ДЕКЕМВРИйчето на мама и на татко в корема още спинка сладко-сладко!

• 19 580
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
keti и macko, аз всъщност имах предвид омекотителя на Сано, но явно и прахът е хубав, а за паричките - не се притеснявайте, защото ми казаха, че се хабял по много по малко, т.е. не се усеща скъпо.
За порт-бебето, също на такава програма ще го изпера нищо няма да му стане на ципа, нито на материите, въобще няма да се зоря да го плакна на ръка!
  bouquet

само се чудя да ги гладя ли - одеалцата и порт-бебето?  newsm78

# 211
Мама Шуши, късмет! Сара, хубаво нещо си намерила и наситна е така - човек като се страхува отделя адреналин, а той гада от своя страна подтиска щастливите хормонки  Laughing .
Клеми, и на мен ми се видяха малки тези кошнички, но бедата е, че следващия размер, който виждам е все за такива дето могат да седят седнали та не знам  newsm78
На мен днес ми се вкисна като чух за момиченцето край Плевен и в тоя ред на мисли сичтам, че трябва да подписваме петиции и други такива, защото  сме много зле като граждани в нашата Родина. Пример - как може ни един съсед да не каже където трябва, че едно дете е бито и в последствие умира от недохранване????? Или пък да се остави 4 годишно дете само ????? Трябва да има закони, които да плашат хората склонни на подобни постъпки. ох, такъв рев му дръпнах днес.

# 212
здравеитее наистина е много гадно за тези деца които бяха намерени на сметищата в плевен и хасково.аз както съм и от хасково и ми стана много гадно за това дете и после като казаха и за другото 4-годишното което било и изнасилено лелее ужас.и между другото я ме светнете за тапата!какво представлява? newsm78

# 213
Mama-Shushi,стискам палци, мила, всичко да е наред и раждането да мине бързо и възможно най- безболезнено! Да се гушкате с бебока скоро- скоро.. Леле, ама ти си с термин преди мен Shocked!
Sarra, от къде ги на мираш тия маймунджулъци, бре, душа, ще загина от хилеж! Joy
Virginity, да не направиш някоя беля с тая шийка Naughty! Говори ли с док? Аз това си мислех, да не е свързано с херпеса?
За порт-бебето: на мен ми подариха едно с цип и копчета, със заек (в смисъл, че не  е на Азис или Кати Laughing) и вчира го изпрах на чувствително пране на 30 градуса заедно с другите работи на бебоцинка. Нищо му няма
За Sano- взехме и праха, и омекотителя, но ви предупредя Naughty- омекотителят мирише много силно ( сложих на 1 пълна пералня една капачка,как си требе Wink ) и като прострях прането щях да умра от смрадта , та го пусках на допълнително изплакване!  Joy После пуснах и една с половин капачка с допълнително изплакване и въобще не мирише- така че, предполагам, оптималното е до където е указано на капачката (ако я погледнете, ще видите, че има граница към средата) и допълнително изплакване, ако ви дразни.

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 18:33 от zizzu

# 214
  • Бургас
Привет маменца,
mama-shushi стискаме палци за леко и безболезнено раждане, и скобо да се гушкате с беборанчо  Hug

еми  качих мъничко снимки - http://snimka.bg/album.php?album_id=76877

Аз дрешките още не съм ги прала, щото нали вода нямаме, ама утре и това ще стане, мисля да ги пусна на 30 градуса, имам тука програма за финно пране и за ръчно пране, на някоя от тях ще ги врътна, и на минимална центрофуга със интензивно изплакване, чудя се омекотител дали да слагам, ама тъй като не е специален /Ленор е ама не е бебешки/ май ще го пропусна.
Лека вечер на всички

# 215
  • сто акровата гора
Mama-Shushi стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно  Hug
Аз момичета да се отчета, че се гледахме днес на видеозон с моята госпожица и я премериха 2660 гр, поръчката ми за едро бебе се изпълнява ми се струва  Heart Eyes Обаче е инат  Crossing Arms седнала си е на дупето и това е, даже малко по диагонал така се е разположила и се протяга от време на време. Ама аз вече свикнах с това положение и търпеливо чакам, ми важното е да му е добре на детето, пък какво сега, докторите си знаят работата, да не е първото бебе седалищно я. Та такива ми ти работи, иначе изследванията ми са добре, хемоглобин 116, не съм качила кг, така че си оставам +12, абе нещата са наред, остава чакането. Другата седмица в петък ще ходя пак, вече май всяка седмица трябва и сигурно следващия път ще ми дадат обенната карта и т.н.
Това е от мен, прегръдки на всички  Hug

