🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 66 226
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 1 020
Следва си сценария момчето,какво да прави. Свестен е ,в реалния живот може и да се замисли да не дава напразни надежди,но тук играе по свирката на продуцентиТИ.
Ако съм на 20- се 30+ годишните ще ми идват дърти,но съм на 50 и ми идва младички.
Специално за Деница,едва ли някой твърди,че на 34 е възрастна жена,просто тя дава вид на много по-голяма.И не е до осветление и т.н.,отвътре ѝ идва,такъв натюрел е и като добавим неподходящия цвят на косата,твърде слабото лице и се получава това.
Аз също изглеждам по-възрастна,при мен си е ген.

# 1 021
Много му пука. Става известен, отваря му се бъдеще, лепи му се прозвище Красавец, Най-желан, Модел, Пример,  Актьор...
Ми в реалния живот ще му запука според мен, защото там има конкуренция. Лесно е тук, когато са изолирани и за един мъж се борят 20 жени. В реалния живот и особено в средата, в която Викторчо вирее (така наречения хай-лайф), жените търсят нещо повече от едни бели зъби. Впрочем на него самия също може да се каже, че му се създава някакъв нереален свят в предаването.

# 1 022
Представям си Виктор сред приятелите от фитнеса какви разбори правят на девойките... Много материал има за брутален мъжки хумор.
Хубаво, че в възпитан, но вътрешно съм убедена, че е в потрес. Не , че не ги е виждал всякакви де.
Деница с острите си черти малко ми напомня за Парова, такъв типаж ми е като лице. Александра и на мен ми напомня на Джулия Робъртс, и точно като нея не ѝ отива много грим, няма нужда, такава ѝ е формата на очите.
Зорница.... Сещам се за една позната, която също прилича на по-неугледната сестра на Х. Мустафа... Обаче като говори за себе си, казва " Ние, хубавите жени, не ни е лесно, а и когато сме и умни..."

# 1 023
Представям си Виктор сред приятелите от фитнеса какви разбори правят на девойките... Много материал има за брутален мъжки хумор.
Ако приемем, че онзи, който се беше изказал доста цветущо в защита на Виктор в ИГ, след първия епизод е представителна извадка на приятелите на Виктор - си мисля, че са мъжките еквиваленти на тези, на които ще правят разбори.
За тези, които не знаят кой е въпросният приятел - това е Мартин, който беше при Цанов и разказваше за Денис Теофиков.

# 1 024
  • София
В този формат спокойно могат да правят по десет дубъла, докато ергенинът докара необходимата физиономия.
Признавам, че искрено се надявах да стане като в една от класическите пиеси, в които двама приятели (тук може да са двама сценаристи) решиха да подберат най-невзрачната девойка на приема (изберете коя, може да е "принцесо") и да я заухажват като така я превърнат в най-желаната от присъстващите мъже. Тогава щеше да стане интересно фаворитките да изхвърчат, ама не би!

# 1 025
С тая разлика, че Джулия на тази снимка е на 50...

# 1 026
  • София
Деница е почти 10г по-млада от мен според визитката си, но и на мен ми изглежда по-зряла от възрастта си. Не си отиват с Виктор. Приятна дама, на фона на другите. Но не виждам тръпка и нещо различно от уважение от негова страна. Със Зорница, Елвира същото, примесено с леко съжаление.
Не виждам и никакво отношение към Теодора, Радостина. Ния-Косара, Вики и Карина са ми като фон.

# 1 027
За мен е очевидно, че не са избирани нито по красота, нито по интелект, явно сценаристите са търсели някакво разнообразие. Интересно ми е, обаче, дали Виктор решава коя да си тръгне и с коя да си направи среща.

# 1 028
Стигнах до срещата с Ева. Ми той човекът се беше нагласил вино да пие, да разговори Ния-косара, а не да му се хилят пиянски насреща с обяснения как са един за друг и каква химия има между тях.

# 1 029
Тъпо беше това с блокирането. Знаеш, че той ЧАКА друга, защото точно нея е поканил, а да цъфнеш ти?!?! Никакво себеуважение. Хили се като зелка. Ако беше на 15, да я разбера.

# 1 030
Интересно ми е, обаче, дали Виктор решава коя да си тръгне и с коя да си направи среща.
Гарантирано не, имайки предвид кой е продуцентът.

# 1 031
  • Пловдив
На мен много ми харесва предаването, хиля се с глас. Определено имам нужда от нещо развличащо.
Иначе и "Сървайвър" следя например, но не ми е толкова забавно.

# 1 032
Шоу, реалити, сеир....какъвто и израз да се употреби е ясно, че на това зрелище са се навили участниц/чк/и с конкретна цел  - сърце, хонорар, известност, реклама.
Всичко си има цена - те си понасят съпровождащите от това позитиви или негативи, ние заплащаме за зрелището с времето си.
Кое не е ясно?! Който не знае стъпките, да не се хваща на хорото.

# 1 033
Като хищници са Блага, Гергана и В.К.

# 1 034
Карина..някой чул ли е дума от нея? Аз не. Нито да говори, не съм я чула грам като се замисля.... Виторио дали знае че е там...
Що така мълчи таз мома?

Нещо не се разгэрна този образ, а времето напредна....

Общи условия

Активация на акаунт