🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 66 235
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Тъкмо изгледах епизода, че детето реши, че е супер яко в събота да стане в 5:30. Интересен епизод, чак забравих да си пия кафето (от потрес де)...някои пропадат жестоко.
Що си мислят, че е много готино да му пеят чалга за лоши зайчета и да му дават гащите си? Почвам да си мисля, че нещо сериозно не е в ред с някои жени. То чак беше неудобно да ги гледаш как се излагат. А злобата все повече избива в някои, направо потрес.
Виктория К. става все по-дразнеща с всеки епизод, Гергана и Блага вече копаят под дъното с излагации, Венета ми става ок, има силни шеги от време на време. Поне не е чиста злоба като Людмила, Габриела и Дениз. Ева продължава да ми е прекалено пренавита и да ме изтощава гледането й (то и Виктор май й се чуди как вече говори колко е влюбена). Ния, малкото Вики, Елвира са ми безлични дечица. Не знам що си мислят, че имат шанс с мъж в такъв формат (за мен техният шанс не е 0, а направо отрицателен).

# 961
  • Варна
Имат, имат, Капитонова беше пуснала клип за участието си и разказваше, че за вечерта имат гримьори и фризьори. За през деня не помня какво каза, май само за срещите им помагат.
Не мога да повярвам, че професионален гримьор беше гримирал Венета и Сид.

Та, те бяха потресаващи.

# 962
  • София
Чудя се Блага дали не свали гащите, защото получи роза и не е отишла на партито с ергена. Усеща, че попада в отбор Б и трябва да навакса.

# 963
Гримът на всички беше много силен, предполагам, че трябваше да мине за артистичен предвид танца. Просто накрая всички бяха супер размазани.
Беше ясно, че няма да изгонят толкоз кокошки наведнъж. По-скоро аз си мислех, че ще изхвърчат тези с розите.
Продължава да не ми се отличава никоя.
Добре че другите не виждат и не чуват какво говори ергенът на всяка една като са насаме.

# 964
Виторио се поочупи вече, прави ми впечатление че е по-спокоен, по-отпуснат в държанието си.
Поопозна ги, вормално е всички да се поотпуснат.
Взе да се разкрива, то след нолкова гледане и опознаване /макар и през екрана само/, и аз вдех да го чуФствам близък някак си Grinning

НапраО ме напира да го попитам туй момче:
Виторио, би ли приел тази Flowers Rose ?
Joy

# 965
  • SF
Не вярвах, че ще изхвърчат тези с розите, защото на срещата беше подарил роза на Ева, а срещата му мина приятно.

Последното нещо, което си мисля, когато гледам Александра, е за Джулия Робърс. За мене Джулия Робъртс е най-красивата жена на света. Или поне преди 10 години беше. Александра оприличавах на Мариана Попова, но вече и на нея не я оприличавам.
В епизодите тази седмица от леко симпатична, само устата й е кофти, я намирам за грозна. Ама като казвам грозна, много грозна. Нареждам я в една редичка с Гаргамела и Зори, Весела, Полина. На улицата тези жени нямаше да ми направят впечатление на грозни. Не бих им обърнала никакво внимание. Не ми се вписват за предаването. Избират един хубав мъж и някакви шантави обикновени момичета, без присъствие и харизма, в които очакваме той да се влюби.

# 966
  • София
Аз не разбрах каква е съдбата на тези с розите.

# 967
Няма да ходят на груповата среща с Виктор.
Обаче ми се струва, че следващия път ще отпадат само от тези, които пък са на срещата.

# 968
Не вярвах, че ще изхвърчат тези с розите, защото на срещата беше подарил роза на Ева, а срещата му мина приятно....

Да, права си. Но също така дръпна Деница да си говорят, демонстрира по-особено внимание към нея, а и даде първата роза. В края на краищата колкото и да му допадат 4-5, ще остане една накрая.

# 969
Няма да ходят на груповата среща с Виктор.
Обаче ми се струва, че следващия път ще отпадат само от тези, които пък са на срещата.
Това би било честно!

# 970
И аз мисля, че е най-честно да си тръгне някоя от тези от груповата среща.

# 971
Като знаем кои са на нея... Аз ако съм, първа Людмила изхвърча, под ръка със Сид и Дениз.

# 972

Какъв по-добър ефект може да бъде постигнат...

Именно, жени обсъждат жени ,особено пък 20 - неизчерпаем извор WinkJoy

Не е здравословно човек да се взима насериозно, разтоварваме стреса както можем, в случая на гърба на тези девойки Smiling Imp , ама пък и тях никой не ги е вкарал там насила, така че - пито-платено Simple Smile

Аз само понякога съчувствам на ергена - но пак се сещам , че това е просто бизнес в случая ,и ми минава Blush

# 973
  • SF

Да, права си. Но също така дръпна Деница да си говорят, демонстрира по-особено внимание към нея, а и даде първата роза. В края на краищата колкото и да му допадат 4-5, ще остане една накрая.

Да, да, но той е наясно, че и Деница не отпада. И Ева е в групата на непоканените, а така хубаво "беше помислил" къде да скрие розата, за да я изненада.
Не са изгонени и двете.

# 974
Аз пък си мисля , че точно на Людмила не и се получава ролята на злобарка. Тотално и личи , че си рецитира заучени реплики, със старомодна театрална техника . Но щом е от масово мразените значи някак си се е получило.
Ако копират докрай руската версия, очаквам девственицата да си легне с Наум или друг оператор и да разбие всичко детско в Ергенинот.
Въпреки, че Виктория най-му подхожда , си мисля , че ще е политически некоректен завършек (не визирам сегашната политика, ами масово ще се обиди българската зрителка)
Венета си е чисто хубава без грим, но няма грам самочувствие милата и все е със маски и на лицето и клоуна който играе. За нея вярвам, че и в живота е с подобно държание

Общи условия

Активация на акаунт