Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 6

• 61 275
  • 787
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Пристигна първата ми поръчка от сайта.

Трябва да дам дължимото на роклята на Guido Maria Kretschmer. Роклята е най-изпипана като материал повече от всичките 5 общо. Има вградена подплата, която -забележете- е като отделна рокличка, закачена на тик- так копчета на раменете. Позволява нейното отстраняване, а и даже подплатата, която е от тънка памучна материя, може да се носи самостоятелно, има шпиц деколте. Т.е. имате две рокли. Ръкавите се навиват на горе и се закрепят с копче с коланче. Ластик на гърба дава допълнително вталяване. Изобщо класна рокля и материя! Да не говорим, че има странични джобове, което обожавам! Не се харесах с нея заради войнишки зеленият цвят. Много се колебаех дали да я поръчвам изобщо, но исках да се запозная с марката отблизо.  От любопитство. Сега се убедих, че са класа!
Аз също съм впечатлена от изработката и материя,шевове на марката.Конкретната рокля я нямам,но се сдобих с други 2 и впечатленията ми са абсолютно същите.

# 481
Здравейте, как процедирахте при рекламация? Взех дънки и при първото обуване ги видях, че имат разшито. Благодаря
Тъкмо и на мен ми се случи, че се налага да изпращам дрехи за рекламацията. Получих една пола без етикет, а полата беше за подарък; едната рокля беше с петно (дори миришеше на къри); едната блуза беше с дупка на корема (дори нямаше да я видя, но когато я пробвах , пръста ми попадна в дупката). Писах им имейл, описах проблемите, после наложи се да изпращам скрийншотове на поръчката ми, защото не можеха да намерят 2 от 3 артикула в поръчката ми. На местата с проблемите сложих самозалепващ стикер, и във всяко пликче с дрехите за рекламацията сложих бележката, където отбелязах, че дрехата е за рекламация, и описах какъв е проблемът.
Ето част от имейла, в който получих отговор на въпросът ми относно рекламацията:
Скрит текст:
"Можеш да изпратиш артикула обратно към нашия склад, като използваш документите за връщане, които си получил в пакета, заедно с продукта.

Трябва просто да поставиш артикула в кутията заедно с документа за връщане и кратко описание на проблема, така че служителите в склада веднага да разберат за какво става въпрос.
Моля, затвори плътно кутията и залепи стикера за връщане отгоре. След това предай пратката в най-близкия офис на Еконт или заяви куриер до дома си. Доставката на повредения артикул ще бъде, разбира се, за наша сметка.

Складът внимателно проверява всяка върната пратка. В случай на основателна жалба, заплатената сума ще ти бъде автоматично възстановена в банковата сметка, която трябва да посочиш в профила си в секцията "Банкови данни". Моля там да въведеш IBAN номер и имена на картодържател. Имай предвид, че възстановяването на сумата при рекламация отнема малко по-дълго време от обичайно - до 6 седмици.

Ако жалбата не бъде приета, артикулът ще ти бъде върнат, като ние ще покрием разноските по обратната доставка."
Днес изпратих обратно пратката, и ще очаквам, как ще се развият нещата. Междувременно ми изпратиха код за отстъпка за 25%, т.к. при поръчката си използвах код за 20% отстъпка. От този жест вече съм много доволна, и ще оползотворя кода Simple Smile

# 482
Здравейте, как процедирахте при рекламация? Взех дънки и при първото обуване ги видях, че имат разшито. Благодаря
Тъкмо и на мен ми се случи, че се налага да изпращам дрехи за рекламацията. Получих една пола без етикет, а полата беше за подарък; едната рокля беше с петно (дори миришеше на къри); едната блуза беше с дупка на корема (дори нямаше да я видя, но когато я пробвах , пръста ми попадна в дупката). Писах им имейл, описах проблемите, после наложи се да изпращам скрийншотове на поръчката ми, защото не можеха да намерят 2 от 3 артикула в поръчката ми. На местата с проблемите сложих самозалепващ стикер, и във всяко пликче с дрехите за рекламацията сложих бележката, където отбелязах, че дрехата е за рекламация, и описах какъв е проблемът.
Ето част от имейла, в който получих отговор на въпросът ми относно рекламацията:
Скрит текст:
"Можеш да изпратиш артикула обратно към нашия склад, като използваш документите за връщане, които си получил в пакета, заедно с продукта.

