Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 6

• 61 268
  • 787
  •   1
Отговори
# 510
Аз съм доволна от Marco Tozzi, имам боти, обувки, сандали. До сега всичко ми е заспивало по крака. За първи път ми се случва, все едно са леко уголемени с половин номер.

Не съм доволна от Geox и не ги купувам вече.

Какво правите с цветни кожени обувки? Имам боти цвят бордо на Ecco и за два сезона непостояно носене цвета стана доста неравномерен. Прозрачна боя не помага. Иначе са доста удобни и здрави.

# 511
  • гр. София
Какво правите с цветни кожени обувки? Имам боти цвят бордо на Ecco и за два сезона непостояно носене цвета стана доста неравномерен. Прозрачна боя не помага. Иначе са доста удобни и здрави.

Вакса за обувки? Има в декатлон. Или wonder balm на Dr. Martens от uk сайта до превозвач.

# 512

Вакса за обувки? Има в декатлон. Или wonder balm на Dr. Martens от uk сайта до превозвач.
Благодаря! Ще потърся.

# 513
  • София
ето още един вариант в немския Амазон https://www.amazon.de/TRG-cream-156-Morello-Cherry/dp/B006QPWECK … mp;th=1&psc=1
Има избор на цветове

# 514
ето още един вариант в немския Амазон https://www.amazon.de/TRG-cream-156-Morello-Cherry/dp/B006QPWECK … mp;th=1&psc=1
Има избор на цветове
Благодаря!

# 515
Някой да има код от инфлуенсър?

# 516
И аз бих се радвала на код, че пуснах поръчка преди няколко дни, и забравих да поръчам бански Sad

# 517
  • Сливен
в магазини Тенденз и Меркурий имат различни цветни бои за обувки.

# 518
VICA5  все още е валиден.За допълнителни 5% при поръчка над 100лв

# 519
Чакам тънко яке за мъжа ми,жилетка за мен,някоя тениска и сега поръчах тези.Някой има ли ги,мнения?

# 520
Получих тези ботички:
https://m.aboutyou.bg/p/marco-tozzi/boti-chelsea-7375933
Много са симпатични, но когато вървя петата ми се разхожда  нагоре-надолу. Чудя се дали да ги оставям. Дали някоя стелка няма да помогне?

Както и да ги гледам, последното нещо, което ми навяват е стабилност при ходене, защото повече приличат на чорап с подметка, отколкото на боти. Може да пробвате със стелка, но има вероятност и тя да почне да се разхожда нагоре-надолу. А и този чорап ако се разхлаби след известно време от носенето и напъхването то съвсем ще се разхлопат. Имам летни обувки от текстил, които се нахлузват и нямат връзки и до един момент бяха ок, след което(10-15 носения) се разшириха и като нямат връзки да ги пристегна ми станаха все едно един номер по-големи.

Все пак имате 100 дни и може да си правите достатъчно разходки вкъщи с и без стелки, за да се придобие по-ясна представа.

# 521
VICA5  все още е валиден.За допълнителни 5% при поръчка над 100лв

Този код вече не е валиден.  Някок да има валиден код за намаление ?

# 522
Скрит текст:
Получих тези ботички:
https://m.aboutyou.bg/p/marco-tozzi/boti-chelsea-7375933
Много са симпатични, но когато вървя петата ми се разхожда  нагоре-надолу. Чудя се дали да ги оставям. Дали някоя стелка няма да помогне?

Както и да ги гледам, последното нещо, което ми навяват е стабилност при ходене, защото повече приличат на чорап с подметка, отколкото на боти. Може да пробвате със стелка, но има вероятност и тя да почне да се разхожда нагоре-надолу. А и този чорап ако се разхлаби след известно време от носенето и напъхването то съвсем ще се разхлопат. Имам летни обувки от текстил, които се нахлузват и нямат връзки и до един момент бяха ок, след което(10-15 носения) се разшириха и като нямат връзки да ги пристегна ми станаха все едно един номер по-големи.

Все пак имате 100 дни и може да си правите достатъчно разходки вкъщи с и без стелки, за да се придобие по-ясна представа.
[/spoiler]
Това основно ме притеснява, защото те и сега не ми прилягат плътно по крака. Много ми харесва моделът и затова не ги върнах веднага. Иначе имам едни маратонки Puma от същата материя, не са мръднали, прани са няколко пъти. Ще ги пробвам вкъщи няколко пъти и ще реша. Явно в случая са леко уголемени. Аз съм с тесен крак и тази марка обувки до сега ми пасваше идеално.

# 523
Чакам тънко яке за мъжа ми,жилетка за мен,някоя тениска и сега поръчах тези.Някой има ли ги,мнения?

Може ли линк към кецовете,защото са изчерпани,по мое мнение са умалени с половин размер,аз ги мерих някъде и това запомних,защото много исках да си ги купя ,но чаках да ги намалят някъде,накрая нямаше моя размер.Иначе бяха удобни според мен и леки.

# 524
Ето тук ги има кецовете

Общи условия

Активация на акаунт