🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 66 223
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 1 005

Зори - както и при скоковете вчера, така и в този епизод, внимава за облеклото си и да не показва голотия, но акълът ѝ си е все същия ... принцесата тя. Wink
Лошото е, че тя каза, че се влюбва... Такова създание като нея, няма да повярва накрая като не получи роза и трябва да си тръгне. Тук е тънката психология, която трябваше да прояви Виктор, въпреки обучението и сеирджийския уклон на предаването. Има хора, към които трябва да си особено внимателен, защото, ако имаш съвест, тя следва да е неспокойна от това, което предстои да им причиниш със заблудата, в която съзнателно ги вкарваш. Зорница е от хората, на които когато някой каже, че е "принцеса", тя е убедена, че я вижда като принцеса, ама после като се окаже, че това е било лъжа, не знам как ще го понесе... Сигурна съм, че не ѝ е за пръв път да е подигравана и възхвалявана на подбив, но тя едва ли го е осъзнавала. Тук обаче е на ниво други чувства и емоции, и за едно същество, което вярва в любовта на принца, и че сексът е само за продължение на рода, това може да му се отрази доста неприятно в емоционален аспект. Та Виктор не ѝ прави услуга с тези комплименти и всъщност не се държи мило с нея, а опасно.

И каква певица е, тя не може да пее.
Ама то колко от ... певиците могат да пеят? 😂
Пеят тези млади хора по разните формати като Гласът, Талантите, но те после НЕ стават певици, именно защото могат да пеят! Пък и нямат всички достатъчно атрактивен вид, за да продадат гласовете си. Нито безмерното нахалство за целта.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 11:09 от Анонимен

# 1 006
  • SF
Съветват го психолози и сценаристи. Виктор е спокоен за поведението си. Напътстван е и действа според сценария.
Няма как да каже на Зори в прав текст, че не е негов тип и да не се надява да спечели, за да й спести заблудата.
Всички момичета вътре са подбрани така, че да вярват, че на финала може и да са самите те. Трябва и да показват стремеж, копнеж за този финал, а не още в първия епизод да му обяснят, че са ди дали реална сметка и по-добре да си останат само приятели.
Нито Виктор, нито момите имат право на отстъпление, отказване, абдикиране от формата. Не са ги завели в Турция, за да се пекат по плажовете.

Тенът на Деница още повече я състари. Въобще не й отива този препечен вид. Людмила и Александра също много сбъркаха с печенето на слънце. Състариха се. На Людмила и някакви петна й избиха. Шантава работа!

# 1 007
Виктор каза че е домакин и не може да се държи неуважително с никоя от дамите. В разговор с Гергана...тя го пита нещо що не режел скучните...и той отговори така.
Харесва ву, те му харесва накоя....трябва и е редно да се държи прилично и уважително, кавалерски....

# 1 008
Esmee, въобще не си ме разбрала, но както и да е...

# 1 009
  • София
Не ми се отваря, изтегля файл, който след това не тръгва с никой плейър. Може ли друг линк, не директен Weary
Съжалявам! При мен работи и на компютъра и на телефона, но ако при всички не работи - трябва да търся друг начин или да не слагам директен от този сайт.

Опитай първо ТОВА

Ако не става -  тук влез  и  дано да си с Adblock

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 11:47 от Mari_Mar

# 1 010
  • Варна
А откъде тръгна клюката за победителката? Нещо от профилите на участничките ли има изтичане на информация?

Ергенът едвам издържа Гергана, според мен. Сякаш се плаши от нейното поведение, а тя наистина щеше да му се метне. Признанието на Сид (дето изпотрошила колата на бившия си) също го стъписа много.

Знам, че играят по сценарий, ама мен ми е много объркващо това една вечер цяла вечер да се оглеждал за Александра, другата вечер - за Виктория...

Плюс това, и жените играят доста. Значи няма как да си заформяш отношения с някой мъж и да ти е весело, че е целувал друга. Александра визирам. То може и затова да й беше дървена нейната целувка с Ергена, знаейки че изпонацелува 4-5 момичета преди това.

# 1 011
Според мен Гергана е най-красива понеже не виждам корекции по нея, въпреки че е с 10 слоя грим (но може и да греша за първото). За жалост е типична "Пайнерка". Определено ми се струва, че има микс в етноса й, което и продава някак си екзотика. Мартина щеше да оглави класацията ми преди 10 години.

Елвира е доста семпла, селски тип, но не като обида. Просто ми се струва ограничена с мирогледа и разбиранията си. Ева има страхотен поглед!

Често се подхвърля епитетът "грозен" тук. Според мен единствените не толкова лицеприятни са Зорница и тази с 500те кубика в устата. Не смятам, че има грозни момичета, а такива с грозно самочувствие. Кринджът от предаването е толкова голям, че вече гледам не от интерес, а от "morbid curiosity" (болезнено любопитство?).

