Коя песен слушате сега - 55

• 28 037
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • Козлодуй

Скрит текст:
eovin*** , това момче Bruno Ferrara е много красиво за да не повтарям песента ще сложа клипа в скрит текст Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 10:07 от pvacheva

# 241

Тази Melody Gardot е космос!
Мнението ми Sting пък изобщо не е тайна.
Мечтая си за Петък и слушайки тази хармония направо го усещам.

# 242
# 243
# 244
  • тук, на мястото си

# 245
# 246
  • Tenerife
Много обичам "Insatiable" и когато научих, че демото на "Fall Again" на Майкъл Джаксън е инспирирала Darren Hayes за нея ми стана хубаво на душата! Sparkling Heart Сега си ги пускам една след друга. Sparkling Heart

# 247
# 248
# 249

Не съм забелязала музикалния аспект на Мариус да е коментиран тук, но тази песен ми е толкова присърце.

# 250
  • тук, на мястото си

# 251
# 252

The Long Way Home Catherine MacLellan
Скрит текст:
pvacheva, да много е сладък! А и песента ми харесва, весела, предизвикваща усмивка.
Аз слушам горната песен, която е част от саунда на един сериал, който гледам. Става дума за Хартланд. Приятен и различен от повечето сериали, които дават. Излъчват го по Канал 1, но аз го гледам в ОК. Ру в една група. Ей, така на шега загледах и да си кажа честно някак успокояващо ми действа, има си драми и там, но това, което много ми допада е общуването на една от главните героини с конете.
Аз също много обичам животни. Хората има много какво да научим от тях - за приятелство, обич, вярност.На това да се радваме на малките неща, да се наслаждаваме на живота, който е много кратък.
Но понеже хората за щастие не сме съвсем безнадеждни и създаваме и красиви неща, като музика или се наслаждаваме докато слушаме такава, това е една от любимите ми теми.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 06:13 от eovin***

# 253
  • Козлодуй

Скрит текст:
Благодаря, за прекрасната музика която споделяте Simple Smile eovin***, ще го погледна този сериал щом е по БНТ1 - там мога да връщам телевизията Simple Smile И аз обичам животните и много обичам Kenny G - винаги се връщам към него когато искам да се успокоя Simple Smile

# 254
  • тук, на мястото си

Общи условия

Активация на акаунт