Пазаруване от Aliexpress.com 64

• 42 228
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте.
Поръчах си няколко часовника от Али експрес, но явно единият е спрян на митница.
Получих съобщение от Али експрес, но не мога да се ориентирам какво да направя оттук -нататък.
Ще получа ли някакво известие от БГ пощи или от митница, с което да мога да си освобождавам пратката или трябва да отида до митницата (не знам до коя - тази на летището или имаше една близо до гарата) и там да се опитвам да си търся пратката по някакъв номер от Али експрес?
Някой има ли опит и може ли да даде информация?
Сърдечно благодаря!

Понеже сте резнали снимката и номера не се вижда имам съмнения, че е доставка с МБМ и може да се окаже, че това за митница не е БГ митница а минава транзит през някоя европейска митница. Проверете как стои въпроса на MBM и parcelsapp com после търсете митница

# 691
  • София
Благодаря за отговора. Ето това излиза като проследят по номер в parcelsapp.

Редактирам се. Влязох в сайта на Expressone, проследих и там. Пратката ми е в техен офис и трябва от там да си я взема.
На всичкото отгоре хората са ми пратили и мейл, но аз реших, че е за другите по-евтини часовници, понеже пишеше, че има някакъв проблем (в приложението на Алиекспрес) - ако бях сравнила номерата на пратката, щях да си спестя цялата драма Relaxed .
Много благодаря за помощта!

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 14:48 от zazu1

# 692
  • Своге

Редактирам се. Влязох в сайта на Expressone, проследих и там. Пратката ми е в техен офис и трябва от там да си я взема.
На всичкото отгоре хората са ми пратили и мейл, но аз реших, че е за другите по-евтини часовници, понеже тук пишеше, че има някакъв проблем в приложението на Алиекспрес - ако бях сравнила номерата на пратката, щях да си спестя цялата драма Relaxed .

Показва, че пратката Ви се намира в точка за достъп на Експресуан, тоест каса на Изи пей на посочения адрес Simple Smile

# 693

На всичкото отгоре хората са ми пратили и мейл, но аз реших, че е за другите по-евтини часовници, понеже пишеше, че има някакъв проблем (в приложението на Алиекспрес) - ако бях сравнила номерата на пратката, щях да си спестя цялата драма Relaxed .
ААА браво Като видят митница настава буря в чаша вода. Simple Smile Хайде сега си я вземате от гишето и следващият път митница само когато някоя лелка остави бележка с надпис митница или го видите на БГ сайт. Всяка минава поне през 3 митници и ако при всяка сте такава паника ще си заминете от инфаркт без време Wink

# 694
  • София
Ами аз периодично поръчвам. Знам, че минават през митница, но сега за първи път ми изписа проблем с delivery, промяна в начина на доставка и self pickup и явно от там се подведох - понеже при проследяването е точно на етап митница. Съвпазнаха си нещата Relaxed .
Благодаря отново!

# 695
Ами аз периодично поръчвам. Знам, че минават през митница, но сега за първи път ми изписа проблем с delivery, промяна в начина на доставка и self pickup и явно от там се подведох - понеже при проследяването е точно на етап митница. Съвпазнаха си нещата Relaxed .
Благодаря отново!
Моля. Дори и при стандартните доставки през бг пощи от време на време сменят софтуера и статусите. Случва се ще му свикнете след още някоя и друга година пазар.

# 696
Здравейте, опитвам да поръчвам два продукта, но не съм поръчвала отдавна и не ми позволява да мине плащането, пробвах с всички карти. Влязох в темата и видях, че трябва да намеря Want To Claim и да кача каквото е описано в първия пост, но не виждам въобще къде се намира тази секция. Ще ме ориентирате ли къде да го търся?
Двете неща, които искам да поръчам ми седят в Unpaid и чакат. Но Want To Claim не виждам никъде

# 697
  • София
Такова want to claim не съм попълвала.
Трябва да си вкараш данните на картата в wallet.

# 698
В wallet съм, но и с трите карти, които имам не ми позволява да поръчам и ми изписва, че плащането не може да бъде осъществено. Никога досега не съм снимала личната си карта и дебитната и сметнах, че това е проблема и трябва да търся къде да ги въведа, както пише в първия пост..

Сега пък успях да прикача документите след “плащането” и на мейла след 30мин ми пуснаха това:
Dear Sir/Madam,
Thank you for uploading your documents.

We are sorry to let you know that we were not able to validate your transaction. This means that, unfortunately, the payment method that was used for this order cannot be accepted anymore.

However, you can still continue shopping on AliExpress.com, you will only be asked to use a different payment method.

Again, we would like to apologize for any inconvenience this has caused.

Thank you for your patience and understanding.

Sincerely,
AliExpress.com

Наистина не разбирам какъв им е проблемът 🤬 Методът на плащане е обикновена карта на УниКредит - visa.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 11:50 от Анонимен

# 699
Картата е блокирана, нямате разрешено плащане по интернет, нямате допълнителна ауторизация за плащане.... УниКредит нямат ли дежурен в колцентъра?

Може ли линк към това което се опитвате да поръчате?

# 700
Разбира се - BGN 9.73  50% Off | Reusable PEVA Food Bag Freezer Stand Up Food Storage Bag Silicone Bag Leakproof Top Kitchen Organizer Fresh Shut Bags BPA Free
https://a.aliexpress.com/_mODC0Kc

Иначе това е картата, с която правя всичките си плащания и никога не съм имала проблем. Мога евентуално да опитам да прехвърля пари в револют и да платя с тяхна карта. Дали би станало? Въобще нямаше да се занимавам ако можеше да поръчам тези неща от тук.. Но само при една жена ги намерих и продава по 12лв бройката пликче 🤪

ЕДИТ - не става и с револют

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 12:25 от Анонимен

# 701
  • Бургас
не пише че е блокирана картата , а само метода - на мен преди 2 пъти ми изписа за метода на плащане и се оправи след като изчистих кеша

# 702
Ще опитам, благодаря

Edit: и това не стана🤣

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 12:55 от Анонимен

# 703
Здравейте...имам обединена поръчка с номер който започва с 23000000***** , получавали ли сте пратки с този номер и ако ДА къде да се търси , кой ги доставя. Благодаря

# 704
  • Бургас
мисля че са еконт и ДХЛ и те имат номера само от цифри

Общи условия

Активация на акаунт