Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 6

• 61 325
  • 787
  •   1
Отговори
# 360
Аз си харесах къси панталонки на Vans, но до сега не съм поръчвала нищо на марката, гледам че номерацията започва от 23 нагоре..23 ХС ли трябва да означава?

# 361
  • София
Някой по-назад писа за тези поли
https://www.aboutyou.bg/p/about-you/pola-connie-4334947
Не виждам добре, коланът ластик ли е или не...
Ще се опитам в 34 да влезна с моите 160см и 55 кг, но ако е ластик шансът е по-голям.

# 362
Имам пратка , която е с дата за доставка днес или утре, а на проследяване изписва- очаква се предаване към Еконт.

В момента, в който служителите на АЮ потвърдят дадена пратка, че ще бъде изпратена, се създава товарителница и съответно първият статус е очаква предаване към Еконт. Този статус ще стои така докато пратката не стигне от Германия до България и не бъде реално предадена от АЮ към Еконт. Обикновено този период е 5-6 дни. След като Еконт я получат и съответно се появи нов статус, то на следващия ден пратката е при получателя или в офиса, ако е заявена с доставка до офис. Датата за доставка се създава в началото като ориентир, както и след потвърждение на пратката от служител, т.е. когато се създаде товарителницата, тази дата може да се промени, но ще остане както е зададена до идването на пратката в България и предаване в офис на Еконт. На база на тези закъснения някои хора получават кодове за извинение.

# 363
Точно това имах предвид. Ще закъснее и се надявам на код. На мен поне винаги ми пращат Wink

# 364
  • пустинята Гоби
Ластик е колана на пласираните поли. Аз имам XS, горе долу на същото тегло, но с 10 см. съм по-висока. Ще ти стане, само да не ти стяга.

# 365
  • София
Някой по-назад писа за тези поли
https://www.aboutyou.bg/p/about-you/pola-connie-4334947
Не виждам добре, коланът ластик ли е или не...
Ще се опитам в 34 да влезна с моите 160см и 55 кг, но ако е ластик шансът е по-голям.

Аз си взех 36 и пак ми е къса, a съм 163см и нямам 50 кила Grinning

# 366
  • София
Докато имаше само 34 номер, сега се появи и 36 и 38. Ще помисля още малко. Някой да има свободен код??

# 367
Ох, и аз чакам някой код за тази пола. Значи, аз както съм 178 см , 40 ще ми е къса, така ли? Искам да ми е до коляното.

# 368
  • пустинята Гоби
На мен ми е до коляното - 170 см., 55 кг. Явно и структурата влияе на дължината, не знам. Това пише в описанието:

Размер & Кройка
Дължина: До коляното
Кройка: Нормална форма
Обща дължина: 70cm
Моделът е висок 1.7m и носи размер 36

# 369
  • София
При мен лично си е над коляното.... Но аз си взех и 36 уж S размер.

# 370
Тази пола прозира ли?

# 371
  • София
Не

# 372
  • пустинята Гоби
Не, не прозира.

Тук пише друго за модела:

Дължина: До коляното
Кройка: Нормална форма
Обща дължина: 70cm
Моделът е висок 1.78m и носи размер 36

https://www.aboutyou.bg/p/about-you/pola-connie-4207460

Разцъкайте цветовете, има снимани момичета с различна височина и може да се ориентирате как ще ви седи.

# 373
Аз си поръчах този страхотен сет (дано на живо е също толкова страхотен) 😁 и го видях от Victoria Kapitonova. Летните вечери ще е много приятен с едни кецки. Общо 132лв ми излезе.

# 374
От всичките 6 продукта, които си поръчах - всички ми паснаха перфектно. Та аз съм доволен този път от About you. Доставката за съжаление беше бърза, но каквото такова Grinning

Общи условия

Активация на акаунт