Отговори
Здравейте.Днес реших да проверя козметиката(бялата), която използвам какви точно съставки има и какво всъщност означават така дългите и изписани сложно съставки на мойте кремчета,шампоанчета и тн.Направо се хванах за главата.
Леко замаскирани покрай другото съдържание се крият много опасни съставки,може би много от вас вече използват алтернативи на тези продукти.
Много ще съм благодарна ако можете да ми дадете идеи и рецепти за каквото се сетите,от сапун до крем за лице.По възможност с изцяло естествени съставки.
Утре смятам да си взема кокосово масло и да го използвам за лицето и косата.Може да добавя и някакво етерично масло.
Извинявам се предварително ако вече има такава тема и ще съм благодарна да ми дадете линк към нея.Ако не,ще се радвам да си споделяме такива идеи тук.
Благодаря ви предварително.Поздрави🤗

# 1
Просто си вземи качествена бяла козметика, наистина не мисли че кокосово масло с няколко капки етерично ще я заместят. Ще ходиш известно време като намазан тиган с олио и ще се откажеш.
Отделно етеричните масла не са препоръчителни за кожата, все пак влизат в категория "fragrance",  па макар и натурални.
С косата виж може да имаш малко по- голям успех с натурални продукти. Simple Smile

# 2
  • София
Абсолютно натуралните продукти не са панацея и нещо върховно, както си го мислите.
Потърсете Касандра Банксън и научете повече за съставите в козметиката и дайте на кожата си това, от което има нужда.

Общи условия

Активация на акаунт