🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 66 239
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Този формат е антиреклама - хем ги изкараха тъпи, хем стари, хем грозни, хем некадърни. А той, завалията!

# 946
  • Terra incognita
Не бих казала, че е антиреклама. Важното е да си известен, независимо с какво. Това е трамплин, ние утре няма да си спомняме предаването, но определени лица ще останат в медийното пространство, ще бъдат канени за коментатори, кратки роли и реклами. А последоватвлите ще ударат тавана. Повече последоватвли= на рекламодатели. Такъв е модерният бизнес.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 00:11 от VickyTaylor

# 947
Голям купон е в темата, особено това с Малкия Мук Joy
Зорито с този грим и доволната физиономия, че той я е нарекъл принцеса, просто беше покъртителна JoyJoyJoy
Деница не е поканена и на общата среща, явно и с детелинката не успя да му трепне сърцето.
А това от трейлъра за следващия епизод - Благовеста наистина ли си сваля бельото? И какъв е намека тука - ела и ме изяж????

# 948
  • SF
Ако съм на негово място, ще оставя Гаргамелчето в играта, но ще разкарам Гергана и Благовеста. Голям дискомфорт му причиняват.

Определено на момичетата им е обяснено, че това е тв шоу и безучастното и безизразното поведение не се вписва в концепцията на педаването, но човек трябва да блесне пред камерата с други качества.
Ето, Александра, която наистина ми е неприятна като визия, но успява да се покаже и да има роля в шоуто, без да се натиска по такъв неуважителен начин.

Може би, ако се бяха запознали на друго място, без камери, Виктор можеше и да се възолзва от натегачеството, но тези момичета трябва да си дадат сметка, че човекът пред оператори и осветители няма да им посегне по този начин, по който те си въобразяват, че ще го направи. Тъпи и непреценяващи жени! А на сценаристите тази напоритост им е добре дошла.

# 949
Изгледах току ... леле, какво разочарование накрая. Така се зарадвах, че вещиците си отиват, а то ... пфф. Колко яко щеше да е.

# 950
  • Вестерос
Възможно е нито една да не си тръгне тази вечер, а 8 от тях да са поканени на яхта, пул парти, пътуване до Истанбул... Нещо от сорта.
Може да гледат Памук кале или някоя друга турска забележителност.
браво, че си познала

....
С глас се смея на коментарите ви🤣🤣🤣🤣

# 951
Мисля, че най-показателно за Капитонова е с кого "дружи" или все с кого я дават.

# 952
Смейте ми се, ама да питам, каква зодия е Виктор?

# 953
# 954
  • София

Ергенът - Епизод 5

Ергенът - Епизод 5

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 01:27 от Mari_Mar

# 955
И сега 5 дена без пресен материал за одумване. Мъка... 🥺

# 956
Гледам я Александра и осъзнавам, че Джулия Робъртс е красива въпреки, а не заради външния си вид.
Ева отново беше приятна за гледане, леко, усмихнато. Според мен много приятелски успя да изрази, че Ергенът не е неин тип. Харесва ми, че очите ѝ се смеят, докато повечето момичета се зъбят вместо усмивка, а в погледа им се чете напрежение, яд, в случая с Благовеста сънливост обикновено.
 Гергана е като близка роднина на Азис, поведение, мислене, всичко. Красива е последното, което бих казала за нея. Като следствие от последното шоу, мисля най-сетне да го изгледам тоя Меджик Майк, щом и дон Виторио го е гледал.
 Беше много мило, че ме прочетохте, благодаря ви!🌹

# 957
  • Sunshine state
Пада си Виктор по Виктория, вижда се и от самолет. Ама като видях да дава роза на Зорито, направо припаднах въпреки, че си знаех, че ни готвят някаква врътка. Хареса ми епизода, беше интересен. 😁 Гергана му се слагаше яко, направо.. неудобно чак да гледаш. Ама не стават за свалки тия девойки, да ида да ги понауча малко. 😁☺

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 06:56 от Pupitka

# 958
Като чета тук коментарите установих защо толкова много хем сме възмутени от формата, хем продължаваме да гледаме. Много е просто - затвърждава ни самочувствието.
 Който и да гледа "Ергена и неговите моми" не може да не забележи, че е по-красив, по-умен, по-усмихнат, по-добър характер и по-добър в облеклото, грима, танца, професията, тунинга, плуването, гмуркането, свалките, връзките...
Абе... изобщо по-... от 23 човека, избрани с конкурс 😜🤣
Какъв по-добър ефект може да бъде постигнат...
(моля да бъде четено и разбиране със съответната доза чувство за хумор)

# 959
  • Sunshine state
Много ми е интересен на мен формата, гледам си го с кеф. Аз не съм и близо до телата на участничките, обаче в лице и като цело наистина се имам за по-добре от тях. 😌😅 Скромна съм.. 😋

Общи условия

Активация на акаунт