# 1 012
  • SF
Esmee, въобще не си ме разбрала, но както и да е...

А ти разбра ли ме?
Ако не си, пак ще ти напиша: човек на 34 не е възрастен.

# 1 013
  • София
Гримът им снощи според мен беше нарочно нетрадиционен и прекален заради танца и пайетените дрехи, а че изглеждаха нелепо с него си е безспорен факт.
На горката Деница 10-те години в повече й идват от изрусената коса, която изобщо не й отива и в комплект с червеното червило съвсем я превръща в лелка.
Гледам Гери Дончева и тя участвала, под името Дениз де, много ми прилича.
Александра е толкова далеч от Джулия Робъртс, колкото съм и аз. Гримира ужасно само на горния клепач, не ми харесват издадената й челюст и огромна уста. Но иначе е умерена и сякаш не ръси глупости и не се излага толкова, но аз съм гледала много малко, та може и да греша.

# 1 014
И аз мисля, че човек над 30 не е възрастен..
Да, не си на 25 ,
И друго.. има хора,които и млади изглеждат по..
Комплексно е, начин на живот, навици, мислене, спорт
Гаргамел е под 30, но с тези поправки ще й дам 33...
Гергана с тези огромни устни нямала корекции.. ха ха хахах плюс това не мисля, че е красива с тях и поведението си... Лимно мнение.Красотата е субективна,
Дори и да имаш корекции, когато е естетично и не личи може да се приеме, но в останалите случай е гротеско...
Харесвам нежни момичета, а тя Не е нежна.. поведение= - 10, език=0, външен вид =4.5

# 1 015
Според мен от всички момичета най-красива и в лице, и в тяло, е Гергана. Но в главата няма никой.

На ниво интелект повечето се изложиха, само Капитонова държи фронта и то не защото е особено умна, а защото е обиграна лисица и поне не показва простотия. Тя е интересна на Виктор именно заради игричките, които играе.

Виктор може да не е много образован, но определено не е прост и има добра преценка за жените в придаването. Всичките са му ясни, но се държи възпитано, защото, както той сам каза, е домакин.

# 1 016
И аз мисля, че човек над 30 не е възрастен..
Да, не си на 25 ,
И друго.. има хора,които и млади изглеждат по..
Комплексно е, начин на живот, навици, мислене, спорт
Гаргамел е под 30, но с тези поправки ще й дам 33...
Гергана с тези огромни устни нямала корекции.. ха ха хахах плюс това не мисля, че е красива с тях и поведението си... Лимно мнение.Красотата е субективна,
Дори и да имаш корекции, когато е естетично и не личи може да се приеме, но в останалите случай е гротеско...
Харесвам нежни момичета, а тя Не е нежна.. поведение= - 10, език=0, външен вид =4.5
Сега се сетих на кого ми прилича Гергана по външен вид и излъчване - на Евгения Банева. И е възможно устните й да са си естествени, защото се срещат в природата Wink

# 1 017
Виктор е на заплата (и обвързан с договор) и според мен не е отговорен за това, което евентуално може да причини на Зорница....и не само на нея. Това коя точно да продължи е първо решение на продуцента, а след това на ергена. Все пак, който плаща, той поръчва музиката. И затова за мен участието на Виткор в предаването ми е по-унизително дори и от това на момичетата. В момента той е една кукла на конци.

# 1 018
  • SF
Много му пука. Става известен, отваря му се бъдеще, лепи му се прозвище Красавец, Най-желан, Модел, Пример,  Актьор...
Иначе е така, както си го описала - договор и решенията не са негови. Свободен е да се влюбва в която и да е, но трябва да изчака до последния епизод, за истинската среща с нея и за да даде воля на чувствата си.
Ако му харесват момичетата, може да се възползва от избора си, ако не му харесват, може да се ограничи само с розите и вяли разговори от сорта на как си, много ми е приятно, много си хубава, много си мила, искам да се отпуснеш и да се чувстваш добре, благодаря ти...

# 1 019
А според мен 34 е много далеч от млада жена. Лично мнение, няма нужда от спор, пиша го, колкото да отчетем, че не според всички 30 е новото 20, по-скоро 34 е новото 43..😁
 За красотата на девойките, бг мама вижда едно, 99% от силния пол виждат друго. Аз смятам, че 90% от участничките са много по-красиви от мен, което не ги прави по-привлекателни за който и да е мъж.
И най-смешното вчера, предложиха му на момъка 20 полуголи мацки да му танцуват, той се размечта за летящо килимче.😂 Дечко..
Като две капки..

Общи условия

Активация на акаунт