Пазаруване от Aliexpress.com 64

• 43 680
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Аз не бих отказала стока. Бих изчакала дните зададени за изпращане, защото ако не ми я изпратят в този срок, парите ще ми бъдат върнати автоматично.

# 511
Търговеца днес ми отговори следното - dear,we will arrange for you as soon as possible.

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 08:51 от Италия

# 512
  • BG-DE
Ами преценете си дали ви устройва да чакате до 5 септември.
Аз не бих отказала стока. Бих изчакала дните зададени за изпращане, защото ако не ми я изпратят в този срок, парите ще ми бъдат върнати автоматично.
Да, но понякога ден преди да изтече крайния срок търговеца маркира, че я е шипнал, взимат си номера явно без проблем 😊 и после чакаш още, при мен беше една седмица 😊 А още по-неприятно беше когато обяви, че я е пуснал, а после ми писа, че всъщност е грешка, поръчаната от мен стока не му е налична и да си избера нещо друго 😊

# 513
Досега не ми се е случвало нещо подобно. Винаги всичко съм си получавала. Дано така да е и занапред.

# 514
  • BG-DE
Дано, аз не съм такава късметлийка и мине се мине време все някакъв проблем ми възниква с АЕ, даже на два пъти не ми върнаха пари от спечелени спорове 😡 Напоследък поръчвам общо взето само в краен случай 😊 то и сега имам една поръчка, която пак ядове ми създава, преди да поръчам продавачът обеща, че ще я пусне с възможно най-бърза доставка за да дойде до 20-ти (за подарък ми е) и нищо не направи, още виси в Китай 😡

# 515
От ей този търговец поръчах , струва ми се надежден ама знам ли Thinking иначе не ми е проблем да чакам до 5 септември . Поръчах един дамски сет и не ми е спешно .

https://articat.aliexpress.com/store/2673214?spm=a2g0o.order_lis … .0.6caa1802YudpU6

# 516
  • BG-DE
Рейтингът му е висок 85%, щом чакането не е проблем значи всичко е ОК 😊

# 517
Здравейте някой знае ли коя товарителница е LP00512307889525 Понеже все от пощата ми идват обаче последните пъти от един куриер до адреса.. Номерът ми беше друг не съм го сменяла щото не ми звънят.. А сега не живея на това място за да мога да си ги вземаа

# 518
Здравейте някой знае ли коя товарителница е LP00512307889525 Понеже все от пощата ми идват обаче последните пъти от един куриер до адреса.. Номерът ми беше друг не съм го сменяла щото не ми звънят.. А сега не живея на това място за да мога да си ги вземаа
Тази се преобразува на UV545249030UZ ето тук го пише https://parcelsapp.com/en/tracking/LP00512307889525
От узбекистан се бавели много. Някой спомена, че ги получавали след диспута. Аз лично не съм получавал такава. Възможно е да са някакви за стотинки и да няма достатъчно за да са плати по-свестен транспорт. Може и да е мошеник.

# 519
Тази се преобразува на UV545249030UZ ето тук го пише https://parcelsapp.com/en/tracking/LP00512307889525
От узбекистан се бавели много. Някой спомена, че ги получавали след диспута. Аз лично не съм получавал такава. Възможно е да са някакви за стотинки и да няма достатъчно за да са плати по-свестен транспорт. Може и да е мошеник.
страните в региона които ползват през Узбекистан са за 30 - 40 дена - само нашите се бавят повече от 3 месеца

хубавото е че не се отразява като пристигне в локален офис като тези през Унгария
и може да отвориш диспут за неполучена - дори и да е полуучиш
дори може да е това начина да ги накараме да спрат да ползват Узбекистан, че и без това ги спират на митница от там
преди тези пратки идваха през Холандия - онези номера с BG...............

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 13:33 от musicdoubl3

# 520
Някой поръчвал ли е напоследък по-"скъпи" неща от сайта?
Преди време някой ме убеди,че над 30 лв нещата отиват на митница, а от там съм освобождавала пратка (което ми струваше около 40 лв) и не ми се рискува отново.
Та сега , след промениъе преди година,  артикул над 15/16 лв не смея да поръчам.

# 521
сега лимита е 150 евро

# 522
Здравейте
Искам да поръчам обувки Джордан. При толкова много фалшиви на пазара ,знаете ли дали в алиекспрес са оригинални?

# 523
  • Варна
Ако намерите официален магазин в Али би трябвало да са оригинални.

# 524
по вероятно е да го намери в амазон

Общи условия

Активация на акаунт