Пазаруване от Aliexpress.com 64

• 42 636
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Едва ли ще ги върнат, но в момента пратки само с цифри се доставят с МБМ, те обикновено пращат смс или се обаждат, ама като се има предвид, че са долу горе на нивото на Бг пощи, не е зле да си потърсите сами пратките при тях.
Недейте разчита много, много на СМС-а от МБМ. Първата пратка която получих чрез тях, наистина ми се обадиха и отидох да си я взема, но сега имам нова пратка и нито обаждане, нито СМС от МБМ не получих. Според тракинга пратката ми е от две седмици в БГ и аз чакам да получа СМС да отида да си я взема. Сега им се обаждам на МБМ и се оказа, че пратката ми наистина е пристигнала при тях отдавна и ме чакала в офис да си я взема, обаче нито СМС нито обаждане имам от тях. Пратката ми е с онези дългите номера, само цифри. Тези пратки вече напълно се доставят само от МБМ и не знам как ще се разбирам с тях. Явно ще трябва постоянно да се следи къде е пратката и да им се обажда човек, да проверява дали е пристигнала. Не може да се разчита че ще изпратят СМС.

# 166
  • България
Последните ми три пратки са с МБМ, вече expressone.
На групираната разбирам да липсва телефон, но и на последната, която беше само от един търговец също липсваше поле за телефонен номер. Добре че го бях посочила в полето за адрес и така получих обаждане.
За първите две имаше СМС и доставка до врата, а третата беше с много интересно получаване.
Обадиха ми се, че имам пратка и трябва до отида до домашния адрес на куриера за получаване. Тръгвам ли веднага, да не чакала напразно пред вратата на входа си. Joy
Е, тръгнах веднага, но пък тя не благоволи да слезе, докато не звъннах. Grin
Подобно на други неща, мислех че бг пощи са дъното, но уви, има по-зле.
Все пак, получих си пратките, това също е ок. Да не придиряме много, нищо че винаги си плащам за али стандарт. Grin
Пратката беше от няколко дни в куриер според проследяването, но пък защо да бързаме, време има за всичко.

# 167
  • в тристайна гарсониера :)
Здравейте, моите пратки са със статут at local delivery center. Според вас къде да ги търся? Получих няколко с експресуан и тогава пишеше друго.

# 168
Здравейте, моите пратки са със статут at local delivery center. Според вас къде да ги търся? Получих няколко с експресуан и тогава пишеше друго.
Ако са с тези дългите номера за проследяване, само с цифри, от МБМ ги търсете.

# 169
  • BG-DE
Преди седмица направих една поръчка, която продавачът шипна на следващия ден и досега статусът й в Parcels e shipment information received и не се променя, а в Али изписва, че проследяването е недостъпно. Пратката е проследима с RS номер, който е принципно по-бърз, писах на продавача и той ме призова да имам търпение но аз подозирам, че засега изобщо не я пуснал, имала съм подобен случай и ми върнаха парите чрез пейпал но този не си признава. Имам ли опция да отворя диспут сега или трябва да чакам 90 дни?

# 170
  • Бургас
изчакайй си времето, китаеца винаги може да се оправдае с https://www.bgonair.bg/a/4-world/263296-shanhay-e-v-palen-lokdau … zheni-na-tsenzura

# 171
  • BG-DE
Ужас, ако знаех изобщо нямаше да поръчвам ☹️

# 172
Спокойно! Пратките се движат нормално.
Скена означава, че китаеца само е запазил номер, но реално пакета не е получен за транспортиране

# 173
  • BG-DE
Да, аз съм сигурна, че не го е пуснал но не си признава, а с това бавене скоро поръчаното ще ми е излишно, защото ми трябва за средата на май, а като гледам няма начин вече да дойде дотогава ☹️

# 174
На практика не го пуска той Blush
Ще тръгне, зависи от доставчика колко време ще отнеме.

# 175
Много ме разочаровахте, че пратките са с МБМ. Изключително доволна съм от БГ пощи и клона, който отговаря за моя адрес.
Всички пратки с дълги номера са с мбм, така ли?

# 176
  • Бургас
Много ме разочаровахте, че пратките са с МБМ. Изключително доволна съм от БГ пощи и клона, който отговаря за моя адрес.
Всички пратки с дълги номера са с мбм, така ли?
https://parcelsapp.com/en/

# 177
  • Стара Загора
Здравейте, помня, че преди години бяха нашумяли скритите линкове в Али. Има ли ги все още и дали във форума има отделна тема за тях?

# 178
Здравейте, помня, че преди години бяха нашумяли скритите линкове в Али. Има ли ги все още и дали във форума има отделна тема за тях?
Махнаха ги от публичното пространство.

# 179
Припомнете ми номерата с UA от бг пощи ли се доставяха или от Спиди?

Общи условия

Активация на акаунт