Пазаруване от Aliexpress.com 64

• 42 221
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ще опитам, благодаря

Edit: и това не стана🤣
Харесаха ми тези пликчета, мисля да поръчам. Ще видя дали при мен ще мине поръчката.

# 706
Aila, склонна съм да ти преведа пари, за да поръчаш и за мен, ако ти успееш да направиш поръчка. Ако си съгласна пиши на лично да се разберем 🙏🏼

# 707
  • София
Съншайн, имаш ли заключване на телефона?
Преди да сложа парола, имах проблеми с плащането.

# 708
Имам да, но ми писа Aila, мисля, че ще се разберем да поръча за мен ❤ Така и не разбирам какъв е проблемът на Али експрес с мен 😀

# 709
  • BG-DE
Hermes ми загубиха една пратка от АЕ, какво мога да направя за да си върна парите, лошото е, че се е загубила на белгийска територия и в немския им сайт нищо не излиза 😭

# 710
Hermes ми загубиха една пратка от АЕ, какво мога да направя за да си върна парите, лошото е, че се е загубила на белгийска територия и в немския им сайт нищо не излиза 😭
пробва ли диспут. Продавача трябва да вземе разписката от куриера и да я предостави на Али. Хермес не могат да им дадат документ с твоя подпис и пратката не е доставена. Трябва по тази логика да спечелиш диспута. Само въпросът е за колко време.

# 711
  • Бургас
предполагам че и в cainiao.com и в алито пише че не е достигната крайната цел

# 712
  • BG-DE
Лошото е, че тук в Германия не се подписваш при доставката, куриерът по електронен път отбелязва, че я е доставил и толкова 😒 Аз съм наясно, че се е загубила, защото вече 2 седмици не помръдва от Белгия но до крайния срок има още време 😒

# 713
  • Бургас
тъй като никой не рови в супорта на сайта, а той дава най достоверно инфо
не всяка грешка е искане на документи от сайта
Цитат
CSC_7200011

Insufficient funds in card or account of payment.

Please top up your account for payment again or use another card/method instead.

CSC_7200015

Rejected by bank or financial institution, only from whom the detailed reason for rejection can be confirmed.

You may contact your bank to get detailed information or use another card/method instead.

CSC_7200022, CSC_7200051, CSC_7200001

Card is not supported/Incorrect information of card

Please double check if you have input correct information of card for payment. If you got error after double checking, please pay through another card/method instead.

CSC_7200026

Due to security reason, card verification(appeal) is required.

Please click "Claim on Alipay" button or click to submit document directly.

It usually takes 1-3 working days to get a result. But during Shopping Festival, we will make it as soon as possible.

CSC_7200034

Incomplete information of the order.

1. Check if name in the shipping address has been filled in correctly; correct & complete information is required.

2. Try to verify your Alipay account.

CSC_7200012

Expiry date of card is wrong or the card is expired.

Please try again with correct expiry date or contact your bank for help. Besides, you may use another card/methods instead.

CSC_7200020

Something wrong with the card information.

Please check and input correct card information.

CSC_7200040

This card is restricted by bank.

Please confirm with bank to get resolve the problem, or use another card/methods instead.

CSC_7200006

Currency selected for this payment is not supported.

Please change to USD or other currencies to try again.

CSC_7200009

Exceeding limit of your card or bank account.

Please modify limit of your card or bank account and try again. Besides, you may use another card/methods instead.

CSC_7200021

Wrong CVV code was entered.

Please enter correct CVV code for payment again.

# 714
Здравейте...имам обединена поръчка с номер който започва с 23000000***** , получавали ли сте пратки с този номер и ако ДА къде да се търси , кой ги доставя. Благодаря
Моята от днес е изпратена с AliExpress Shipping Method(платих почти долар за тази екстра) и би трябвало да е с ExpressOne, както обикновено, но явно не е. В https://parcelsapp.com/en прави опит да проследи с Econt и Fan Courier(румънски куриер). Има вероятност наистина да е с Econt.

# 715
Здравейте...имам обединена поръчка с номер който започва с 23000000***** , получавали ли сте пратки с този номер и ако ДА къде да се търси , кой ги доставя. Благодаря

Еконт ги доставя, носят ги до адрес.

# 716
  • Добрич
И аз имам подобен случай с 2 пратки, проследяващият номер не започва със 158, а с UA...
Тракингът показва, че са в Пловдив,  а ги няма нито в пощата, нито в системата на М&Bm

Здравейте!
Искам да попитам пратка с номер за проследяване UA................HU в пощата ли трябва да пристигне?
Оказа се, че този номер не е за препоръчана пратка и няма проследяване у нас.

И аз чакам две такива пратки. Според сайта едната на  12.10 е била на митницата, а на 13.10. е дадена на фирмата за доставка.

змейковица, а със споменатите пратки какво стана?

# 717
  • Бургас
sс Бг. пощи - това са последните статуси

# 718
  • Пловдив
И аз имам подобен случай с 2 пратки, проследяващият номер не започва със 158, а с UA...
Тракингът показва, че са в Пловдив,  а ги няма нито в пощата, нито в системата на М&Bm

Здравейте!
Искам да попитам пратка с номер за проследяване UA................HU в пощата ли трябва да пристигне?
Оказа се, че този номер не е за препоръчана пратка и няма проследяване у нас.

И аз чакам две такива пратки. Според сайта едната на  12.10 е била на митницата, а на 13.10. е дадена на фирмата за доставка.

змейковица, а със споменатите пратки какво стана?

Едната си пристигна нормално.„
Другата я търсих безуспешно 1 месец, накрая пуснах диспут и писах на Бг пощи. От Бг пощи отговориха, че пратката е била върната още при пристигането - може би непълен адрес. С този отговор, от Али разследваха и ми възстановиха почти цялата сума

# 719
  • Бургас
Другата я търсих безуспешно 1 месец, накрая пуснах диспут и писах на Бг пощи. От Бг пощи отговориха, че пратката е била върната още при пристигането - може би непълен адрес. С този отговор, от Али разследваха и ми възстановиха почти цялата сума

а този отговор на бг. език ли беше

Общи условия

Активация на акаунт