Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 094
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Изчистих къщата и сготвих вкусни неща. Сипах си бира и гледам Усещане за жена.

# 481
  • Mediterraneo
Реших да си подарим свободна вечер с ММ. Работим по 12 часа дневно, тази седмица без почивен ден, заслужаваме си една вечер. Не всичко е пари и не всичко е на всяка цена.

# 482
Наканих се да отида на преглед, който отлагах мнооого време. Е, назначиха ми куп изследвания и още прегледи, но се надявам че вървя в правилната посока.

# 483
С половинката си направихме коктейли, пийваме ги на терасата и пушим пура.

# 484
Слушах коледни песни... през май 😳

# 485
  • Благоевград
Купих си кайсии, много ги обичам 😍

# 486
  • Fairbanks, Alaska
Слушах коледни песни... през май 😳
Ако имаш възможност, отиди във Финландия, при дядо Коледа. Там целогодишно е Коледа. Така ще можеш да се похвалиш, че си празнувала Коледа на дата, различна от 25.12.
Аз съм бил при дядо Коледа на 22.05.2018-чувствах се така, сякаш е Коледа.

# 487
  • София
Направих резервация за къмпинг. За поредна година ще посрещаме Джулая на морето. Nature Sunrise

# 488
Събудих се и о, чудо! Нищо не ме боли. Една по една напастите, които бяха ме сполетели започнаха да отшумяват. Времето е хубаво, благодарих на Бог за деня си, облякох си хубавите си летни дрехи, оправих си косата, закъснях за работа (сама съм си шеф), карам го леко и се моля за повече такива дни!

# 489
Благородно завиждам! Дай Боже да сме здрави, надявам се и аз скоро да се отърва от болежките. Планът за днес да ходя до офиса пропадна. Предпочетох да се наспя хубаво, и да се погледам още малко вкъщи, докато отново стана енергичното си аз. Наваксах и аз с педикюрче снощи.

# 490
Намазах се със сто неща за лице - там ежедневен крем, околоочен, ниацинамид, малко центела, слънцезащита, нарадвах се на цветята на балкона и се кефя как съм си направила упражненията от курса, даже водя с 5-6 напред.
Once зубър, always зубър. 🤓

# 491
Zabraven Profil, пожелавам ти го от сърце!! Здравето е наистина, ама наистина най-важното нещо!

# 492
Направих си втора татуировка 💉❤

# 493
Реших да взема по-радикални мерки и да се справя с 8-те излишни килограма, които свалям и качвам постоянно. Омръзна ми да съм постоянно гладна, а без грам сладко съм вече четвърти месец. Записах си час при Енджи Касабие и днес съм при нея. Надъхана съм и готова на всичко.
Вчера бях профилактично на зъболекар и се радвам, че там всичко е перфектно.

# 494
Реших да взема по-радикални мерки и да се справя с 8-те излишни килограма, които свалям и качвам постоянно. Омръзна ми да съм постоянно гладна, а без грам сладко съм вече четвърти месец. Записах си час при Енджи Касабие и днес съм при нея. Надъхана съм и готова на всичко.
Вчера бях профилактично на зъболекар и се радвам, че там всичко е перфектно.
Желая успех 🤘

Общи условия

Активация на акаунт