Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 6

• 61 302
  • 787
  •   1
Отговори
# 375
https://www.aboutyou.bg/p/about-you/pola-connie-4207460
от този тип поли накупих много, не се сдържах, много ми харесаха. Имам в тъмно сиво, тъмно синьо, жълто, бледо розово, светло-синьо, смарагдово зелено и бордо. ВСичките поли са страхотни като цветове. Имат подплата, нито една не прозира (опасявах се за жълтата и светлорозовата). Коланът им е ластик, който е много удобен. За дължината - всичко е индивидуално Simple Smile аз съм 157 см, и са ми под коляното, до средата на прасеца. Но пак ми харесва, как ми сиди. 42 размер.

# 376
Аааа ще взема да си поръчам и аз 😁

# 377
А дали е голяма разликата между 40 и 42? С талия 84 и ханш 100 кой номер ще ми стане? На Уайкики например нося и 40, и 42.

# 378
Някой да знае за активен код в Абаут? Благодаря 🌹

# 379
  • София
от този тип поли накупих много, не се сдържах, много ми харесаха. Имам в тъмно сиво, тъмно синьо, жълто, бледо розово, светло-синьо, смарагдово зелено и бордо. ВСичките поли са страхотни като цветове. Имат подплата, нито една не прозира (опасявах се за жълтата и светлорозовата). Коланът им е ластик, който е много удобен. За дължината - всичко е индивидуално Simple Smile аз съм 157 см, и са ми под коляното, до средата на прасеца. Но пак ми харесва, как ми сиди. 42 размер.

42 - размер са всичките ти цветове??    Аз съм почти твоята височина и се чудя  на 36 -ти

# 380
Явно различните размери на тези поли са с различна дължина. Аз така разбирам причината как на момичета с еднаква височина им седи различно дълга.

# 381
По-големият номер е логично да е малко по-дълъг.
Хубаво е да се допуска, че две жени с еднакъв ръст могат са с 10 кг разлика в теглото примерно, съответно разлика в номерацията.

# 382
  • пустинята Гоби
Според мен не е така. Аз имам най-малкия номер и ми е около коляното, в никакъв случай къса, а съм 170 см, с общо взето слаба фигура. Показаните в сайта модели са с максимум 36 номер и височина от 170 до 180 см., на някои им седи малко над коляното. Според мен от структурата зависи и теглото. Не пречи да купите и пробвате, ако не ви хареса дължината - да върнете.

# 383
Здравейте! Някой да има код за отстъпка? Blush

# 384
Според мен не е така. Аз имам най-малкия номер и ми е около коляното, в никакъв случай къса, а съм 170 см, с общо взето слаба фигура. Показаните в сайта модели са с максимум 36 номер и височина от 170 до 180 см., на някои им седи малко над коляното. Според мен от структурата зависи и теглото. Не пречи да купите и пробвате, ако не ви хареса дължината - да върнете.
Погледнах, че не са с подгъв, вероятност за разнищване,  дали има според Вас.

# 385

42 - размер са всичките ти цветове??    Аз съм почти твоята височина и се чудя  на 36 -ти
Да, точно така. Отначало поръчах 44 номер, но се оказа голям, върнах, и поръчвах все 42 номер от полите. Дънки нося 42-44 номер, според зависи от фирмата. Ръст в даден случай не е критерий за избор, а кг/мерки на тялото. Според мен виж обиколка на талията си, или пробвай с размер, който носиш обикновенно. Пък ако не пасне-връщането е бесплатно Simple Smile))

Погледнах, че не са с подгъв, вероятност за разнищване,  дали има според Вас.
Не, платът е такъв, че няма да се разнищва.

# 386
Здравейте! Някой да има код за отстъпка? Blush
и аз идвам за код

# 387
Polina5 за 5% за над 100лв. Не знам още колко е валиден.

# 388
  • София
Какъв е този бъг в сайта?
Опитвам се да поръчам този клин
https://www.aboutyou.bg/p/leger-by-lena-gercke/sporten-pantalon-brianne-7672091

Отивам в кошницата и там ме чака изненада- друга цена!

# 389
Цените им се обновяват периодично, а не постоянно. Понякога пращат съобщения да се презаредят цените, но явно не винаги. При мен, макар и час по-късно, се зарежда по-скъпата цена.

Ако например си отворите сайта и стои отворен известно време, то е възможно да виждате цени, които вече не са актуални и при опит за поръчка на продукт в такъв случай може да се изпадне в показания сценарий.
Друга възможност е да отворите сайта и по някаква причини да не зареди най-актуалните цени и те да се отразят само на финалната стъпка, където явно се прави допълнителна проверка за актуалност на цените.

Аналогично поведение се случва понякога например и в емаг, където също има огромен асортимент и съответно цените се обновяват периодично, а не постоянно.

Не ги защитавам, само обяснявам как работи и защо се получават такива грешки.

Общи условия

Активация на акаунт