Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 059
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Захарчето, не излагай на слънцето пресен татус.
Днес и утре съм в отпуск и ще обиколим различни плажове. Балсам за душата Blush

# 631
Сипах си чаша шампанско по средата на работния ден! Останало ми е лидълско кенче от нова година, та реших, че сега му е дошъл момента.

# 632
За първи път се престраших да се кача на мотора на мъжа ми. Буквално треперех от страх. После доста се посмя на мой гръб. Важното за мен бе, че преодолях страха си. Почувствах се много добре.

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 14:07 от Posledna roza

# 633
Научих се (или по-скоро научиха ме) да плувам и в последния стил, при който не ми се отдаваше добре координацията ръце - крака. Вече мога всичко.

# 634
  • Street of Dreams
Морето и жегата въобще не са ми интересни. За мен гора, прохлада и сауна след закуска.

# 635
Морето и жегата въобще не са ми интересни. За мен гора, прохлада и сауна след закуска.

И аз много обичам планината и гората. Ако трябва да избирам м/ду море и планина, избирам второто (на хотел с басейн Simple Smile)

Днес станах рано и се наслаждавам на зелен чай с гледка към любимия плаж (за последен ден).

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 06:55 от Анонимен

# 636
Мисля да отида на първи плаж. Да открия сезона, така да се каже

# 637
Ужас, обърках темета ,в която да пиша Joy
Та за да съм по темата, пих кафе с приятелка, с която не се бяхме виждали отдавна. И има бебе на 7месеца, голямо гушкане падна. И миризмата на бебе.... уникална е ,бях я забравила.

# 638
Почистване на лице и процедурки, утре разходка на Витоша, в понеделник педикюрче и маникюрче

# 639
Грижа за косата с олия и балсам. Поръчах си и нов парфюм, който тествах и ми хареса. Heart Eyes

# 640
Ще излизам с приятелка.Hug

# 641
  • Great Britain
Пълен релакс включващ екстри по вкуса ми плюс подаръци за небцето и настроението ми.

# 642
Насладих се на последните крясъци "Мамо, мамо, виж ме" от сина ми, преди да се превърне в кисел пубер.
Насладих се и на една дълго чакана и жизнеспасяваща почивка. На усещането, че съм важна, ценна, обичана и желана - все неща, които малко бях спряла да забелязвам в лудото ежедневие и убийствената работа. Взех си поука.

# 643
Бях на фризьор 💇‍♀️

# 644
  • София
Посетих интересен музей.

Общи условия

Активация на акаунт