Мъжете и бракът

• 49 187
  • 1 609
  •   1
Отговори
# 915
Пак има, не е да няма, нали? Никога жена не трябва да се оглежда само в очите на един мъж, ако той не се държи добре с нея. Има много мъже.

Simple Smile
За сетен път опряхме до великото заклинание Simple Smile Simple Smile

Но нещо полза няма...
Ше земат вярващите да почнат да се съмняват?
Trollface

# 916
Първо, палачинката се обръща. Може отначало единият да е по-влюбен, после нещо да се разочарова, пък другият междувременно хлътнал сериозно... Чак сметки кой обича повече или по-малко, не ми се струват сериозни, то да не се измерва на килограм?
И наистина ли ще ви е добре с някого, дето не харесвате чак толкоз, ама той бил по-влюбен и затова го вземате? Рецепта за дълъг и досаден брак? Simple Smile

# 917
А, не. Това е рецептата, ако искаш мъжът ти да те носи на ръце.
В обратния случай ти го носиш на ръце и ревеш после в BG-Mamma.

# 918
  • София
Не искам и не мога да съм с някого, когото не харесвам. Насила работа не става.
Не я навивайте Ариел за дете без мъж, защото няма да се справи. Едно, че е против убежденията й и второ, хич не й е до гледане на дете, твърде е напрегната. По-добре да си търси нова връзка, може да извади късмет.

# 919
Апффффф, да ви имам рецептите. Това да не са картофи от пазара? За мен кило повече, за него, две кила по-малко. OMFG...

# 920
Навремето моята баба ми ги казваше същото за това мъжа да те гони, преследва, печели и носи на ръце.

Андариел, шансът да остане сама, но и без нейно дете, няма да промени живота й към по- добро също.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 20:45 от Анонимен

# 921
  • Paris, France
А, не. Това е рецептата, ако искаш мъжът ти да те носи на ръце.
В обратния случай ти го носиш на ръце и ревеш после в BG-Mamma.

Не го нося на ръце ММ, нито той мене. Не ща мъж, когото не харесвам особено да ме носи на ръце, каквото и да значи това. Няма да го искам и на 2 метра от мене и нищо няма да промени този факт.

Андариел, шансът да остане сама, но и без нейно дете, няма да промени живота й към по- добро също.

........но пък сама с дете ще цъфне и върже. Тя не иска да създава дете в условия на несигурност и е права за себе си.

# 922
  • София
Прекалено стана набиването на канче. Факт е, че често причината да не ни се случва това, което искаме, е по един или друг начин скрита в нас самите. Но грешки правим всички, и за съжаление, понякога докато се борим да надвием я детските травми, я лошия опит, я липсата на опит, се оказваме в ситуация, в която вече много неща не можем да си върнем. Ясно, че тук повечето са безгрешни и на тях няма как да се случи, ама всъщност форумът е пълен с примери за сериозни стъпки на криво.

# 923
Съчувствам на жените попадали само на идиоти. И да, една жена трябва да се цени, но идва и въпросът " Ами, ако никой не те оцени?"
Затова съм на мнение, че успешна връзка се прави с човек, който те обича повече, и наистина дава всичко за теб.  Той,... не ти.
Тогава ще си ценена и скъпа.

# 924
  • Paris, France
Затова съм на мнение, че успешна връзка се прави с човек, който те обича повече, и наистина дава всичко за теб.  Той,... не ти.
Тогава ще си ценена и скъпа.

..... докато не те разлюби и не се влюби в следващата скъпа и ценена.

Няма гаранция за трайност на любовта и връзката, за съжаление. Ако имаше, бих си купила, до пълнолетие на чавето, примерно.

# 925
Как се разбира кой обича повече, ако и двамата обичат?

# 926
Гаранция няма в нищо и никого.
Но явно по- възрастните или преживелите повече имат повече опит и мъдрост. Питай и патило и старило, ползи ще има.

# 927
  • Далечният изток
Аз пък не мога да го разбера това. И друг път е ставало въпрос, как се преценява и оценява кой обича повече?! Значи той да дава всичко за мен, а аз само консуматор ли как?!

# 928
Може и жената да разлюби мъжът, когото уж обича повече, отколкото той нея. Обикновено тогава следват предложения за брак, деца, фанфари, вувузели.
Въпросът е да можеш да излизаш от отношения, които няма да доведат до нищо. Не е лесно, но е по-добре, отколкото да изкараш 5-6-7 години там, и накрая пак да излезеш.
Виждаме нещата много преди да се случат, просто не го приемаме. И това е грешката, която коства най-много време.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 21:11 от Elunaria

# 929
Как се разбира кой обича повече, ако и двамата обичат?

На пръв поглед този, който се съобразява с теб, с твоето време, мнение, желания.
Този, който се грижи повече за теб, да не ти липсва нищо, който ти задоволява капризите, например и винаги ти показва по всякакви начини, че те обича.

Общи условия

Активация на акаунт