Трябва просто да поставиш артикула в кутията заедно с документа за връщане и кратко описание на проблема, така че служителите в склада веднага да разберат за какво става въпрос.
Моля, затвори плътно кутията и залепи стикера за връщане отгоре. След това предай пратката в най-близкия офис на Еконт или заяви куриер до дома си. Доставката на повредения артикул ще бъде, разбира се, за наша сметка.

Складът внимателно проверява всяка върната пратка. В случай на основателна жалба, заплатената сума ще ти бъде автоматично възстановена в банковата сметка, която трябва да посочиш в профила си в секцията "Банкови данни". Моля там да въведеш IBAN номер и имена на картодържател. Имай предвид, че възстановяването на сумата при рекламация отнема малко по-дълго време от обичайно - до 6 седмици.

Ако жалбата не бъде приета, артикулът ще ти бъде върнат, като ние ще покрием разноските по обратната доставка."
Днес изпратих обратно пратката, и ще очаквам, как ще се развият нещата. Междувременно ми изпратиха код за отстъпка за 25%, т.к. при поръчката си използвах код за 20% отстъпка. От този жест вече съм много доволна, и ще оползотворя кода Simple Smile
Благодаря ще им пиша и снимки ще приложа

# 483
  • Пловдив
abba85, аз имам панталон ONLY Poptrash от около 2 седмици. Много ми е удобен, пран е няколко  пъти и си е същия Satisfied През ден съм с него, бутам количката по разходки, тичам след малкия - чуден е. Взимай смело Wink номерата си отговарят според мен.

# 484
Аз да се оплача, че поръчката ми от 01.04, която трябваше да е при мен на 07-08.04 , още я няма. Звъннах на съпорта снощи и една девойка обеща да провери веднага и да ми върне мейл. Е , днес мейл все още нямам. Не знам колко процента отстъпка трябва да ми дадат , за да се реваншират.

# 485
  • Sofia
Може ли да споделите марки ризи, които са подходящи за малка фигура?

Не е от About you, но препоръчвам  Springfield. Чудесни ръкави, перфектна кройка и материя. Говоря за памучните им серии. В сайта често имат намаления, иначе имат и магазини в моловете.

Влизам да кажа, че съм супер доволна от тази рокля
https://m.aboutyou.bg/p/vero-moda/lyatna-rokla-briony-6769236
Не знам как, сигурно с някой код, съм я взела за 35лв. Страхотна шарка, много хубави цветя, доволна съм.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 16:13 от NBM

# 486
И аз я загледах, ама мн къса ми се вижда на манекена.

# 487
NBM, роклята е много красива. Отговарят ли си номерата? Вие кой взехте? Не съм купувала на тази марка и не мога да преценя кой размер съм.

# 488
  • Sofia
Взех ХС. Нося 34 размер за други дрехи.
158см съм, не ми е къса, 3-4 пръста над коленете ми стига. Довечера ще я измеря точно, но според мен си отговаря.
(ПП На сайта на Веро Мода има дадени см за размер S - https://www.veromoda.com/de/en/vm/shop-by-category/dresses/frill … rt-dress-10254590)

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 18:56 от NBM

# 489
Добро утро момичета 🌷🌻🌷знаете ли някакво кодче освен 20 % които дават 🐱

# 490
За сегашната промоция хващат кодове.

# 491
За сегашната промоция хващат кодове.

Кои са кодовете??🙂

# 492
Лични и от инфлуенстъри.

# 493
Дами, този сутиен има два розови варианта. Каква е разликата?
https://m.aboutyou.bg/p/lascana/sutien-7945827

# 494
  • София
Според мен са объркали и е трябвало да бъде друг цвят

Общи условия

Активация на акаунт