ДЕКЕМВРИйчето на мама и на татко в корема още спинка сладко-сладко!

• 19 581
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
аз пък съм се зачудила за тези бодита дали копчетата няма да пречат на непадналото пъпче  newsm78. ClanG и другите опитни мами моля да споделят опита си за кошчетата за кола кои са най-хубавите и въпросните бодита  bowuuHug  Heart Eyes или може би вече сте го правили пък аз съм дремала .... newsm78

за тези, които се чудят за имена -

http://mediapool.bg/site/joro/1.jpg
 Hug

# 196
Детелини това с имената много ми хареса-успя да ме разсмееш а цяла сутрин съм една непокиска. smile3501
Вержи незнам за твоя мъж но моя горкичкия вече е изперкал.Откакто разбрахме че ще имаме дете започнаха проблемите и  "секса" стана "мечта".Направо незнам как издържа човека;но само още малко Embarassed

Момичета имали между вас някой който да страда от киселини? SickНаправо полудявам  а най страшното е че съм на диета и само вечер най много страдам-направо ми се повръща от тях/Какво пиете ако имате такива проблеми?

Утре ще ходи ли някой на у-щето за бременни в Тина Киркова?

# 197
  • София
  Но, да ви се похваля - удържах фронта - в един магазин почти ме бяха убедили да си купя от еднократните гащи, но аз - не, та не - и не си купих!
Е защо?Според мен е супер удобно-ползваш и в кофата.А и така отпада момента с чуденето какво бельо за болницата да си вземеш.Аз категорично отказвам бабешки гащи да обувам.Без това през цялата бременност съм си носила нормално бельо, такова каквото си нося попринцип,ама в болницата не върви да отида с такова Mr. Green

# 198
  • София
Добър ден!
Кошницата за кола, не знам защо се води до 13кг, или до 12 месеца, като на моята госпожица след 6 месец и стана адски некомфортно да седи сгъната в нея и съответно минахме на голям стол. Те нали кошниците са в едни полу-легнали положения, та бебетата като се научат да седят седнали и много се нервят да лежат вече. И вместо  baby_neutral, се получава  #Cussing out. Така че...ако имате излищни пари, купете си скъпо столче 0-12, но според мен е напълно излишен разход, по-добре вземете хубав стол следващия размер, защото ще се ползва поне 2 години, а не  6 месеца като кошницата. Ние предния път имахме една подарък, над 100лв, май Хаук...ами какво да ви кажа, счупи и се дръжката. Сега сме взели тази:

на Чиполино, за скромните 60лв и не виждам грам разлика в двете.

# 199
Здравейте и от мен.Тези дни извършихме първите по дребни покупки .Много бяхме забавни с мъжленцето ми аз с един списък и чета ли чета по него и само трупаме на рафтчето в магазина,купихме повечето от "пакостник" ,но честно казано очаквах голям ,хубаво подреден магазин а то малко като на сергиика ,но все пак ни обърнаха доста внимание и въпреки че момичето беше доста младо си беше доста информирана.Ако успея довечера ще ги снимам.
Въпроса ми е /мисля че сте си говорили и друг път но не открих по тежичките/ изпрахте ли одеалцата ,хавлийките и порт бебето на пералня или на ръка,на тези които купих пише на 30 градуса без центрофуга. newsm09Моля посъветвайте ме и друго купих си мехлемчето за зърна лансинокс и на него пише да се мажа и преди раждането дали е необходимо?
 newsm08Друго което мисля че е доста удобно и практично от покупките е стерилизатора на Chicco за микровълнова доста е удобен и става за 4 шишенца без значение марката и за бибите,само за 5 минутки ще бъдат готови ,струва си за който още не е решил.

Аз май доста се поувлякох ,но се сещам и още нещо момичето в магазина ми каза колко по добре би било да си взема помпата на авент но не с шишетата а с чашките,защото шишетата били малки т.е. използвали се до 3-4 месец ,а за тези месеци било задължително шишетата да са на една фирма ,а пък аз си купих тези против коликите на др.Браун та посъветвайте ме моля. newsm51
А за нас с бебо какво да ви кажа аз се чувствам добре последно бяхме при докито за раждането от 2 градска., но не сме решени твърдо и утре май ще се видим с още един от Майчин дом за сравнение и ще решим.Но най странното е че според него а и според моите изчисления съм в 35 седмица от последния цикъл т.е термина ми е по скоро 20 .12 ,а не 27 . Така че аз се подготвям за 20 декември
Май е време да свършвам newsm62
Благодаря предварително на всички ,погалете коремчетата от мен . preggo

# 200
  • sofia
Здравейте момичета!
  Днес просто влязох в един магазин, понеже нямам дебела пелена за изписване и купих най-дебелата която ми предложиха на AZIZ
за 33 лв. Тя всъщност е и порт-бебе.Sarra, ти май каза че имаш такава, как я изпра и стана ли й нещо после?

