Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 746
  • 697
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Да, когато един продукт идва тежък на дадена кожа, не може да се абсорбира и се получава кир ефекта.

# 466
А какво ще кажете за кир ефект от ФДТ. Със суха кожа съм и често срещам този проблем. Не ползвам често ФДТ като цяло но имам проблем с намирането на подходящ. Не търся огромна покривност, а освежаване на тена. Приемам съвети 🙂

# 467
Кутията на Prettybox не е лоша, всичко пълнорамерно ли ще е?

Аз си направих абонамент за BB, които и днес няма явно да разкрият продукт от кутията. Мрън.

# 468
Мен ме е яд, защото се колебаех между ГБ и Прити и взех ГБ. Прити бокс е къде къде по- хубава.
Аз съм устанаовила, че кир ефекта може да е от комбинация на продукти, а не непременно от определен продукт. Ако сте ползвали крема с някакъв серум, опитайте с друг или без серум, може да го няма този ефект.
И моето наблюдение е същото относно кир ефекта, но си има продукти които каквито и комбинации да им правя има нещо в тях което не се разбра с фон дьо тена.
Не съжалявай за кутията на Прити. Кокосовото масло е основната съставка в серума, а има висок комедонен фактор и не е подходящо за използване върху лицето.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 19:53 от anbibian

# 469
Поръчах си frenchbox. Дойде mylittleBox със брандирани техни продукти- тефтер, висулка, масажна четка и химикал. Отделно имаше крем за лице и спрей за сън .

# 470
Чакам с нетърпение отзив за френчбокс-а Simple Smile

# 471
Чакам с нетърпение отзив за френчбокс-а Simple Smile
И аз. Кога е доставката?

# 472
Кремчето на Mudmasky и на мен ми направи "кир ефект" , когато сложих под него ниацинамида на The Ordinary. Самостоятелно нанесено нямам проблем. Ползвам го всяка сутрин, доста по-приятно ми е от зимното. Порите ми обаче рязко се запушиха, появиха ми се няколко пъпки и не мога да разбера дали е от този крем, или нощния с пробиотици на Doctors Formula(най-после стигнах до него), или шийт маската с жасмин(?). Видях, че има кокосово масло в нощния крем, но него използвам от 20тина дена, а не бях забелязала да ми е чак толкова задръстено лицето. Някой с подобни отзиви?

# 473
И аз забелязах подобен ефект от нощния крем, винаги когато го нанеса на другия ден избива някоя пъпка, а тук момичетата го похвалиха и си мислех, че не е от него … Кокосовото масло е с висок комедогенен индекс, така че е напълно вероятно да запушва пори
Кремчето на Mudmasky и на мен ми направи "кир ефект" , когато сложих под него ниацинамида на The Ordinary. Самостоятелно нанесено нямам проблем. Ползвам го всяка сутрин, доста по-приятно ми е от зимното. Порите ми обаче рязко се запушиха, появиха ми се няколко пъпки и не мога да разбера дали е от този крем, или нощния с пробиотици на Doctors Formula(най-после стигнах до него), или шийт маската с жасмин(?). Видях, че има кокосово масло в нощния крем, но него използвам от 20тина дена, а не бях забелязала да ми е чак толкова задръстено лицето. Някой с подобни отзиви?

# 474
  • Пловдив
sippy, от нощния ти крем е, кокосовото масло е силно комедогенно, което означава, че запушва порите и има голям шанс да причини пъпки, бели точки или черни точки.

# 475
Явно днес ще качат ББ
Има някакво стори дали искаме sneаk peek

# 476
  • София

💜 SNEAK PEEK 💜 През Април в BelleBox те очакват ПЕТ веган продукта на стойност 195 лв., твои само за 24.99 лв. 🎉 Бъди готова да се поглезиш с озаряващия и успокояващ веган околоочен крем с хиалуронова киселина от @imparfaiteskincare на стойност 45 лв., който съдържа над 98% естествени съставки и обещава да намали появата на тъмни кръгове, подпухналост и фини линии 😍 В кутията ще откриеш и 100% натуралната очна линия от @oolution на стойност 45 лв., която съдържа екстрактите от над 25 органични растения и прави подчертаването на очите бързо, лесно, прецизно и дълготрайно 🌿

#SpoilerAlert🚨 Освен очната линия и околоочния крем в априлската BelleBox се крият и 👇

💦 Новият ти аксесоар за тяло, с който времето под душа се превръща в истинско СПА изживяване

💖 Подходящ за всеки тип кожа, 100% натурален продукт срещу пъпки, белези и пигментни петна, обогатен с над 70 органични масла и екстракти

✨  Козметично веган изкушение с хиалуронова киселина и Витамин C, което ще изглади, омекоти, озари, хидратира и тонизира лицето ти

🚚 Доставките стартират на 4-ти Април

Ако все още не си се абонирала, можеш да го направиш през нашия сайт и да получиш първата си кутия през Април ☀️

# 477
Мисля, че сложих серум на Виши отдолу, може би, заради това се е получил кир ефекта. Ще пробвам без. Ще похваля, обаче,  кремът за тял, който уж е стягащ. За мен, дали е стягащ, против стрии или антицелулитен няма значение, защото не вярвам, че кремът прави чудеса. Важно ми е да ми осигурява хидратация и да прави кожата ми еластична и подхранена. Та, въпросният крем за моята кожа,  е чуден. Може би това е единственото, в кутията на ГБ, което наистина ми допадна. Намязах се и сутринта кожата ми все още беше страшно мека и кадифена. За справка, имах този на Саф от кутията на Саф, в момента ползвам един на Ритуалс, един на Биотен, на Мустела... с нито един не ми е била толквоа хидратирана кожата. Минус за продукта за устни. Наистина е адски неудобно,  че се бърка с пръст. Дори най-чудесния продукт да е, този начин на употреба го прави крайно нехигиеничен.

Казах, че спирам с кутиите,  ама това Беле звучи много добре. И очната линия, и продукта за несъвършенства и околоочна грижа ми се струват интересни. Никога не съм купувала тяхна кутия.

# 478
  • София
Аз искам да видя с какъв писец е очната линия, защото не харесвам тип четка.

# 479
Мисля, че сложих серум на Виши отдолу, може би, заради това се е получил кир ефекта. Ще пробвам без. Ще похваля, обаче,  кремът за тял, който уж е стягащ. За мен, дали е стягащ, против стрии или антицелулитен няма значение, защото не вярвам, че кремът прави чудеса. Важно ми е да ми осигурява хидратация и да прави кожата ми еластична и подхранена. Та, въпросният крем за моята кожа,  е чуден. Може би това е единственото, в кутията на ГБ, което наистина ми допадна. Намязах се и сутринта кожата ми все още беше страшно мека и кадифена. За справка, имах този на Саф от кутията на Саф, в момента ползвам един на Ритуалс, един на Биотен, на Мустела... с нито един не ми е била толквоа хидратирана кожата. Минус за продукта за устни. Наистина е адски неудобно,  че се бърка с пръст. Дори най-чудесния продукт да е, този начин на употреба го прави крайно нехигиеничен.

Казах, че спирам с кутиите,  ама това Беле звучи много добре. И очната линия, и продукта за несъвършенства и околоочна грижа ми се струват интересни. Никога не съм купувала тяхна кутия.
И аз не съм, а тази ми е интересна. И аксесоар за под душа сигурно ще е някоя четка или ексфолираща ръкавица… а очаквам кибрит и специалната Лейди бокс. Но някой беше писал, че Бел са изчерпани от абонаментите и май не може да се поръча сега.

Общи условия

Активация на акаунт