Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 6

• 61 326
  • 787
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте,
Да похваля тази раница, току що я получих, големичка е и с много хубави цветове.
С намалението и още 1 код стана на много изгодна цена.
https://www.aboutyou.bg/p/iriedaily/ranitsa-7736560

# 346
Скапани ботове стана 17.00 часа и всичко е изчерпано

# 347
Аз да се оплача - поръчката ми е в склада на Еконт и сигурно ще дойде навреме, както пише в сайта 06-07.04... Grinning Няма да има кодче за мен...

# 348
  • Варна
Не страдай.
На мен никога за забавена поръчка не са ми давали код.
Да не дойдеш в моя отбор и да те е яд още повече.

# 349
  • пустинята Гоби
А на мен винаги ми пращат, дори без да е забавена поръчката. Имам чувството, че само се чудят как да си пробутват кодовете тия хора.

# 350
И аз нямам кодове, а и върната в събота поръчка още не е отразена...не ме обичат и тук то

# 351
Днес ми пратиха код за -15%  bc7csfmv
Важи 14 дни.

# 352
  • Варна
И аз нямам кодове, а и върната в събота поръчка още не е отразена...не ме обичат и тук то
Върнах в понеделник.
Същата работа като при теб.

# 353
Бельо може ли да се връща?

# 354
# 355
Връщала съм сутиени и бански без проблем.

# 356
Сутиени и аз съм връщала.
Относно кодовете - напоследък не са ми пращали, но миналата година редовно и без да ми е забавена поръчката.Но все за 10% и 15%.
За сега не ми се е случвало да ми объркат поръчка, или да имам някакъв проблем с тях  изобщо.
Последни поръчки са тези и са чудесни - якето е в страхотен цвят( тъничко си е ) , дънките са меки и елатични , супер удобни.

Сега чакам тези, но нещо ми подсказва че няма да ми хареса как ми стоят.И все пак любопитството надделя и ги поръчах.

# 357
На мен не ми пращат никакви кодове, а пък дет се вика през ден поръчвам по нещо. Веднъж за сгрешен номер и то след като се обадих.

# 358
Имам пратка , която е с дата за доставка днес или утре, а на проследяване изписва- очаква се предаване към Еконт.

# 359
kristinaZ сподели за банските като дойдат - набялязала съм първия модел Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт