Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 6

• 61 263
  • 787
  •   1
Отговори
# 495
Може ли някой да ми прати излишен. Код или да сподели от инфлуенсърки

# 496
Изпратиха ми код са 20%на пощата за под 100лв и сега се чудя какво да си харесам, но почти нищо не мога да избера или няма размери. Не пишеше да има срок, изтичат ли тези кодове ако не го ползвам идните дни?

# 497
Да, изтичат кодовете. Най-често имат 2 седмици валидност. Пише си , като ти ги пращат.
Да споделя развитието по казуса с моята поръчка от 01.04. След като се свързах с оператор, момичето обеща да провери логистичната фирма и да ми върне мейл. Снощи са ми писали: "След направена обстойна проверка и връзка с нашите логистични партньори, за съжаление стана ясно, че поръчката не е пристигнала на територията на България, поради логистичен проблем и за съжаление няма да бъде доставена. "
Като компенсация, ми изпратиха код за 25% , при това валиден чак до 31.08. Имаше същия размер сутиен и така даже излиза на по-ниска цена . Надявам се този път да го получа, но със сигурност няма да ги чакам 2 седмици Simple Smile

# 498
  • София
Поръчах тези https://www.aboutyou.bg/p/puma/niski-maratonki-6989331 кецове Пума на сина ми, доволен е, аз също (може да ги подносвам понякога). Отговарят на номера (37), не са тесни, може би защото се водят мъжки. Кожата е малко зърнеста, може би по-скъпите са с гладка кожа.

# 499
Може ли някой да ми прати излишен. Код или да сподели от инфлуенсърки

Пробвай с:  BETI5

# 500
# 501
Момичета, които носят банските на Ласкана, дали някой от вас може да ме упъти с размерите? Защото аз тотално се обърках в тази номерация. Само да кажа, че преди никога не съм купувала бански или бельо на тази марка, затова и не мога да се ориентирам.
Харесах този бански:
https://www.aboutyou.bg/p/lascana/oformyasht-tsyal-banski-3531562
и съветник за размерите ме съветва да купя размер 50Е, както и няколко близки нагоре и надолу по списъка. Нося сутиен 75Е, дрехи в европейски размер - блузи, рокли - 42 р-р, панталони, дънки - 44. Това 50Е - Е чашката, така разбирам, но това 50? това европейски ли размер, или отговаря на нещо друго? Пробвах да видя в официалния им сайт, но се обърках още повече.

# 502
Абсурд да носиш 50 от тези бански с размера, който казваш, че си. Писах, че бански на LASCANA не съм купувала, но това си е европейска номерация като гледам нататък размерите след 50. На други модели на марката си пише "конфекционен EU размер".

# 503
Аз се ориентирах по международен отстрани. Имам един цял и едни половинки. 75Б съм, поръчах 38, което уж на С се равнява. Но аз съм и слабичка де, 45кг и ми паснаха идеално.

# 504
Да, точно това ме обърква, защото размерите са различни на различните модели. Значи този съветник на размерите не мога да му се доверя. Заради него посмислих, че банските имат някаква друга номерация (както, например, италианската се различава от стандартната европейска).

# 505
Да, точно това ме обърква, защото размерите са различни на различните модели. Значи този съветник на размерите не мога да му се доверя. Заради него посмислих, че банските имат някаква друга номерация (както, например, италианската се различава от стандартната европейска).
Писах коментар за банските. Имам цял, имам и танкини . И двата си взех по-малък размер от този, който нося обичайно. Много добра изработка и качество. Оформят много добре бюст и силует. От този, който си харесала, има само много големи размери от ХЛ нагоре.
Редактирам се- много на номерацията в сайта не може да се вярва. Бях писала за дънковите панталони, които поръчах и се оказа, че номерът, написан в сайта е по италианската номерация, но не е уточнено. А на самите панталони си имаше и по европейската

# 506
  • София
Момичета, които носят банските на Ласкана, дали някой от вас може да ме упъти с размерите? Защото аз тотално се обърках в тази номерация. Само да кажа, че преди никога не съм купувала бански или бельо на тази марка, затова и не мога да се ориентирам.
Харесах този бански:
https://www.aboutyou.bg/p/lascana/oformyasht-tsyal-banski-3531562
и съветник за размерите ме съветва да купя размер 50Е, както и няколко близки нагоре и надолу по списъка. Нося сутиен 75Е, дрехи в европейски размер - блузи, рокли - 42 р-р, панталони, дънки - 44. Това 50Е - Е чашката, така разбирам, но това 50? това европейски ли размер, или отговаря на нещо друго? Пробвах да видя в официалния им сайт, но се обърках още повече.
Не зная каква е марката, но на мен този размер ми изглежда да е като италианските, които са общо взето с 6 повече, т.е. съответства на 44 европейски.
Преди много години и в България номерацията беше такава, най-малкият дамски размер беше 42.
Дори и сега някои бг фирми шият по тази номерация, напр. Андрюс лейди.
Не виждам откъде са измислили чашка Е, като този модел практически няма чашки.

# 507
Заглеждам тази рокличка от полиестер на Vero Moda. Някой има ли подобни модели? Уголемени ли са? Спарва ли много лятото?

# 508
Получих тези ботички:
https://m.aboutyou.bg/p/marco-tozzi/boti-chelsea-7375933
Много са симпатични, но когато вървя петата ми се разхожда  нагоре-надолу. Чудя се дали да ги оставям. Дали някоя стелка няма да помогне?

# 509
  • пустинята Гоби
Ще помогне, може в петата да сложиш само. Удобна ли е тази марка, не ми е позната, а гледам, че на доста места се продава.

Аз искам да питам дали си отговаря мъжката номерация на Geox, че искам да купя тези сандали на мъжа ми - https://www.aboutyou.bg/p/geox/turisticheski-sandali-spherica-7687108 . Също, ако някой може да сподели като удобство и качество как е марката? Само едни ботуши съм имала техни и то преди много години, помня, че пропускаха ужасно. Чудя се между тях и Ecco, които ползва обичайно моят мъж и ми се иска да са различни.

Общи условия

Активация на акаунт