🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 66 226
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 990
  • Бургас
Не съм напълно съгласна, има доста силно изразени мимически бръчки около очите, характерни за 40+...Аз лично мисля, че е послъгала, спокойно й давам 43, не 34

# 991

Не ми се отваря, изтегля файл, който след това не тръгва с никой плейър. Може ли друг линк, не директен Weary

# 992
Не съм напълно съгласна, има доста силно изразени мимически бръчки около очите, характерни за 40+...Аз лично мисля, че е послъгала, спокойно й давам 43, не 34
Една дама в темата неведнъж каза, че е съученика на сестра ѝ. Не лъже за годините си.

Като ги гледам и вдигам рязко самочувствието. Ми аз съм страшен цепеняк, бе 😜

# 993
Подозирам, че АЕЦ а е адски нефотогенична . Да каже познатат и дали съм познала, но предполагам наживо изглежда доста по добре. Има някои дефекти по лицето на хората , които камерите многократно преувеличават и подчертават

# 994
Всяка жена се има за неотразима каквото и да ви разправя! Wink
В предаването може и да са ги събрали такива кукувици, но в реалността не мисля, че е така.
Аз например не се имам за неотразима , а за реалистка и често виждам по-красиви жени от мен🙂
Ами това е нормално, има и по-красиви от нас жени, въпросът е на фона на години, социална среда, статус, обкръжение, връстници и грижа за себе си, дали си по-добрия вариант от средния за възрастта. Има захабени и неподдържани жени, които като природата изначално е ощетила от към черти, добавят и немарливост към външен вид, става... кофти положението.
Но като цяло хората имат завишена представа за себе си и доста от тях с наистина невзрачен вид, се имат за неотразими. Както и да го извъртаме, когато един човек е хубав, това се вижда. Вече степените: хубав, по-хубав, много хубав, са субективни.

# 995
АЕЦ я състаряват грима и прическата.
Не мисля, че това и е проблемът. Лицето и просто изглежда хлътнало и изгубило обем. Освен това израженито и иглежда тъжно, което идва от клепачите.

# 996
За мен проблемът на Деница да изглежда вечно уморена и тъжна е "падналата" формата на веждите.  Ако направи един хубав микроблейдинг и сложи малко хиалурон в устните, ще изглежда доста по-добре. Разбира се и за мимическите бръчки малко ботокс.

# 997
Леле-леле( по Виктор),ах ти,Гергано,ти колко си …..
,не мога,хора,каква беше тази песен,какво беше това увиване около завалията. Чалга е Гергана,от най-долните.
Оная пък Блага депресията,ще си покаже истинската същност следващия път,пълен резил
Ева,Ева,до тук беше,ЕргенИНЪТ беше уекинко уплашен след срещата. Живо самоубийство.
Деница аецова меланхолова,голяма колекция хербарии извади,почти толкова съсухрени като нея.
Получих уплах от начина по който изглеждаха всички. Надявам се завалията да е договорил добър хонорар,да покрие малко от малко бъдещите му психо проблеми с жените. Те тези ще го върнат от правия път 😂
.Специално загледах Карина,не знам как си обработва снимките в ИГ,но в предаването виждам едно доста грозновато момиче с неадекватни жестове.
Иначе аз гледам защото обичам сеирджийски предавания. И въпреки това,ме побиват тръпки от неловкост при някои изпълнения.
Слава Богу около мен имам разкошни момичета и момчета в лицето на деца,племенници и деца на близки хора,та тая некаква надежда за младежта.
Ясно,че за сеир трябва по-голямата част от избраните да са отпадък готов на всичко и някоя друга по свястна за цвят.
Допълвам-според мен на Деница не и трябват ботокс,ХК,и веждИ,трябва ѝ малко внимание и много качествен секса,така да се каже да влее малко течности и да разхербаризира изсъхналата и такова …. Вътрешност

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 10:35 от Viliiv

# 998

Не ми се отваря, изтегля файл, който след това не тръгва с никой плейър. Може ли друг линк, не директен Weary

# 999
Момичета, сънувах, че участвам в Ергенът и ме беше поканил на среща. Бях му сготвила джоланче с картофи и след обяда го изкарах в градината да цепим дърва Joy

За снощи : Гергана никога не би я поканил на среща, тая ще го изнасили. Според мен му стана неудобно от нея и тактично я разкара.
Ева е като надрусана, толко еуфорично да повтаряш на почти непознат, че е перфектен и съвършен... Ку ку:close:
Рускинята не я харесвам, но признавам, че се държи класи над другите. Тия наще са дъното.. Предлагат му се на тепсия, кой нормален мъж ще хареса такива елементарни жени?! Жената трябва да е завоевание. Само Виктория К. се държи сякаш трябва да се постарае за нея и има заигравка. Струва ми се, че много си я е харесал, което на фона на останалите не е никак трудно.. Май ще избере нея накрая..

