Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 743
  • 697
  •   1
Отговори
# 480
Не е изчерпана ББ. Поста беше на кутия от миналата година.
И мен ми изглежда интересно, но чакам кибрит и гб и май ще изчакам да видя цялото съдържание, ако има още бройки до тогава

# 481
Само мен ли не ме изкушава ББ 🤔😁

# 482
Само мен ли не ме изкушава ББ 🤔😁
И мен не ме изкушава 🙂

# 483
… а очаквам кибрит и специалната Лейди бокс. Но някой беше писал, че Бел са изчерпани от абонаментите и май не може да се поръча сега.
Кой вариант си избрахте?

# 484
А сега видях и това, а имам нужда от слънцезащита. Някой има ли отзив за тази на Миша? https://www.instagram.com/p/Cbe59HnIwDG/?utm_medium=copy_link

# 485
Момичета, може ли ако някой си е поръчал от специалните великденски издания на Ladybox, да качи снимка и описание на продуктите! Чудя се дали си заслужава да дам 50 лв за 2 продукта на victoria secrets  и още 3 други, които не е много ясно какви ще са. Благодаря ви предварително!

# 486
Ами и мен не ме изкушава, като видна кибритлийка имам много околоочни кремове. На очни линии съм претенциозна, защото имат склонноста да ми се разтичат. Тази с натуралните съставки ми звучи точно така. Пас съм

# 487
Момичета, може ли ако някой си е поръчал от специалните великденски издания на Ladybox, да качи снимка и описание на продуктите! Чудя се дали си заслужава да дам 50 лв за 2 продукта на victoria secrets  и още 3 други, които не е много ясно какви ще са. Благодаря ви предварително!
Аз си поръчах и от трите вида. Ще снимам веднага, щом пристигнат. Тази кутия, за която говорите щ, е с Виктория Сикрет и Бад ЕНД Боди Уъркс продукти. Една е с изненада луксозни продукти и една само Бад ЕНД Боди Уъркс.

# 488
Мен ме изкушава, заради очната линия, но да не стане като с мистериозната кутия да дам 40 лв за една пудра, а в случая 30 лв за очна линия. Затова ще изчакам да разкрият и ако ми харесат другите неща ще поръчам.

# 489
Здравейте момичета, искам да споделя моят опит с ББ, поръчвала съм си общо 3 кутии от тях и да ви кажа честно изобщо не съм впечатлена. Единственото, което си използвам е крема за коса на Ми аманте. Всичко останало или ми щипеше на лицето, или ми излизаха пъпки, естествено, че е и до тип кожа, но все пак не останах доволна и си прекратих абонамента. Поръчах си кутията на Кибрит за април месец, имам големи очаквания специално към крема за лице Avant и се надявам да се оправдаят, четох и добри отзиви за него. Мисля да пробвам и ГБ, но чета че напоследък много от вас не са доволни от кутиите. Ако имате наблюдения за други кутии, ще се радвам на препоръките ви Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 23:26 от sunshine_1403

# 490
Аз си поръчах и от трите вида. Ще снимам веднага, щом пристигнат. Тази кутия, за която говорите щ, е с Виктория Сикрет и Бад ЕНД Боди Уъркс продукти. Една е с изненада луксозни продукти и една само Бад ЕНД Боди Уъркс.
Благодаря много, ще очаквам снимки.

# 491
Кутията на Lady box е с два продукта на Victorias Secret, един на Bath & Body Works и още 2 други продукта.
А тази марка Bath & Body Works дали някой я е срещал по другите кутии? Разгледах марката, американска е, изглеждат интересно нещата. Какво предполагате, че ще има?

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 16:23 от Джованиа

# 492
Кутията на Lady box е с два продукта на Victorias Secret, един на Bath & Body Works и още 2 други продукта.
А тази марка Bath & Body Works дали някой я е срещал по другите кутии? Разгледах марката, американска е, изглеждат интересно нещата. Какво се предполага поне, че ще е съдържанието на кутията?
Аз съм ползвала техни продукти, повечето са за тяло, за лице не съм срещала. Имах лосион и пяна за душ- уникални! Просто няма такива аромати и толкова трайни- цялата къща мирише след използването им. А за свещите… страхотни! Други такива не съм имала!

# 493
Здравейте момичета, искам да споделя моят опит с ББ, поръчвала съм си общо 3 кутии от тях и да си кажа честно избобщо не съм впечатлена. Единственото, което си използвам е крема за коса на Ми аманте. Всичко останало или ми щипеше на лицето, или ми излизаха пъпки, естествено, че е и до тип кожа, но все пак не останах доволна и си прекратих абонамента. Поръчах си кутията на Кибрит за април месец, имам големи очаквания специално за крема за лице Avant и се надявам да се оправдаят, четох и добри отзиви за него. Мисля да пробвам и ГБ, но чета че напоследък много от вас не са доволни от кутиите. Ако имате наблюдения за други кутии, ще се радвам на препоръките ви Simple Smile
Аз си поръчах тази на bgbox https://bgbox.shop/bg-product-details-14.html
Утре ще ми пристигне и ще пиша отзиви Wink Признавам си имам големи очаквания, защото цената е като на вносна козметика, но са български. Дано си заслужават продуктите.

Изглежда много добре тази кутия. Благодаря, ще следя и отзивите Simple Smile

# 494
GB са пуснали малка подсказка за кутията през Април:

Чакам я с нетърпение. Този месец за пръв път се абонирах за ББ, не съм много по гримове, но ще видим дали ще ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт