Пазаруване от Aliexpress.com 64

• 43 628
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! Моля да споделите какви са ми правата при закъсняла доставка? Очакваната дата е 25.08, но все още е в Китай.

# 556
Пратката вече е при мен . Един куриер с автобус ми е докара до вкъщи . До сега винаги от пощата ходех да си ги взимам Thinking На какво ли се дължи това ?

# 557
Пратката вече е при мен . Един куриер с автобус ми е докара до вкъщи . До сега винаги от пощата ходех да си ги взимам Thinking На какво ли се дължи това ?
коя логостична компания е това / какъв е тракинга (дълъг само от числа ли)
Здравейте! Моля да споделите какви са ми правата при закъсняла доставка? Очакваната дата е 25.08, но все още е в Китай.
той ако ти каже 3 дена, ще му повярваш ли

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 15:25 от musicdoubl3

# 558
Да , тракинга е дълъг само от числа .

С тази компания - https://expressone.bg/

# 559
Привет.
Наскоро получих пратка от AliExpress, с дълъг номер за проследяване, само с числа. В parcelsapp при проследяване си пишеше, че пратката се следи/ще бъде доставена с Cainiao/Expressone. Поръчах втори път от същия продавач, този път обаче номера за проследяване е само 13 символа, само цифри. При въвеждане в parcelsapp ми изписва само Cainiao като доставчик. Търсех из форума за подобен на моя случай и къде мога да си търся пратката, дали пак при Expressone, дали по пощата, но такъв номер като моя не открих.
Някой може ли да ме насочи къде би била пристигнала? Благодаря. 🌺

# 560
Привет.
Наскоро получих пратка от AliExpress, с дълъг номер за проследяване, само с числа. В parcelsapp при проследяване си пишеше, че пратката се следи/ще бъде доставена с Cainiao/Expressone. Поръчах втори път от същия продавач, този път обаче номера за проследяване е само 13 символа, само цифри. При въвеждане в parcelsapp ми изписва само Cainiao като доставчик. Търсех из форума за подобен на моя случай и къде мога да си търся пратката, дали пак при Expressone, дали по пощата, но такъв номер като моя не открих.
Някой може ли да ме насочи къде би била пристигнала? Благодаря. 🌺
техните номера са такива
https://www.dhl.com/bg-bg/home.html

# 561
Здравейте

В петък на 2 септември  получих пратката ми ( естествена коса ) с Еконт до вкъщи .
Но имам и друга пратка  ( рокля и пола ) order combined,  която очаквам да получа , но от вчера виждам в приложението , че ми изписва , че съм получила пратката,  в петък на 02.09 което не е вярно. Пратили са ми e-mail да потвърдя като получена пратката , че след 5 дни системата автоматично ще я потвърди за получена .

Какво да направя ?

# 562
Номера в проследяването на мбм какво казва?

# 563
Това е

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 15:22 от Италия

# 564
Ако носите името на известна принцеса и улицата на който живеете носи името на български революционер и документа за доставка не е разписан от Вас, намерете най-близкият офис който според Гугъл е на около 4 км от адреса на който живете и проверете на кого е доставена пратката на 1 Септември 2022 в 15:50. Доставката се прави срещу лк.
Или звънете на телефона, но първото е по-добра идея

Според куриера Вие лично сте приели пратката.

# 565
На кой офис да звъня  ? На Еконт ли , понеже те ми докараха другата пратка с косата ? 🤔

# 566
На кой офис да звъня  ? На Еконт ли , понеже те ми докараха другата пратка с косата ? 🤔

Не, този номер е на МБМ, проследете номера в техния сайт за да ви даде по подробна информация.

# 567
Името ми е рядко срещано , както и името на улицата . А и нали телефонният ми номер ми имат , винаги преди доставка се обаждат . За тази пратка никой не ме е потърсил на телефониият номер . Еконт в петък звъннаха и ми докараха пратката с косата и това е . Друга пратка не са ми давали .

Възможно ли е да е грешка в системата ? Може ли да ми пратите линк към сайта за който говорите да проследя ? Съжалявам , но не ми е ясно , до сега всички пратки са ми идвали и всичко си е било точно . За пръв път ми се случва да изписва , че доставката е успешна , а всъщност не съм я получила

# 568
# 569
Изписва ми това - РЕЗУЛТАТ ОТ ПРОСЛЕДЯВАНЕ
За момента няма налични данни.

Общи условия

Активация на акаунт