Момичета, не мен ми падна тапата така че аз всеки момент може да съм вече с бебе Praynig Доки каза до няколко дни... Heart Eyes

# 201
  • София
 Shocked
mama-shushi,лелеееее, стискаме палци! Много бебета ще имаме ноември, много нещо!  Crazy

# 202
Момичета, не мен ми падна тапата така че аз всеки момент може да съм вече с бебе Praynig Доки каза до няколко дни... Heart Eyes
Късмет,мили4ка.Стискаме палци и 6е се молим zа теб. Praynig Hug

# 203
  • София
mama-shushi, и аз почвам да стискам палци отсега  Heart Eyes Дано всичко мине леко и без проблеми, а после ще щъркелувам  Hug

А за тези одеалца и портбебета на AZIZ - и аз си купих такива и в момента се сушат на простора, прах ги на 30 градуса, с по-лека центрафуга и не са мръднали. Остава ми да ги изгладя.

# 204
keti_iancheva, точно и аз така, като теб, пазарувах по списък от Пакостник - и на мен ми се стори доста неуютно вътре, но пък е супер зареден. Одеалцата вчера си ги изпрах в пералнята - едното е на Азиз - рошавко едно такова, с апликация, другото е испанско от Пакостник. Прах ги на програма за деликатно пране, 30 градуса, без центрофуга, а само с изплакване и после на една програма за деликатно изцеждане и от снощи досега са супер, изсъхнали и нищо им няма! Купила съм си прах за бебета на Flex, но за тези пухкави неща реших да сложа Perwool и омекотител, моят е на Bingo за бебета, sensitive. Иначе съм чувала, че най-доброто е на Sano, израелски, много ми го хвали моя приятелка - мама на 6месечно бебе.
За помпата на Авент - не съм сигурна дали ще й паснат други шишета, освен авентски, по-скоро се съмнявам, но ще попитам - утре ще се виждаме с тази моя приятелка, тя имаше точно такава помmа и точно шишета на Браун.
mama_shushi, сега видях, че и при теб е тръгнало към раждането - супер,  smile3521 много се радвам, да не вземеш да се шашнеш нещо, ще те напляскаме ! И на кой ще кажеш, да ни съобщи добрите новини?
Много да си спокойна и да мине бързо и лесно. Ох, че хубаво...

# 205
Олелеееееееее супер  Hug  още едно бебче ще се появи съвсем скоро  Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes 
mama-shushi, стискаме палци всичко ще е наред!!!И незабравяй, че ние всички сме с теб   Heart Eyes 
  Аз се възползвам от хубавото време и пера дрешки на бебока, но все още се чудя да пусна ли одеалцата на AZIS А на тях пише 30 градуса.... newsm78
Дали да ги пусна в пералнята или на ръка.... newsm78

# 206
  • sofia
Благодаря ви за подкрепата момичета! Heart Eyes
  За разлика от събота, когато беше фалшивата тревога, сега малко ме хваща страх вече, понеже имам повече време да мисля...Но както ми казаха в болницата - няма бебе което да е останало в корема на мама Crazy
  Мисля да ми щъркелува Verolinka, виждам че се е съгласила вече Grinning

# 207
mama_shushi, аз не съм раждала още, но след като прочетох това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=42488.msg791267#msg791267, вече не ме е шубе от раждането!

# 208
мама шуши стискам палци и се надявам да ни зарадваш с хубаво бебе и леко раждане.

Сара много ти благодаря и аз имам прах на Флекс и омекотител на силан сензитив,а праха испанския наистина бил много добър но е 9 лв. за 1 кг мисля.,значи и аз на 30 градуса ще ги пусна  и моите са от испанските.,но порт бебето нали е с ципче и не знам може него на ръка.
Това с падането на тапата нещо не ми е много ясно усеща ле се нещо? newsm12Защото май е добре да ти падне и да си знаеш че до няколко дни идва и твоя ред.  newsm44

# 209
  • София
Mama- shushi пожелавам ти мн леко и безаварийно раждане и най- сладурското ноемврийско- декемврийче   bouquet
Днес си взех документите за болницата, остава да си чакам реда... Wink
Праха за бебета Сано мн ми го похвали продавачката (но първо ще свърша тео-то и тогава), той е мн концентриран, икономичен, достатъчен е за 35 изпирания (1,5кг разфасофка), течния също бил хубав, но беше 14лв и нещо  Money

Общи условия

Активация на акаунт