Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 747
  • 697
  •   1
Отговори
# 450
Някой няма ли да похваля боди крема от Гуудбокс, че го е стегнал? 😁
Предполагам, че въпросът е риторичен, но аз не смятам, че може да се усети такъв ефект от който да е крем. Но когато се полагат усилия в тази посока с правилно хранене и физическа активност, може би той може да допринесе. Дали?🤔

# 451
Аз също не обичам никакви течни хайлайтъри за лице, но от кутии имам много и всякакви.
Намерих им приложение лятно време за кожата на тялото, деколте, ръце, рамена. Яко блещукам лятно време Joy

# 452
Някой няма ли да похваля боди крема от Гуудбокс, че го е стегнал? 😁
Предполагам, че въпросът е риторичен, но аз не смятам, че може да се усети такъв ефект от който да е крем. Но когато се полагат усилия в тази посока с правилно хранене и физическа активност, може би той може да допринесе. Дали?🤔
Риторичен е за малко разчупване на обстановката. 🤗 И аз не вярвам на такива мазила. Напълно подкрепям казаното от Вас. Simple Smile Поне мирише ли хубаво, защото не съм го отваряла, та да знам дали си заслужава, или да замине по групите?

# 453
На мен изобщо не ми харесва как мирише стягащият крем. Като цяло кутията не е зле, ползвам повечето неща, но не е и нещо уау.
Колебая се за кутията на Кибрит, заради крема на Авант, другите неща изобщо няма да ми влязат в употреба. Но в крайна сметка май ще се въздържа и ще чакам Belle и априлската Goodbox

# 454
Малко отзиви за някои продукти от кутийката на Гууд бокс.Лосионът за тяло оставя приятно и хидратиращо усещане,но миризмата за мен е 🤢,не е силна,но не ми допада,бързо се отмирисва.Чак да ме е стегнал не 😁.Балсама за коса не е нищо особено,не ме впечатли с нищо.Маслото за устни ми хареса,не попива бързо,но не оставя неприятно мазно усещане,което да лепне.Кайсиевото масло нанасям вечер,пише че при по продължителна употреба повлиява тъмните кръгове под очите,да видим😀.

# 455
ББ дали ще имат кутия за април. Дойде почти времето за изпращане на кутиите, а даже не са я пуснали.

# 456
Ще имат. Гледам че за февруари са разкрили продукти на 24-ти. Ама такова чакане падна тоя месец....

# 457
  • София
Малко отзиви за някои продукти от кутийката на Гууд бокс.Лосионът за тяло оставя приятно и хидратиращо усещане,но миризмата за мен е 🤢,не е силна,но не ми допада,бързо се отмирисва.Чак да ме е стегнал не 😁.Балсама за коса не е нищо особено,не ме впечатли с нищо.Маслото за устни ми хареса,не попива бързо,но не оставя неприятно мазно усещане,което да лепне.Кайсиевото масло нанасям вечер,пише че при по продължителна употреба повлиява тъмните кръгове под очите,да видим😀.

Масло под очите? Не съм пробвала до момента, а имам неотваряно кайсиево от предишна кутия.

# 458
И аз да дам мнение за ГБ - шийт маската ми допадна, за първи път ползвам такава.  Кремът за лице на Mudmusky не ми хареса. Създава "кир" ефект, което е най-омразното ми при бялата козметика. Нещата за хапване - биват. Останалите неща не съм ползвала още.

# 459
От мартенската кутия на ГБ на мен нищо не ми хареса. Всичко ми мирише гадно. Нещата за хапване просто ги хвърлих, имат ужасен вкус според мен. Кремът за лице, на който пише че е маска (??), е с фактор 10, което е едно нищо, тъй че въобще дори не бих го пробвала. Балсамът са устни е в неудобна опаковна и не бих го ползвала. Като цяло дадох я подарих на майка ми, ако тя си хареса нещо.

# 460
# 461
Аз използвах веднъж крема на мъд маск и много ми хареса, нямах кир ефект, а върху него сложих слънцезащита и фон дьо тен  , но явно на всяка кожа е различно

# 462
Аз се бях засилила да поръчвам PrettyBox, обаче се въздържах заради лосиона с куркума, който съдържа кокосово масло.

# 463
Мен ме е яд, защото се колебаех между ГБ и Прити и взех ГБ. Прити бокс е къде къде по- хубава.
Аз съм устанаовила, че кир ефекта може да е от комбинация на продукти, а не непременно от определен продукт. Ако сте ползвали крема с някакъв серум, опитайте с друг или без серум, може да го няма този ефект.

# 464
Аз знам, че кир ефект се получава, когато дадения продукт не е подходящ за типа кожа, на която се поставя.

Общи условия

Активация на акаунт