Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 6

• 61 244
  • 787
  •   1
Отговори
# 555
Азалия,не мога да разбера колко е голяма .Не искам точен размер,но викаш задоволително?Ползвала съм във фитнес,доста упражнения правих,или просто си хубавеех върху нея 😁 докато си почивах.И за бременни е много полезна.
Мързел има,ама съм станала като бабичка,тотално се обездвижих.Че и от вкъщи почвам да работя,ако не правя нищо не знам до къде ще я докарам 😟 С топката мога да потренирам и пред компютъра.

# 556
В смисъл, че тази, дето си я купила, не можеш да разбереш какъв размер е? Дай линк, никъде ли не пише размера? Те май са еднакво големи или с малка разлика, ама знам ли...

# 557
# 558
Май ще ставаш художествена гимнастичка... 25 см трябва да е диаметъра, което си е топчица. Или как да го разбирам? Тия за сядане са по 60-70 см.

# 559
  • София
Момичета, може ли да дадете отзиви за чантите Ted Baker?
Много харесах ето тази и мисля, да си направя подарък за именния ден Wink
https://m.aboutyou.bg/p/ted-baker/chanta-za-prez-ramo-tip-premet … a-darcelo-8040211

# 560
  • Варна
Някой да има код над 100 лв? На Жени е изтекъл.

# 561
  • Sofia
Момичета, може ли да дадете отзиви за чантите Ted Baker?
Много харесах ето тази и мисля, да си направя подарък за именния ден Wink
https://m.aboutyou.bg/p/ted-baker/chanta-za-prez-ramo-tip-premet … a-darcelo-8040211

Аз много ги харесвам. И кожените , и гумените са изработени отлично,  нищо не  се е променило или скъсало на моите.

# 562
  • гр. София
И аз съм доволна от ТБ. Имам 5-6 техни чанти и 2 раници.

# 563
Май ще ставаш художествена гимнастичка... 25 см трябва да е диаметъра, което си е топчица. Или как да го разбирам? Тия за сядане са по 60-70 см.
Ауу ще я връщам
Имам стави на гимнастичка и тяло на плувкиня 😂😂😂

# 564
  • София
И аз търся код за над 100 лв, ако някой има излишен!

# 565
  • Някъде там
Христос Воскресе!
Нека светлината на неговото воскресение озари живота ви!
Много здраве, късмет и благополучие за вас и вашите семейства!

Сега по темата, очаквам това от aboutyou.
в размер Мх30.
Поръчах един размер по големи, защото обичам да са ми по свободни и широки, а 30 какво би следвало да означава?По късички ли са(така се надявам, висока съм 157 см).
И тази чанта на tom tailor Дано да я харесам на живо.

# 566
Искрица,на Онли ли са дънките?
Ако да,няма да са ти къси.Аз ги поръчах,но още имах малко коремче и ме издуваха в корема .Иначе са много хубави,ако са същите де.

# 567
  • Някъде там
Искрица,на Онли ли са дънките?
Ако да,няма да са ти къси.Аз ги поръчах,но още имах малко коремче и ме издуваха в корема .Иначе са много хубави,ако са същите де.
Да, на онли са.
Не съм се замисляла,че може да ми издуват корема.
Надявам се да са ми над глезена,не искам да са ми дълги Simple Smile

# 568
Ако нямаш корем ,няма да издуват.Аз бях родила преди 6 м и долната част на корема ми не беше прибрана.
Бях поръчала 32 дължина,малко над кокалчето ми бяха,180 см съм висока.Хубави са много,ако нямах над 20 чифта бих ги взела отново.

# 569
Търся си активен код за About You. 😊

Общи условия

Активация на акаунт