Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 715
  • 697
  •   1
Отговори
# 495
🌞 През #април приветстваме пролетта, затова кутията е много цветна, свежа и интересна. 🍋🌸

☀️За любопитните ще издадем, че в кутията ще откриете нежен флуид за лице за дълготрайна и интензивна хидратация, който благодарение на леката си текстура, бързо прониква в кожата, като я освежава и омекотява.😊

➜ Подбрали сме 6️⃣ изцяло натурални козметични продукта и 2️⃣ вкусотийки на обща стойност над 3️⃣3️⃣0️⃣ лева, които да донесат много свежест и аромат на пролет в деня ти.🌺

🌸Кутията те очаква на https://goodbox.bg/product/april

# 496
GB са пуснали малка подсказка за кутията през Април:

Чакам я с нетърпение. Този месец за пръв път се абонирах за ББ, не съм много по гримове, но ще видим дали ще ми хареса.

Ох вече си поръчах Кибрит, но флуид за лице също не бих отказала и сега ме сърбят пръстите да поръчам и ГБ Grinning
А знаете ли кога издават втория продукт и доколкото разбирам ще има 6 козметични продукта и отделно са двете неща за хапване.

# 497
BgBox🌸Пролет🌸
🤍Празнуваме пролетта с козметична кутия, в която те очакват 5 иновативни български продукта.

🐝Околоочен крем с пчелно млечице на @lumibeecosmetics . Крема подхранва, стяга и хидратира зоната около очите. Нежна грижа и превенция за кожа без бръчки.

💫 Дълбоко хидратиращ и енергезиращ гел за тяло с бляскави частици на @brave_new_hair .Той съдържа пробиотик, който подпомага баланса на кожата.

💋 Балсам за устни Vanilla Kiss на @floras.secret.cosmetics Неустоима комбинация от биомасло шеа, кокос и пчелен восък.

🌱 Маска за коса на In Cosmetic. Интензивна грижа с арган, кератин и екстракт от маточина.

🫐 Пилинг-гъба с йогурт и бъз на @refan_parfumery_cosmetics . Антиоксидантно действие, овлажнява и заглажда сухата кожа.

🛒 Поръчай кутията с 5 невероятни продукта за 37.80лв.

# 498
Да, точно така 6 козметични и 2 диетични 😁 Аз също за пръв път се абонирах за Belle box ✌🏻 Кибрит ми харесва с крема на Авант и ако знаех, че със сигурност са сложили пачове за очи нямаше изобщо да му мисля ❤

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 17:38 от Джованиа

# 499
  • Бургас
Взех си кутията за грижа за кожата през пролетта на PickNDazzle с подарък крем за лице заради крема за лице Pamaura и серума с хиалуронова киселина на Paese.
Много добре ми се отразяват тези бустери,на Виши имам такъв с хиалуронова киселина,имам и на Микса,да видим и на Paese,май ще е добре.
Кремът...не знам,кутийката е много сходна с тази на Кройтърхоф, консистенцията също,а срокът на годност е до 09.2022...Не е лошо кремче,нищо уау,че и трябва да се изразходи спешно преди лятото,никак не е летен,тежък е.
Крема за ръце няма да ползвам,не обичам кокос,пяната за душ ми е интересна,интимния гел ще пресипя някъде,че е много течен,а е в тубичка,не знам ексфолианта за лице да отварям ли изобщо,с много суха кожа съм...
Основата за грим може да пробвам,не знам за очи става ли,Фдт не ползвам.
Очаквах повече от крема честно казано.

# 500
  • София
Очната линия е с четка. 😏 Аз съм пас.

# 501
  • Варна
🆕️ Novuelle
❣️ Кутия Birchbox
Цена: 35 лв.
💌 Пиши ни за поръчка.
Стойност: 76.83 лв.
🤩 Пълноразмерна спирала MAC - 52 лв.
🕊 Let it go Маска за коса и скалп - 18 лв.
👱‍♀️ Lusette бондинг балсам за възстановяване на косата - 2.60 лв.
🌿 Newseed "Sleep & Dream"  лосион за тяло с 97% натерален състав - 5.23 лв.
💐 Paco Rabbane Lady Million Empire - 5 мл
https://www.facebook.com/Frenchboxbg-106180338695435

# 502
Това не е английската кутия определено,аз съм абонирана от 2 години и никога не съм се натъквала на тези продукти,но честно за продукти в мини размер 30 лева е много пари.Това в лилавата опаковка не е лошо като марка,имат от тази серия маска за коса,скраб за тяло и пр.,но аз съм ползвала само маската за коса

# 503
Здравейте, момичета, след като вчера Белбокс обявиха 2 от продуктите и дадоха подсказка за другите си мисля, че единия от неразкритите може да е този https://www.ecco-verde.bg/oolution/game-over-anti-blemish-balancing-serum 
https://www.oolution.com/products/serum-anti-imperfections-visag … game-over?lang=en
 (Подходящ за всеки тип кожа, 100% натурален продукт срещу пъпки, белези и пигментни петна, обогатен с над 70 органични масла и екстракти). Вие какво мислите Simple Smile

# 504
Никак не изглежда зле. Има доста положителни отзиви. Би било хубаво да е този продукт 🙋🏻

# 505
Момичета, код vesi10 дава - 10% на кутиите frenchbox

# 506

Ще има и още 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

# 507
Джованиа, сигурно ще е кутията с маските ,  писаха миналия месец в сторито .

# 508
  • Пловдив
За Кибрит започвам да си мисля, че вече правят по-малко заявки за кутии и затова се изчерпват...миналата година масово оставаха кутии за продажба и в един момент пускат и след 5 дена се изчерпват.

# 509
  • Бургас
Ако си знаят,че ще могат да продадат  5 000 кутии примерно,защо да подготвят 10 000?

Общи условия

Активация на акаунт