# 216
  • София
detelini, на 6 месеца бебетата вече седят... Peace

# 217
  • sofia
zizzu, така е , на мен ми е раничко по принцип, в събота влизам в 9 месец, на 18.11. , но какво да се прави,  бременността ми не беше никак лека и аз съм истински щастлива че стигнах дотук PraynigБебо се очертава към 3,00 кг, за това съм по-спокойна. Иначе и аз исках да дочакаме Декември...
  За тапата да ви кажа - аз трудно се ориентирах, но днес ходих при мойта докторка да каже това ли или не е това. Иначе е като сополче, но по-лепкаво, може да е жълтеникаво или светло кафяво защото е примесено с кървави жилки.Прилича на тази слуз която се отделя при овулация, ако помните Party. Аз мислех че изтича наведнъж, но при мен беше по малко вчера и днес- остава върху хартията, но накрая остана и върху превръзката. Иначе аз си го представях повече като количество, но не е.Така беше при мен, раждалите мами да допълнят  Peace

# 218
Мама_Шуши скоро бебенце ще гуши Simple Smile
Желая ти леко раждане и само приятни емоции !
Също - да не ни забравиш после и да споделиш опит и впечетления Simple Smile
И аз последните дни не се спирам в къщи и навъртам километраж по слънчевите софийски улици, уж за разходка, ама всъщност все по бойни задачи. А ето и моите няколко покупки от днес:   http://snimka.bg/album.php?album_id=76905
Дано скоро има и още. Много приятно било бебешкото пазаруване, само парички да има Simple Smile
Я кажете колко еднократни гащи сте си взели? Аз взех 1 пакет (5 броя), но сега се чудя дали са достатъчно Wink А за първоначалния багаж за болницата, тъй като четох, че трябвало да е малък, все пак може ли да е в раничка вместо наелонова торба?

# 219
  • София
Mama_shushi  ще стискам много силно палци всичко да е ок и скоро да се похвалиш с едно сладко бебче Praynigtini-mini мисля че два пакета ще са ти достатъчни,а може и един от гащите.А багажа можеш да си го сложиш в каквото ти е удобно,раница,плик стига да не тръгнеш с куфарите Grinning

# 220
  • Русе
Mama_shushi  желая ти леко раждане Peace ,на едно симпатично бебе скорпионче.Стискам палци,всичко да е ОК.И ще чакаме да ни информираш.
Днес и аз ходих по покупки.А сга ,краката ми са надути ,като на слон.Голяма гола вода е по Русенските магазини,но пак се намира това онова. newsm10
Някой питаше за киселините.Аз страдам също от тях.Облекчавам се с газирана вода,внимавам какво ям и най вече търпя,щото оттърване от тях няма. Joy

# 221
  • Düsseldorf
Mama-Shushi: Хей, почти адашката, не мога да повярвам, че ще раждаш, нали сме почти с един термин!... Но важното е да минава леко  и бързо всичко и да сте добре с бебче! Стискам ти палци много, много!!!
Инак се замислих като видях едно от пожеланията към теб за скорпиончето, колко щеше да е забавно и с мен така да се бяха развили нещата и толкова да избързам - щяхме да сме 3 скорпиона в къщи, мама, тате и беба! Купон! Wink
Хайде, чакаме скоро Добрата новина!
 Hug

# 222
Mama-shushi, стискам палци за леко и бързо раждане и здраво и сладко бебче! PraynigУспех!

# 223
Хайде, shushi , леко раждане и здравичко бебченце   Hug

# 224
Забравих да ви кажа, какво измисли моето злато вчера-СКОРО В НАШТА КЪЩА МАЛКА, ДЕКЕМВРИЙЧЕ ЩЕ ЗАМЯУКА! Joy Joy
Е, творец, бе...

Общи условия

Активация на акаунт