Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 6

• 60 879
  • 787
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
Здравейте всички . Имате ли наблюдение за колко време възтановяват пари About you ?
Преди 7 дни изпратих две пратки , но все още нямам email . Благодаря !
По принцип доста бързо, около 7 дни, но последният път се забавиха, за около 10 дни. Ако сте с приложението, там, а и на имейл също, информират за всяка стъпка по връщането/възстановяването.
Благодаря за отговора!
За съжаление нямам никакъв email от тях , нито че пратката е стигнала в Германия , нито че е обработена , нищо . Притеснявам се дали изобщо ще си получа парите обратно. През приложението съм поръчала.
Отиди на поръчката си в профила и виж дали там няма нещо. Ако е одобрено връщането, продуктът става сив. Ако са получили пратката, но още не са я обработили най-долу има надпис: "Връщането на поръчката се обработва". Дори изписват предполагаема дата за възстановяване на сумата. При мен е 18 март за връщане с товарителница от 8 март. На 7 март също върнах едно яке. То вече е обработено и статусът му е "Възстановяването на сумата е извършено". Самата сума я чакам до 16 март.

Мисля, че потвърждението идва от някой склад на фирмата, който е тук, а не в Германия. Твърде бързо се случва приемането и одобрението.

Много благодаря за отговора . Не виждам нито надпис нито различен цвят , обикновенно ми е сиво. Дали има значение че съм разпечатила нова товарителница и етикет за връщане , вместо листа който беше вътре? И той е попълнен , но го предадох на Еконт с този етикет изпринтиран от приложението?

# 106
  • София
Пишете им на имейла с номера на поръчката, за да проверят какво става с нея. Или по телефона (безплатен е).

# 107
  • Пловдив
Накой да има тоя чино панталон...?
https://www.aboutyou.bg/p/only/pantalon-chino-biana-7692903
Мога ли да ползвам др.код за още отстъпка? Simple Smile

# 108
Някой инфлуенсърски код за 25%?

# 109
  • Сливен
върната поръчка на 9.03,сега си проверих в приложението очаквано плащане 21.03

# 110
  • Пловдив
те не са ли за над 100лв?

# 111
те не са ли за над 100лв?
Да, имам поръчка за над 100лв, само код си нямам Simple Smile

# 112
Е все пак поръчах нещо, но наистина е топ оферта. Кецове Nike за малкия за 16 лева 😱

# 113
върната поръчка на 9.03,сега си проверих в приложението очаквано плащане 21.03

А как сте я върнали с този формуляр от пакета Ви или сте си изпринтирали от приложението нов?

# 114
Няма кодове за 25% в момента, заради намалението.

# 115
Няма кодове за 25% в момента, заради намалението.
Жалко. То пък едно намаление. Нещата, които аз съм си харесала, не са намалени, ама грам...късмет

# 116
Е все пак поръчах нещо, но наистина е топ оферта. Кецове Nike за малкия за 16 лева 😱

Еее ами един линк можеше да пуснете

# 117
Как 2 години гаранция ???? За обувки говорим, нали ?
Като си купя от реален магазин, получавам точно 1 месец гаранция от датата на касовата бележка. А дали веднага ще ги поднося...

Ами освен обувки също и дрехите са с 2 години гаранция явно много от българските търговци нарочно не споменават тези неща
И много българи не знаят за това

# 118
Имаше един единствен чифт, но може да изскочи още някой

https://m.aboutyou.bg/p/nike/sportni-obuvki-team-hustle-6887439

# 119
Напоследък има голямо забавяне с изплащането са сумите от връщания- пишеше , че сумата ще бъде възстановена на 11/03, днес видях, че е променено на 17/03.
Преди възстановяваха за 2-3 дни.
Дали има нещо общо с изключването на Русия от SWIFT?

Общи условия

Активация на акаунт