Мъжете и бракът

• 51 248
  • 1 609
  •   1
Отговори
# 645
А жена на 67 да роди от донорски яйцеклетка и сперматозоид пак ли е оправдано? Имаше вече такива случаи.
Ако не виждаш разликата с обсъждания казус, то не виждам защо въобще да се отговаря.

# 646
  • София
Знаех си, че ще се стигне до тези примери и дори се изненадвам, че не бяха споменати по-рано. Парадоксално, но децата са добре, майките им са добре и всичко си е добре. Връзката майка-дете си е връзка майка-дете. Кофти, че го няма бащата, но пак по-добре детето да го има, отколкото да го няма.

# 647
А жена на 67 да роди от донорски яйцеклетка и сперматозоид пак ли е оправдано? Имаше вече такива случаи.
Ако не виждаш разликата с обсъждания казус, то не виждам защо въобще да се отговаря.

Че защо? Голяма работа, че жената като ритне камбаната до няколко години това дете ще остане кръгъл сирак и ще израстне по институции. Важното е изкукалата старица, че си е начесала крастата и  най-накрая е станала майка... пък детето майната му, някой друг ще го гледа после.

# 648
Онази 60-и-годишна беше някаква от типа семейство Адамс - търси как да си осмисли живота, понеже родителите ù са умрели и тя скучае. Нищо общо с фертилна жена на 40, която не намира подходящ баща но хормоните ù още 'говорят'.

# 649
  • София
Родата ще отгледа детето или ще го осиновят. Едно добре гледано дете много бързо ще намери осиновители.

# 650
Кой е обсъжданият казус?
Не е ли, че една жена има право да има дете на всяка цена.

Андариел, твърде малко информация има кой е добре и кой зле, за да се съди. Гледам пак стигнахме до осиновители т.е. важното е да се произведе дете. То светът е пълен с деца за осиновяване и без да се правят експерименти с баби.

Нарциса, фертилна 40-годишна жена спокойно може да намери баща на детето си, ако и са не са класическо семейство.

# 651
Работата е, че това нещо е позволено. Едно осиновяване става изключително трудно, но ако си на 50+ и си самотна майка - няма проблем, "самооплождаш" се безпроблемно.
И айде да не почваме да спорим за това как "лесно" се осиновявало.
Гледахме онова видео с Ани Цолова дето се плещеше на една българка защо не искала да осиновява дете от ромски произход, а всички знаем, че те предимно са по домовете. И преди пак да скочите - коя от вас ще си вземе ромче у дома, а не българче?

# 652
Хм, като знаем колко жени могат безпроблемно да имат дете след 40, си е голяма утеха.

И отделно като знаем колко жени след 40 са намерили мъже, с които да искат да имат семейство и деца, пък съвсем.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 21:41 от Анонимен

# 653
  • София
Разбира се, че е важно да се произведе дете! Твоите и моите да не са нарисувани от извънземните - пак са произведени от теб и мен! Нали толкова каръхен беше постът какво ще се случи с детето на 60-годишната майка, ако "ритне камбаната" - отговарям какво ще се случи - или ще го отгледат роднини, или ще бъде осиновено.  Много цинично започват да звучат нещата, които пише за децата за осиновяване.
Да, стига да е нейно, а не отвлечено, една жена има право да има дете. Какво е "на всяка цена" - ако за теб тази всяка цена е донор или нарочно забременяване без намерение бащата да знае, то, ок - неща да е на всяка цена.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 21:10 от Andariel

# 654
Нарциса, фертилна 40-годишна жена спокойно може да намери баща на детето си, ако и са не са класическо семейство.
То мъже много, но не всички жени са навити да се пробват с маргинали.
Не знам дали има смисъл да описвам уж интелигентният симпатичният набор, който щеше да ме кани на кафе, в какъв вид ми се яви снощи на вратата. Нито е интелигентен, нито е симпатичен, а и е много видимо луд. Прекръстих се 5 пъти като затворих вратата и сега треперя да не се засечем пак.

# 655
Много обичам жени с деца да разправят, че  нямало нужда да се ражда на всяка цена. Да се чакало колкото трябва.
Изключително благородно.

# 656
Значи, да искаш да осиновиш българче е цинично, ама да се самооплождаш на 50-60 не е цинично, добре.... добре...
Не е цинично да знаеш, че си изкукала егоистка, която се размножава, за да си начеше крастата и после не й дреме какво ще стане от това дете. Хич, не е проблем. Те психиатрите после ще лекуват травмите на детето. За кво са там? Нали майката си е свършила най-свещеното дело - да го произведе. От там нататък функциите й свършват.

# 657
  • София
Теб някой да те кара да осиновяваш? Хайде, недей да се кахъриш за травмите на детето! Така пишете някои тук, че никаква представа нямате от реалностите. Клонинги на Фройд!

# 658
Много обичам жени с деца да разправят, че  нямало нужда да се ражда на всяка цена. Да се чакало колкото трябва.
Изключително благородно.

И аз много обичам жени, родили преди 30 и при това в брак, да обясняват как трябва да се ражда на всяка цена. Супер благородно на чужд гръб.

# 659
Андриел, аз съм дъщеря на една такава изкукала която на всяка цена искаше дете и ме захвърли като ненужна вещ. За това не е добре да се ражда, за да си начешеш крастата и после да го "хвърлиш" някой друг да се оправя. Никога не бих причинала подобно нещо на друго същество.

Общи условия

Активация на акаунт