколко пъпки по лицето и очите ми се подуха, не знам дали е от това или от крема на Ланком.

# 513
Аз нямам проблем, даже съм доста доволна. Бяха ми излезли много малки пъпки с бели връхчета по челото (предполагам заради по-голяма консумация на прясно мляко) и реших да го пробвам. Мажех сутрин и вечер. Успокояваше зачервяванията и за 3 дни се махнаха без да ги стискам.

Момичета, някой дали има проблем със серума на Elikya от ББ. Излезнаха ми няколко пъпки по лицето и очите ми се подуха, не знам дали е от това или от крема на Ланком.

# 514
# 515
Момичета, сещате ли се в момента за кутия в която са включили слънцезащита за лице?

# 516
Някой има ли кутията на Прети бок за февруари?

# 517
Някой има ли кутията на Прети бок за февруари?
Да, имам я.

# 518
Днес изхвърлих оранжавеещия гланц от февруарската бел,защото стана като вода течно и прозиращо.Жалко ,защото ми харесваше,от два три дни го забелязах че се е скапал.Сигурно от топлото.

# 519
Не е ли възможно да е просто от маслата и да не е бил скапан? На мен са ми идвали изсъхнали спирали и очни линии при отварянето на кутията на Бел и сега се чудя дали да рискувам да я поръчам, тъй като тъкмо очната линия ми свърши.

# 520
  • Бургас
Чудя се да си взема ли Bellebox...

Най-много искам абонамент в Pick n dazzle,но за изискана и луксозна кутия надали ще имам възможност.
Освен да взема икономична.
Тук една мила дама ми беше казал,че имам достъп до всички продукти,а по телефона ми казаха да гледам в сайта каква кутия има под конкретния продукт.
За съжаление тези,които аз харесвам,са в луксозни и изискани кутии...

# 521
Днес изхвърлих оранжавеещия гланц от февруарската бел,защото стана като вода течно и прозиращо.Жалко ,защото ми харесваше,от два три дни го забелязах че се е скапал.Сигурно от топлото.
На мен спирала от кутията на ББ ми се рони, ще я изхвърля. Не съм доволна.

# 522
  • Бургас
ББ май няма да взема...
Ако ще изхвърлям продукти...

# 523
И аз преди време си бях поръчала кутия на ББ с очна линия, беше миналата година, и очната линия беше изсъхнала.

# 524
На мен спирала от кутията на ББ ми се рони, ще я изхвърля. Не съм доволна.
И аз съм много недоволна от спиралата. Не стига, че почти нищо не прави, ами след час-два започва да се рони.

Общи условия

Активация на акаунт