# 1 000
  • София
Хубав епизод за забавление.
Все повече падат маските на участничките.
При раздаването на розите следих изражението на Блага - като получи розата и някак свенливо така припърхваше с мигли в опит да съчувства на останалите без рози. Но ... като разбра смисъла на оставането без роза посърна тотално. Това обяснява и промото за следващия епизод и гащите - дано все пак да не е точно по този начин, по който го показаха.

Александра ми беше доста странна снощи - гримът ѝ даваше поне още 20 години над нейните.

Зори - както и при скоковете вчера, така и в този епизод, внимава за облеклото си и да не показва голотия, но акълът ѝ си е все същия ... принцесата тя. Wink

Венета вече беше на черешата при раздаването на розите, та можеше и да се саморазправи с ергена.

Людмила - не е грозна, но тези брадавици по лицето ѝ изобщо не ми допадат. Чудя се защо толкова често дават нейни коментари - предполагам са записвали коментарите на всички участнички, но дават само по-пиперливите явно?!

Гергана - изобщо не ме учудва - показва средностатистическата млада жена у нас. Да, ясно е, че тук не сме такива, но в реалността са точно такива за съжаление.

Кого пропуснах - Ергенът - доста е статичен и еднообразен, винаги внимава да се придържа към обучението си за този формат. Харесва ми, когато се развиват бързо събитията и излезе от формАта - тогава си мисля, че е много по-привлекетален.

# 1 001
  • SF
Ехх, точно за да не реагираш така написах, че е с най-добри чувства, не съм имала за цел да се заяждам....

Заяждане ли?? През ум не ми е минало, че някой може да се заяжда с мене за мнение, което съм споделила за участник в предаването. Споойно! И това, че се заяждаш, не съм го писала аз.
С "най-добри чувства" пишеш неща, които не са така. С "добри чувства" писа, че ти е станало смешно, защото аз съм била писала, че човек на 34 години бил стар.
А то не е вярно.
Сега пак с добри чувства, вадиш друг цитат, който определено НЕ ПОТВЪРЖДАВА, че съм писала, че човек на 34 години е стар. Смяла си се не на мен.
Мария, не си магьосница, не знам защо се заблуждаваш, дистанционно можеш да повлияеш на реакциите ми.
Ако искаш да не пиша нищо след тебе, просто не ме цитирай с добрите си чувства и не пиши, че съм ти смешна.
Не се заяждаш, просто пишеш някакви измислици. С добри чувства го правиш, но не се прави така.

А Деница на мене ми изглежда по-възрастна за годините си. Ако е на 34, естествено, че не е стара, а само изглежда много по-възрастна от 34.
Дано този път да съм се изразила така, че да няма място за спор и излишен присмех.

# 1 002
Подозирам, че АЕЦ а е адски нефотогенична . Да каже познатат и дали съм познала, но предполагам наживо изглежда доста по добре. Има някои дефекти по лицето на хората , които камерите многократно преувеличават и подчертават
На живо изглежда абсолютно по същия начин, не е виновна камерата.

# 1 003
Ева беше като лепка за Виктор.

Нелепото поведение на Гергана продължава, има типично чалга излъчване. На пейката искаше да му скочи сексуално, това си е отчаяно поведение, от нямане какво друго да направиш. И каква певица е, тя не може да пее.

Повечето момичета изглеждаха адски стряскащи с грим, особено отблизо. Като плашила бяха Зорница, Габриела и Венета. Между другото на Дениз й отиваше тази визия.

Деница става все по състарена, няма начин да е на 34, поне на 44 е и изглежда точно като леля му на Виктор до него.

И на мен ми стана странно, че Ева знаеше танца, а и този танц едва ли е научен само за един ден.

Другото, което е той даде роза на Ева на срещата, а после реално беше от тези без рози, защото ще отиде на общата среща. Пропуск в сценария.

Като стана въпрос за розите, той започна да ги дава на момичетата, които всички виждаме, че няма да спечелят, явно това се усеща и между самите момичета, защото другите започнаха да се споглеждат и ясно да се възмущават какво се случва и как така избира най-скучните.

Само как се зарадваха, че получават рози и накрая бам, греда. 😅

# 1 004
ее, тряба на Ергена да му се даде и една по-голяма от него, някои мъже си падат по какички. Той не преигра, беше искрен.

Общи условия

Активация на акаунт