Шестокласници 2022/2023 - Тема 1

• 40 657
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Вчера най-после го получиха в книжарницата и успях да го купя. Самият атлас струва 8 лева, друго нямаше какво да поръчвам, не очаквам при тази цена доставката да ми е безплатна.
Сега ще издирвам английски на изд. Пиърсън, учебник Live beat for BULGARIA 6 grade, но втора ръка. Иначе госпожата казала на децата адрес и телефон да си купят.

# 571
Виж в маркетплейса във Фейсбук, вчера или предния ден имаше Live beat за 6 клас.

# 572
В класа на детето поръчват уч.тетрадки, атласи и др. общо. Има книжарница, която доставя по заявка на клиента на продажба цена, без цена доставка, дори и без да е групова заявка. А учебникът по английски не ви ли го дават безплатно?

# 573
Не. Английският е втори чужд език в часовете за ИУЧ.

# 574
Ясно. В нашето училище наблягат на мат и компютри.

# 575
При нас са езици. Което е добре, защото моята е с дискалкулия и математиката е много зле.

# 576
Ние събрахме пари и поръчахме общо- 89 лв.
Атлас, контурна карта, сборник по математика, учебник по немски- втори език му е, учебни тетрадки.
Имам разбивка на цените, някой ако му е интересно.
Аз намерих сборника и немския от бивша шестокласничка, та ги купих на нейни намалени цени.

# 577
Аз ви чета уж редовно. При нас нямат атлас (купувахме един за 5ти,6ти и 7ми клас миналата година).За контурни карти нищо не се е чуло. Два сбоника по български и литература. По математика не беше задължителен, но го купихме. Малката и без друго не е на училище до края на месеца. Аз не съм писала, но лежахме в болница точно седмица преди началото на учебната година, заради усложнения след безсиптомен ковид. Та сега е на торба хапчета и много почивка, а физическо натоварване го забраеяме поне за следващите 3 месеца. Иначе си учим у нас и пишем домашните. По ИТ става сложно, а за горните класове е ужас.

# 578
Бързо възстановяване на ученичката! Училището се наваксва.

# 579
  • София
Много е коварен този вирус. Може да го изкараш супер леко, но не знаеш къде ще те удари. Бързо да се оправя детето! Flowers Four Leaf Clover

# 580
Много е коварен този вирус. Може да го изкараш супер леко, но не знаеш къде ще те удари. Бързо да се оправя детето! Flowers Four Leaf Clover

Направи перикардит(това е възпаление на сърдечната обвивка) плюс пневмония,   която се показа на снимката. Без хрипове, с чисти гърди, без температура, хрема, зачервено гърло. Като и всички изследвания бяха в норма. Та пазете децата и ги следете, ковида при тях не се различава от настинка, но прави големи проблеми след това.

# 581
Аз ви чета уж редовно. При нас нямат атлас (купувахме един за 5ти,6ти и 7ми клас миналата година).За контурни карти нищо не се е чуло. Два сбоника по български и литература. По математика не беше задължителен, но го купихме. Малката и без друго не е на училище до края на месеца. Аз не съм писала, но лежахме в болница точно седмица преди началото на учебната година, заради усложнения след безсиптомен ковид. Та сега е на торба хапчета и много почивка, а физическо натоварване го забраеяме поне за следващите 3 месеца. Иначе си учим у нас и пишем домашните. По ИТ става сложно, а за горните класове е ужас.
Бързо и пълно възстановяване Flowers Four Leaf Clover
И аз съм със свито сърце като започнаха пак в училище. Какви бяха симптомите при нея, ако не те притеснява да споделиш?
Вашите деца минаха ли имунизациите на 12 г. ? Аз сега се връщам от педиатърката, ходих за бележка за минати профилактични прегледи за училище и тя ме сюрпризира, че трябва да го ваксинира. Защо не се обади цяло лято, не знам. Как мина при вас, имахте ли странични ефекти?

# 582
Ужас! А как се разбра за тези усложнения?
Стискам палци за бързо и пълно възстановяване!

# 583
  • София
Синът ми още няма 12 години и затова не сме направили ваксината. Ще я правим зимата. Моите деца не са имали никаква реакция към тази ваксина.

# 584
При нас също, въпреки че личната настоя да ги прави като ходихме за профилактичните карти, но пък детето не беше съвсем здраво и аз отказах.
Според мен за тези ваксини гледат да са в календарната година, а не спрямо конкретната дата на раждане

Общи условия

Активация на акаунт