🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 66 232
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 975
Въпреки, че Виктория най-му подхожда , си мисля , че ще е политически некоректен завършек (не визирам сегашната политика, ами масово ще се обиди българската зрителка)
Е, то е вече заснето! Никой не е предполагал.. А реално има и рускиня, и дама (дете по-скоро) с украински произход..

# 976
На мен ми хареса Ева снощи с розовия грим, отиваше на очите й, които наистина са красиви според  мен. Не е традиционна хубавица, но е чаровна. 
Нооо, никой мъж не заслужава подобни хвалби. 😁 Толкова да е влюбена.. Но срещата мина приятно.
И откога е щастливо женена? Следвам я в Инстаграм и няма помен от мъж.

Esmee, стана ми смешно написаното, че Деница е много, много стара. На 34 г. ли беше? Аз съм 7 години по-голяма от нея ако е така, но хич не се чувствам стара, а и не мисля, че изглеждам. 😎
Това с най-добри чувства го пиша.😊

# 977
Казах , че не визирам сегашната политическа обстановка , предаванията се наблюдават от психолози и вероятно публика за реакции , няма как на продуцентите да не им е ясно, че масово българките недолюбват рускините и че ще има разярени зрителки при такъв финал.

# 978
Аз пък си мисля , че точно на Людмила не и се получава ролята на злобарка. Тотално и личи , че си рецитира заучени реплики, със старомодна театрална техника . Но щом е от масово мразените значи някак си се е получило.
Мразена? Това е твърде силна дума и никой тук не влага чувства към тези персони, камо ли пък да ги мрази. А момата си е злобничка, защото подсъзнателно си знае, че не е особена красавица. Та и се получава и още как! Тя и за най-суетна се писа първа...

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 09:57 от Анонимен

# 979
Проблемът на повечето “дами” в предаването:

# 980
Добро утро.
Да вметна - може да имат професионални гримьори и фризьори, стилисти, но реално погледнато всеки от тях изпълнява желанията на дамите.
Ходила съм на такива професионалисти, първо винаги те питат за твоите желания. Така, че може да си направим сами сметката какви вкусове имат тези жени...
Друго което си мисля, че продукцията може да е решила да спести малко пари от наемането на истински професионалисти - защото в края на краищата, аз мога да кажа че обичам дебели вежди, но ако говоря с професионалист, ще чуя ( което е и истина за мен лично) "Да, но не ти отиват такива вежди. Предлагам...."
Ако обаче отсрещната страна не е професионалист, няма как да прецени чак дотолкова...

# 981

То това е проблем на 90% от хората...

# 982
На мен ми хареса Ева снощи с розовия грим, отиваше на очите й, които наистина са красиви според  мен.
Нооо, никой мъж не заслужава подобни хвалби. Толкова да е влюбена.. Но срещата мина приятно.
Ами много е отчайваща горката. Звучи все едно гони последния влак с тия комплименти. Като я слушам имам чувство, че всеки момент ще го понесе на ръце като булка. Той верно, че е феминизиран милия, ама все пак уж той е мъжът.

# 983
Голяма злобарка тази Людмила. Ева прекали с комплиментите, Виктор все пак е мъж и трябва да го остави той да води, да ухажва.. Венета ме уплаши на церемонията за раздаването на розите, много страшно гледаше. Зорница - как си повярва, че е истинска принцеса. Деница - да измисли нова тактика, стига с тези изсъхнали растения. Абе, дано да е взел добри пари Ергенът, за компенсация от тези харпии. Всичките са хвани едната, удари другата. Епизодът беше горе-долу интересен този път.

# 984

Това важи за Людмила, ако знанието се замести с красота.
Какво е това самочувствие, огледало няма ли? 🤔

# 985
Какво е това самочувствие, огледало няма ли? 🤔
Всяка жена се има за неотразима каквото и да ви разправя! Wink
Друг е въпросът каква е реалността според всеобщата представа за хубави черти, въпреки субективността на понятието "красота", защото е очевидно за всички когато едно лице има приятни и хармонични черти, и когато е съвкупност от неразумна комбинация на природата.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 09:48 от Анонимен

# 986
  • SF
Esmee, стана ми смешно написаното, че Деница е много, много стара. На 34 г. ли беше? Аз съм 7 години по-голяма от нея ако е така, но хич не се чувствам стара, а и не мисля, че изглеждам. 😎
Това с най-добри чувства го пиша.😊

Върни се пак да четеш. Аз не знам на колко реално е Деница. Едва ли ще да напиша, че човек на 34 е стар. Нещо не си доразбрала. Давам лично мнение за начина, по който изглежда, не за възрастта й, която сега виждам каква е.
34 години е прекрасна млада възраст и няма място за спор.

# 987
Не е на алкохоличка, но е много, много възрастна. Прилича на жена около 50-е.

Ехх, точно за да не реагираш така написах, че е с най-добри чувства, не съм имала за цел да се заяждам....

# 988
Всяка жена се има за неотразима каквото и да ви разправя! Wink
В предаването може и да са ги събрали такива кукувици, но в реалността не мисля, че е така.
Аз например не се имам за неотразима , а за реалистка и често виждам по-красиви жени от мен🙂

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 09:59 от Чи лу

# 989
  • Deutschland
АЕЦ я състаряват грима и прическата.
Освен Марта, май никоя друга не ми е симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт