🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 66 207
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 1 065
Е то сигурно и това е писано, аз уж съм поизчела , но не съм срещала, ама знае ли се девойките какви зодии са?

# 1 066
Моят овен има индиански нерви, нищо не може да го извади от равновесие! И Виктор е от този модел, а те са два вида.
Aa, моя няма нищо общо с Виктор, до сега да е избягал от тия хиени, като първо ги постави хубаво на мястото им, особено Гергана и Венета 😬😬
Явно са различни овни. Не знам от къде е това търпение на Виктор.
Азалия, ти познаваш Виктор, така ли? Аз сега разбирам

# 1 067
Овен бива,успееш ли да го хванеш за рогата си го водиш където и както искаш 😆.Мъж рак и дева са най-зле от зле-то.
Забравих да пиша,че докато си получаваха снощи розите почти бях сигурна,че ги изпращат по живо,по здраво. Точно в този ред  ще отпаднат,а Дениз,Габриела ,Венетка,Гергана и Бонбонова ще ги държат за още малко сеир.

# 1 068
  • Deutschland
Въх...

# 1 069
Какъв бил “лафа” за детелината?

# 1 070
Какъв бил “лафа” за детелината?
Успяла е да хване само една детелина, защото много бързо бягали. Нали е от Козлудуй.

# 1 071
Аааааа, ясно. Ами -хахаха, тогава 😒
Тая Гергана колкото я гледам, толкова повече на Лейди Би ми прилича, особено и с усмивката.

# 1 072
За мен е очевидно, че не са избирани нито по красота, нито по интелект, явно сценаристите са търсели някакво разнообразие. Интересно ми е, обаче, дали Виктор решава коя да си тръгне и с коя да си направи среща.
Да, стана ясно, че са търсели клоуните от цирка като за 1ви сезон.
Там има няколко “нормални” (и те не са цвете за мирисане, но на фона на другите) - Вики рускинята (студен поглед), Дениз (злобна и простовата), Карина (не се е изявявала още), Марта (скучновата домакиня, но мила) и Радостина (съмнително как си позволява лукса, който е заявила с онлайн магазин, но на вид адекватна).
Другите или не са наясно с шоуто или имат толкова комплекси и глуповатост, че сценаристите са ги включили, за да бъдат коментирани.

Малката Виктория е много малка за този змиярник.
Венета е купонджийка и коментарите й са забавни, но не е конкуренция в случая.

# 1 073
А според мен 34 е много далеч от млада жена. Лично мнение, няма нужда от спор, пиша го, колкото да отчетем, че не според всички 30 е новото 20, по-скоро 34 е новото 43..😁
 За красотата на девойките, бг мама вижда едно, 99% от силния пол виждат друго. Аз смятам, че 90% от участничките са много по-красиви от мен, което не ги прави по-привлекателни за който и да е мъж.
И най-смешното вчера, предложиха му на момъка 20 полуголи мацки да му танцуват, той се размечта за летящо килимче.😂 Дечко..
Като две капки..

Ми да ви кажа, нашето момиче е много по-хубава!

# 1 074
Скрит текст:
С тая разлика, че Джулия на тази снимка е на 50...
Годините не променят генетично заложеното. Иначе ок.

# 1 075
  • София
Значи страшно самообладание има Виктор, шапка му свалям как ги изтърпява тези откачалки. Много ме забавлява това, че си има спасително изречение и във всяка WTF-ситуация вместо "Колко селско!", "Колко тъпо!", "Колко нагло!"/което просто няма как да каже, но стъписването е изписано на лицето му всеки път/,  ползва "Много мило!". Joy

# 1 076
Теди ми напомня на Маги Джанаварова.

# 1 077
Виктор рязко ми се издигна в очите с любимата си песен - Hotel California" на  Тhe Eagles, парче от 1977г 😲, далеч преди той изобщо да е бил планиран даже 🙂 Нещо много ме съмнява, ама кой знае... Иначе на майка му може и да е любима,аз също я харесвам 👍

# 1 078
Какво значение има кога си роден, за да харесваш някаква песен?. И на мен ми е от любимите, а съм родена доооооста годинки по-късно.

# 1 079
аз не знам Ергенът има ли право да избира девойките, или сценаристите ги избират коя кога да си ходи.

Общи условия

Активация на акаунт