Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 096
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Направих си цитонамазка. ✌🏻

# 451
Хубав дълбок едночасов следобеден сън.
Имала съм нужда явно.

# 452
Днес си поръчах нови хранителни добавки, че моите са на свършване ииии една от тези абонаментните кутии.

# 453
Купих си чуден жълт букет хризантеми!

# 454
Цял ден рисувах и гледах делото на Деп ❤
Днес не ме интересуват домашни задължения😀

# 455
Оставих мм да взима всички решения и да се грижи за всичко, аз тотално изключих от ежедневието!
Един ден без да мисля за нищо.

# 456
Ще се видя с приятелка. Свито ми е сърцето и срещата ще е адски болезнена, защото тя не е добре. Ще стискам зъби и ще се държа на положение, колкото и да ме е страх от това, което ще видя. Надявам се да има поне нещичко, с което да помогна.

# 457
Днес е "денят на мама" и се наслаждавам. ММ го измисли, като "денят на мама" или "уикендът на мама". В този ден/дни ходят с детето на поход, разходки и т.н., а аз имам пълната свобода и без домакински задължения.
Наспах се, излизах на кафе с приятелки и смятам да почета и пак да поспя. Обикновено си правя планове за деня, но днес се отдадох на мързел. Мисля дали да не ги изненадам с нещо вкусно довечера или е прекалено топло за готвене.

# 458
Взех си абонаментната кутия и си засадих мента в саксийка

# 459
Отивам на козметик. След това ще се помотам малко сама. Имам нужда да си "проветря" главата

# 460
И аз смятам към 16ч да хвана пътя нанякъде сама. Хич не ми се готви в това топло време.

# 461

Прочетох една шантава рецепта за палачинки от банани, овесени ядки, мед и белтъци и реших, че днес й е времето .. първите бяха отчайващи ... Нещо като иза*ано от цибетка ..

После взеха да се получават, че и се ядат Simple Smile вери прауд!

# 462
Обожавам бананови палачинки ❤ По темата, вчера поприключих основно почистване вкъщи, а днес отмених всички ангажименти, гледам си филмчета, хапвам си вкусно и се наслаждавам на летния дъжд.

# 463
Пътешествам.

# 464
  • Great Britain
Шопингувах,разходка в съседен град,сега гурме и питие.

Общи условия

Активация на акаунт