Не, напротив - никога не съм била взискателна. Работила съм, плащала съм всичко сама щото льольото нямал достатъчно финанси, ама един ден... ехеее... и аз вярвам и докато тоя ден дойде на мен ми е показана вратата и някаква младичка ми е заела мястото.
Знам, че не съм и супер красавица - казвано ми е пак многократно и то от мъже.
По дискотеки и излизания задяваха приятелките ми, мене не - бях една от последните във випуска с гадже и то защото оня си търсеше забавление за през ваканцията, после като замина да учи ми би шута.
Виждам как другите мъже заглеждат другите жени - мен никой никога не ме е гледал така.
Когато съм пробвала да флиртувам винаги съм била порязвана, виж ако е някоя друга не е проблем.
Значи ти изначално не харесваш реалността на мъжа, но все пак заживяваш с него, очаквайки тя да се промени. Нормално е мъж, който все още няма финанси или смята, че не са достатъчни да не иска хомота на брак и деца. Проблемът ти е, че виждаш, че нещо, на което държиш (финанси, предложение за брак, планове за дете) липсват, но хукваш да живееш с човека. И аз съм излизала с безпарични, не особено щедри, но защото ми харесваха физически и с ясната представа, че е за момента, а после...... после всичко може.
Мъжете усещат нещо, което аз наричам синдром на старата мома и не е свързано с възраст. Ти не се отпускаш и те гложди колко харчиш, че връзката няма развитие. Мъжът почва да вижда в тебе нервност, нещо недоизказано, решава, че не е достатъчно добър за тебе и бяга другаде. Това обяснява защо много нормални и даже красиви жени на 25+ години не достигат до брак и деца, а обикновени самотни майки си излизат с ергени и получават внимание,финанси и даже брачни предложения.
Просто спри да правиш това, което не искаш! Спри, дори и да ти струва връзката!
Като мома моите пари си бяха за мене. Един или двама са ми подхвърляли, че нямат пари. Колега ми беше казал, че иска да ме покани на ресторант, но няма пари. Казах му да идем и предложих да платя. Каза не, като си взема заплатата ще идем и ще платим поравно 🌞. Речено сторено, ама напоръча алкохол, разни морски дарове, изяде 3/4 и накрая тръгна да ме целува. А, не на мене. Не съм кофа за боклук, все пак. Чудеше се що не искам да ида с него у тях. Не ме устройва.
Пишеш на един лист на какво държиш и не влизаш във връзка ако мъжът няма някое от качествата. Ако не искаш да му плащаш нещо, казваш, че нямаш възможност, ако ще да ходи с продрани чорапи и без гащи, а ти да се обличаш в луксозни марки.
Преди да приемеш да живееш с някого, казваш какво очакваш и кой какво прави у дома. Също обясняваш, че очакваш брачно предложение до 6 месеца, дете до 2 години, каквото искаш. Ако не е съгласен, всеки по пътя си, но няма да събираш горчилка 2 години.
Никой мъж не ме е карал да готвя. Впечатленията са ми, че ако мъжът харесва жената и иска да живее с нея, готварските и и домакински неумения не го спират. С бившия готвех 2-3 пъти седмично за нас и по много, за купон, веднъж месечно, но ми помагаха приятели. С деца е различно. Няма как да не готвиш непрекъснато. Трябва им прясна храна. При вас няма детски кухни, а и ти писа, че в Германия рафтовете са празни и няма бебешки пюрета. Във Франция има (пюрета, детска кухня няма и тук), но е доста по-скъпо и трябва транспорт.
Пишеш, че след 35г трудно се забременява, но не е винаги така. Трябва да пробваш.
Не си права за мъжете, които и на куфар да приличали си намирали млада ако имат кинти. В Камерун може, но в развития свят младата не ще да чуе за брак и деца, а и кинти си има, а не ще стар. Около мене е пълно с 40-45 годишни паралии, които не намират 30 или 35 годишна, а си изглеждат добре.